Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Osama bin Ladin död??

Usama bin Ladin har dödats i attack – DN.SE.

Det rapporters nu, än en gång, att Osama bin Ladin har dött. Enligt de olika nyhetsmedierna, så lär han ha dödats i en eldstrid utanför staden Islamabad i Pakistan, av amerikanska säkerhetstrupper.

Vilken bra timing, att mannen som USA skapade, nu dödats av USAs president och hans trupper, en president som ligger risigt till, och nu ”lyckades” han och hans trupper att döda den mest hatade mannen i USA.

Det här kommer rädda Obama lögnaren, mannen som lovade så mycket och höll så lite. Det här visar även att man inte kan vara köpt av USA utan att få betala för det. Må Osama bin Ladin brinna i helvetet, men han borde få sällskap av alla dessa amerikanska ledare som skapat, skyddat och stött honom.

 

 

10 kommentarer

 1. z 04 maj 2011

  men var dem tvungna att droppa honom i havet eller? där rök ju all ”bevis” för oss andra att kontrollera att a) det var Osama bin Khara b) de verkligen dödade honom.

  Jag köper i alla fall inte media cirkusen…

 2. Bahlool 04 maj 2011

  nah de döljer nåt..jag tror 1 det är inte han eller 2 han var redan död eller 3 han levde och de sköt honom för att han hade för mkt uppgifter om deras inblanding i terrorism däribland 9/11

  ps: gillar din osama bin khara lol har inte tänkt på det!!

 3. Thomas 04 maj 2011

  Om de nu hade Bin-Laden så hade det nog varit betydligt vettigare att ställa honom inför rätta i USA än att bara avliva honom på plats.

 4. Bahlool 04 maj 2011

  Thomas jag tror de var rädda för vad han skulle säga och inte säga. Betänk hans relationer med CIA förr i tiden..det kanske kommer fram saker de inte vill ska komma fram, vem skyddade honom så här länge? Var han verkligen ansvarig för 11/9? osv

 5. Thomas 04 maj 2011

  Nu blandar du väl ändå ihop Bin-Laden med Mulla Omar och hans Talibaner.
  Stämmer ju att CIA försåg Mujahedins med pengar, vapen och underrättelsematerial under kalla kriget, nog för att Bin-Laden deltog i kriget mellan Afghanistan och Sovjetunionen men efter det att kriget tog slut så hade han ingenting mer där att göra.
  Bin-Laden återgick ju till sin riktiga syssla som byggherre bla i Sudan där han bosatte sig.
  Kort därefter startade det första Gulfkriget och att amerikanska trupper blev stationerade i Saudiarabien var verkligen en nagel i ögat på honom, än värre blev det när jänkarna fick stanna kvar.
  Man utförde ju ett antal attentat finansierade av honom mot västerländska mål något som resulterade i att USA hämnades och Bin-laden blev utslängd från Sudan.
  I Saudiarabien var han ju inte välkommen efter att ha förolämpat kungafamiljen så de enda som mot betalning av saudierna och ett löfte om att de skulle hålla honom i styr var ju Talibanerna i Afghanistan.
  Tyvärr var ju inte de särskilt pålitliga och Al-Qaida grundades , nu kommer jag inte ihåg vad Al-Zawahiris organisation hette men de smälte samman och världens största nätverk av terrorister föddes.
  Ironiska är att den person som jagat Bin-Laden i närmare 10 år, FBI-agenten John O´Neil dog i 911-attackerna ett par dagar efter att han fått anställning som säkerhetschef i WTC.
  Nästan exakt 10 år senare. 😉

 6. Bahlool 04 maj 2011

  Alltså hans familjs relation med väst är längre än så. Al Qaidah ärju inte riktigt en organisation i sig, utan det är olika grupperinga (som du nämnde) som kallar sig al Qaidah. Det är mkt osäkert att han skulle hanågot med WTC att göra. Det är som när idioten i stockholm sprängde upp sig själv, han kan gå och säga jag är muslim, för det måste han ju inte vara del av islam eller vara muslim..samma sätt med al Qaidah, de kan säga de är al qaidah men det betyder inte att de är det, eller att de får order från osama.
  Jag tror man hypade upp honom för att man ville ha en ”verklig” fiende..Vad är värre för dig? en känd eller okänd fiende?
  En äcklig wahabi mindre i världen..det som är konstigt är varför man inte vill visa upp honom som man gjorde med che gevarra osv..

 7. Thomas 04 maj 2011

  Bin-Laden var ju inte hjärnan bakom 911 eller attackerna i Madrid, London, Bali osv.
  Han snarare inspirerade, uppmuntrade unga muslimer till detta.
  Den man borde ha ”avlivat” är ju Dr Ayman Al-Zawahiri för där kan man tala om en riktigt obehaglig typ som tyvärr kommer att ta över ledarrollen över detta löst sammansatta nätverk.
  Tyvärr är det ju muslimer som drabbas värst av detta vansinne för de flesta terroristattentat sker i länder där islam är den dominanta religionen och vars regeringar/statschefer väljer att blunda för deras vidriga verksamhet.
  Talibanerna acceperades av många länder i väst till en början, men men sen gick det som det gick hehe.

 8. Bahlool 04 maj 2011

  japp och jag hade föredragit att han levt eller visats upp, då hade man kunnat se eller få reda på mera om det som skett och sker.
  läser nu att han var obeväpnad och de sköt honom..why oh why 😉

 9. Thomas 05 maj 2011

  Nåja han hade ju iaf ett snyggt skägg. 😀

 10. Bahlool 05 maj 2011

  hoppas han får hänga i det nu i helvetet 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *