Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Citat – Uppriktighet som leder till paradiset

Allahs budbärare (saw) sade:
Vem som än säger ”Det finns ingen gud förutom Allah, med uppriktighet”, kommer gå in i paradiset, sedan frågades det, vad påvisar dess uppriktighet?, då sade han (a.s): att det skyddar honom från det Allah förbjudit.

قال رَسولِ الله (ص) مَن قال: <لا إله إلّا اللهُ> مُخلصاً دَخَل الجَنّةَ، قيل: وما إخلاصُها ؟ قال: أن تَحْجِزَهُ عَن مَحَارِم اللهِ.
The Messenger of Allah (s) has said : ’Whomever says with sincerity enters paradise’, then it was asked ’what demonstrates its sincerity?’, he (s) then said: ’that it protects him from the prohibitions of Allah (swt)’.

[Mizan Al-Hikma, H.538]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *