Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Citat – Gravarna hälsar Amir al Mumineen

Al sadiq (as)
Ameer al mu’maneen passed by the graves and saluted them then said ” Salam alykum people of the soil, the abodes have calmed and the money has been dispersed ” then a person from the grave who couldn’t see him reply said ” wa alayka al Salam oh ameer al mumaneen ”
بإسناده عن جعفر بن محمد (عليه السلام) قال: ” مر أمير المؤمنين (عليه السلام) بالمقابر فسلم عليهم
ثم قال: السلام عليكم يا أهل التربة، إن المنازل قد سكنت، وإن الأموال قد
قسمت – إلى أن قال -: فأجابه هاتف يسمع صوته ولا يرى شخصه: عليك السلام
يا أمير المؤمنين ” (٣)
٣ – أمالي الطوسي: ٥٥ / ٧٦.

Al Sadiq (a.s):
Amir al Mumineen gick förbi gravarna och hälsade dem och sade: ”Salam Alaykum (frid vare med eder) åh jordens folk, boningarna har lugnat ned sig och pengarna har försvunnit” då svarade en person från graven som inte kunde se honom: ”Wa alaykum al Salaam åh Amir al Mumineen.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *