Press "Enter" to skip to content

Bahrain – Människobrott

List of Detainees in Bahrain update (source BHRC)

Fängslade kvinnor 40 stycken, 4% av alla fångar.

Fängslade män 988 stycken, 96% av alla fångar.

Försvunna män, 59 stycken, 98% av alla fångar.

Försvunna kvinnor 1 stycken, 2% av alla.

Frisläppta kvinnor 87 stycken, 51% av alla.

Frisläppta män 83 stycken, 49%

Totala antalet häktade: 1028
Totala antalet försvunna: 60
Totala antalet frisläppta: 170

Häktade från politiska partier/överiga:

Amal 5

Al Wefaq 2

Doctors 2

Teachers 0

Man kan ju fråga sig varför läkare fängslas? Deras brott var att de tog hand om de skadade..

9 Comments

 1. Bahlool
  Bahlool 17 maj 2011

  wow..du har haft en blogg jättelänge och en massa folk har kommenterat där och jag, som känt dig längre än dem, visste inte om det? Du förvånar mig med din attityd mot mig faktiskt J 🙂

 2. Bahlool
  Bahlool 17 maj 2011

  lol *** jag är van syrran 😉 du behöver inte ha dåligt samvete, men jag anade det här men tänkte jag ska låta bli el shakk :))) jag har sedan en tid insett att hur jag än vänder och vrider på det så blir jag behandlad på ett visst sätt och det här gäller inte bara dig syrran wallahi 7atta 3aelti angess mennech lol..3aaaadiiii :)))))

 3. Bahlool
  Bahlool 17 maj 2011

  vad menar du de flesta känner till min från fb?

 4. Bahlool
  Bahlool 17 maj 2011

  klart du gör ***:) säg mig, de känner din blogg från fb, hur kan de vara dina vänner på fb men inte jag lol..och jag hittade dig för länge sen och lät det vara privat. Wel 7ussain el naas behandlar mig sämre:) om de vänner du lärt känna efter mig har din fb, vad säger det då? Lol jag har lärt känna många människor genom åren ***.och det är en av de sakerna som jag retat upp mig mest på, det här att jag alltid kommer på andra plats 😉 eller sista plats :))) du ska inte ta mina ord personligt, för du är inte annorlunda än andra i ditt bemötande av mig :)))) jag är van we da3et ajdaadee
  du är fri att själv välja hur du bemöter människor så no harm done och jag tar det inte personligt vet bara att det är mitt livs lott 😉

 5. Bahlool
  Bahlool 18 maj 2011

  är det din email som du skriver med?
  ska skicka nåt där för många spionera här heheh

 6. Bahlool
  Bahlool 18 maj 2011

  rofl trodde inte det fanns blev förvånad att emailen var så lätt 😉

 7. Bahlool
  Bahlool 18 maj 2011

  tog bort dina ingen vet vi talade om det här 🙂 mina komentarer stannar då jag vill kunna se tillbaka nån dag kanske

 8. Bahlool
  Bahlool 18 maj 2011

  lol är denna kommentar så hemsk???? wow 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *