Press "Enter" to skip to content

London brinner

När man ser dessa bilder, kan man fråga sig hur Storbritannien hade mage att klaga på Irans hårda tag mot demonstranterna år 2009, samtidigt beter man sig på precis samma sätt. Är det här världens framtid? Där de fattiga massorna gör upplopp och visar sitt missnöje? Hur ska man handskas med detta problem, samtidigt som man tampas med ekonomisk kollaps, krig och misär i sin omgivning?

2 Comments

  1. Bahlool
    Bahlool 09 augusti 2011

    tack Anna..jag anser att man ska vara hårdare mot sådana djur..fattigdom kan ge en lite rätt att göra vissa saker..men inte det här..man tar inte andras rätt, för att man själv är fattig..men staten måste tillmötesgå de fattigas behov..det jag retar mig på är att när bråkstakar i IRan skapade kaos, då var man sur på IRan för de slog ner hårt på det..nu slår man hårt ner på dessa individer då är det ingen som kritiserar STorbritannien

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *