Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Spring..Spring för glatta livet

BBC NEWS | Middle East | Israelis ’shot at fleeing Gazans’.

När man läst om andra världskriget så förstår man att Nazisterna begick hemska illdåd. Däribland gasandet av judar och zigenare, fördrivningen av miljoner och fängslandet av tusentals människor. De brukade jaga folk, skjuta civila och de respekterade inga som helst av krigets lagar.

Nu kommer många rapporter från både civila och från judiska människorättsgrupper att Israel kan lägga fler liknelser med Nazityskland, på sin lista över övergrepp. Man har rapporter om att civila, som visat den vita flaggan, blivit beskjutna och i vissa fall mördade. Det är sjukt, att ett av de äldsta reglerna inom Krig, regeln om den vita flaggan, brutits av denna ”demokrati”.

Artiklen är på engelska men värd att läsa.

flyende-palestinier

4 kommentarer

 1. Just me/Katya 15 januari 2009

  Vilken j-la bra och underhållande blogg! Det är så kul att du blandar både privata inlägg och politiska. Det är starkt att blotta sina tankar och känslor som du gör.

 2. admin 15 januari 2009

  haha tackar ödmjukast 😛 blottade mera förr men jag har blivit ”mera radikal” och så träffar jag på så lite folk nu att det inte händer nåt längre 🙁
  hur hittade du min blogg anyway?

 3. Just me/Katya 15 januari 2009

  Jag blev tipsad av en vän hihi. O sen har jag sett dig kommentera bra på många ställen så I needed to find the source!

 4. Bahlool 15 januari 2009

  haha ja jag är så rastlös ibland att jag bara ränner runt och läser andras blogginlägg hela tiden..läser inte sååå många (tror det är 6 bloggar eller 7) men still det attraherar läsare 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *