Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ett nygift par

En berättelse om ny gifta par

Ett par gjorde en överenskommelse natten av deras äktenskap att inte öppna dörren till sitt rum till någon som kommer knackar på morgonen av någon anledning! På morgonen, föräldrar till makan kom och knackade på dörren, mannen och hustrun tittade på varandra och som de kommit överens om innan, de öppna inte dörren. Efter ett tag kom föräldrarna till bruden knackandes på dörren för att kolla på dem, de tittade på varandra, då bruden föll en tår & började gråta hon sa: ”Jag kan inte låta dom hålla på knacka & inte öppna dörren, jag saknar dem redan.” Mannen sa inte något och han lät henne öppna dörren för hennes föräldrar.

År & år passerade & paret hade 5 barn, de första som var pojkar & den 5: e var en liten flicka, när hon föddes fadern var oerhört glad att Allsmäktige Allah välsignade honom med henne, och han gjorde en stor fest för henne i storslagen stil, folk var så förvånade med sin glädje och sin lycka som de frågade honom, varför är du så nöjd med henne mer än du var innan med hennes äldre bröder?

Han svarade bara:

”Hon är en som kommer att öppna dörren för mig.”

Moral;

Flickor är öppningen i ögonen på sin far! Den nyckeln är till deras mödrars hjärtan! Döttrar är verkligen unika. De tar hand om sina föräldrar trots att de är gifta. J brukar säga, ”en son är en son tills han får en hustru & en dotter är en dotter resten av sitt liv!”

Denna berättelse är tillägnad alla döttrar och syskon i tron!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.