Press "Enter" to skip to content

11 åring förs bort av Guds Utvalda folk

Hemska bilder, där judar jagar och hårdhänt, drar iväg en 11 årig pojke, bara för att sätta press på hans 14 årige bror, att erkänna allt vad judarna vill att han ska erkänna.

Äcklig är Israel och sen frågar folk varför man avskyr och hatar Israel? Är det detta som den “enda” demokratin i Mellanöstern gör mot barn och sedan hävdar är representativt för den mest moraliska armén i världen?

Sådant här visas inte i västlig media, undrar varför.

Fy fan!

14 Comments

 1. Tom
  Tom 20 februari 2011

  Nå det fanns ju nog en klar orsak varför denna pojke greps på detta sätt. Och inte tycker jag att detta gripande skedde på något annorlunda sätt än de gripanden som sker t.ex. i Sverige. Har jobbat på butik och sett hur väktare griper snattare.

 2. Bahlool
  Bahlool 20 februari 2011

  Snacka inte goja? Jag har haft butik i årtala, om du hade vågat röra en 11 åring på dethär viset, så hade du fått se din bricka köras upp för din näsa. Det är en 11 åring vi talar om, att knuffa iväg hans mor, att föra bort honom på det här viset, där flera väktare gör det, visar på en omänsklighet som bara herrens utvalda folk kan besitta. Han greps för att tvinga hans äldre bror, 14 år, minderårig där också, att gå med på allt vad den judiska staten kräver.
  Jag hade en 12 årig snattare, polisen ville inte ens komma förbi och ta hand om det, minderårig och skulle inte leda nånstans lol.

 3. Tom
  Tom 20 februari 2011

  Handlar det om barn som snattar så brukar polisen prioritera det. Och det är socialtjänsten som tar hand om sådana.

 4. Bahlool
  Bahlool 20 februari 2011

  Min vän jag har ägt butik i över 8 år, du verkar verkligen inteveta hur det är ute i verkligheten 🙂
  Skulle du ta i en pojke på 11 år så som på filmen, så skulle du få sparken eller straffas på annat sätt, det kan jag lova dig )

 5. Tom
  Tom 20 februari 2011

  Inte vad jag blivit lärd.

 6. Rubinen
  Rubinen 20 februari 2011

  Fyyfan!!!

 7. Kenny
  Kenny 20 februari 2011

  “Judar” skriker återigen den självbeskrivna antirasisten Bahlool, som i förra veckan länkande till en intervju med en Ku Klux Klan-ledare som osade av antisemitism. Förstår ni aldrig varför ni aldrig tas på allvar, varför vi alltid osäkrar pistolen när ni är i närheten, och varför ni aldrig kommer att tillåtas komma nära en maktposition i Sverige?

 8. husse
  husse 20 februari 2011

  här skriker folk övervåld om en polis drar fram aspen!

 9. Bahlool
  Bahlool 20 februari 2011

  så du osäkrar pistolen i muslimers närhet? Wow..jag har inga problem me att du eller judar är i min närhet..inga pistoler där..jag länkar till många, däribland judar, antisemiter och islamfober..vad är din poäng? Att ifall man stämplats som rasist, så har man inget vettigt att komma med? Suck..än en gång kör svartmålningsmaskineriet igång..

 10. Kenny
  Kenny 20 februari 2011

  Jag ser inte dig som en representant för muslimer, utan som en intolerant och ett politiskt dumhuvud som skapar problem för riktiga muslimer. Judarna har bott här sedan 1700-talet och aldrig varit till last, de flesta av dem har aldrig varit i Israel. Ja, du blir stämplad som rasist när du länkar till Ku Klux Klan-ledare, och stämplas naturligtvis därmed som om du inte har något at komma med. Du är inte vänster, du är en anhängare av Iran och Mohamed Omar. Våga visa ditt tryne på nästa vänsterdemo din fascist.

 11. Bahlool
  Bahlool 20 februari 2011

  Jag kan visa mitt tryne för dig när du vill så kan vi ju se vad du ska göra, du och dina hot och din pistol 😉
  Jag bajsar på dig och dina judar i Sverige. De skickar pengar till staten Israel, därmed stödjer de fascismen där. Du är ett internet troll, som är stor i orden och rätt liten på jorden, tror du att du kan bestämma vad jag ska länka till och vad jag ska skriva om? Tiden då israel vänner som dig styrde och ställde är förbi..allt fler har öppnat upp ögonen för äckliga massmordsvänner som dig, så gör mig en tjänst, kom träffa mig och försök med dina hot eller håll käften 😉

 12. Tom
  Tom 20 februari 2011

  Tycker du samma sak om alla judar oberoende var de bor?

 13. Bahlool
  Bahlool 20 februari 2011

  vad menar du alla judar?

 14. Zheng He
  Zheng He 21 februari 2011

  Många som besöker denna blogg har inget med judar att göra. Utan de flesta är emot sionister och deras anghängare. Sionismen är som Nazismen fast för ultra högern inom “judeismen”, egentligen gillar inte äkta troende judar israel, för att i deras heliga bok ska messiah komma och då bildar han ett land till dem, inte genom vapen och armer. så i deras ögon är israel fake, u get the picture…

  Tyvärr brukar det blir så att man skriver “judar” för att 96 % av alla anhängare av sionismen är judar. Det finns anti sionister i israel fast dem behandlas som skit och håller på att flytta ifrån rasist och apartheid landet Israel. Så Tom och kenny o benny etc. Vi avskyr orättvisor som hållit på i snart 70 år. Det betyder inte att vi är pro Iran, Ryssland, Kina, Saudi Arabien, EU, US etc. Utan avskyr orättvisor runt om i världen. Alla länder som krigar och säljer vapen länder som är i konflikt med varandra är hemska och ogillas starkt.

  Men anledningen att vi asvkyr sionister extra mkt är för att dem kommer undan för ofta med sina brott. och att man ibland skriver bra om iran är för att dem är enda landet som vågar säga emot dessa djur som plågar barn såhär och gjort det i 70 år. inte ens nazister hann plåga människor så länge. men det gör oss inte anhängare till något. Ja, självklart kommer vi stötta länder som vågar säga emot dessa barn mördare. Jag hör aldrig att barn behandlas så illa av en FOLKVALD regering som det görs i Israel. Gör du?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *