• Varför Japan inte har en stor muslimsk minoritet

  The Jewish Press » » The Land without Muslims.

  En av de mest rasistiska tidningarna i Israel, har i en längre artikel försökt förklara varför Japan stoppat den islamiska invandringen och konverteringen. Man tar upp saker som att man är extra rasistiska mot just muslimer, och att man försvårar för muslimer att invandra eller att få uppehållstillstånd.

  Man har även gjort det omöjligt för dem att invandra illegalt eller att få rättsligt hjälp i landet – man ser alltså ner på just muslimer. Av över 120 miljoner japaner, är inte ens 10 000 muslimer, och det är en mycket liten minoritet.

  Eftersom minoriteten är så liten, så har det lett till att de inte kunnat konvertera japaner i samma höga grad som muslimerna lyckats med att konvertera engelsmän i till exempel England. Vidare har den negativa bilden japanerna haft på muslimer, lett till att japanerna inte vill befatta sig med dem eller veta något om dem.

   

   

  Post Tagged with ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up