Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Zero Dark Thirty filmen får mig att vilja mörda muslimer

The reviews are in: ’Zero Dark Thirty makes me hate muslims’.

Några av de kommentarer som sattes ut på en tumblr sida, om filmen Zero Dark Thirty, där man ”jagade” Osama bin Ladin. Biobesökarna menar med fullaste allvar, att det är rätt att hata, och vilja mörda muslimer/araber.

Om en enkel film kan få folk att vilja mörda och skjuta muslimer, då är det kanske inte så konstigt att Hollywood haft en sådan negativ påverkan på folks spyke? I snart 100 år, har man spridit filmer negativa mot muslimer. Vad ska man göra för att stoppa eller vända på den här trenden?

Hade det varit tvärtom, muslimer som spred hat mot judar eller kristna, då hade vi hört ett ramaskri utan dess like, vart är ramaskriet nu?

Real Bad Arabs
Om Hur Hollywood, svartmålar muslimerna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *