Press "Enter" to skip to content

Råttan Ahlam igen..

Jag går inte till råttans blogg, jag undviker henne, men tyvärr har jag vänner som läser hennes obildade blogg och de gav mig detta:

Jag skiter fullständigt i alla andra åsikter i denna fråga. De som vill skriva noveller, romaner och uppsatser kan mer än gärna göra det, men är man bestämd i en åsikt så är andras synpunkter bara skit. Jag bryr mig verkligen inte om vad Khomeini, Ahmadijan (stavning?),  Kung Abdullah, Mubarak osv. gör för “nytta” i deras länder, för så länge de förtrycker andra människor så hoppas jag att de störtar.
Hahaha jag Ä L S K A R hur alla flippar över min åsikt om Iran, speciellt shiamuslimer. Upphöjer regimen och landet till himlen … Kul!! Men ALLA shiamuslimer tycker inte lika.

Din lilla råtta, när judarna våldförde sig på dina släktingar i Libanon, när du och din familj fick skit för att ni kallar er shias, då kom Khomeini till er undsättning. När ni sålde er heder, och ert land för att tjäna krigshetsare i väst, då kom han och lät Musa al Sadr lyfta upp er blick. När ni var slavar åt andra, när alla slogs över Libanon och du och dina äckliga släktingar kysste sionisters röv, då kom Khomeini och räddade ur ur denna försunkenhet. Hizbollah, utan Iran och Khomeini, ingenting. Libanon utan Iran och Khomeini, hade inte ens varit värt namnet.
Din lilla råtta, jag vet att du inte är värd namnet libanes, för de libaneser jag känner, kristna som muslimer, är stolta över Nasrallah och stolta över Libanon, men tyvärr finns det äckliga människor ibland dem, som är blåsta och tyvärr är det varje gång tjejer. Du är den tredje tjejen jag mött, som sålde sin heder och sin religion för att vara välkommen hos fienderna till islam.

Du är inte ens värd att ta namnet Khomeini i din mun. Hade du vetat ett skit om islam, om shia om Ahlul Bayt eller om Libanons/Irans historia, hade du inte öppnat din äckliga käft. Jag förundras över att sådana som du ens klarar av att andas. Jag såg vad för slags falsk person du var några veckor sedan, och jag säger det nu igen. Spottar på dig och hela din existens, för du är en råtta, du påminner om gamla goda tiders “shiiter”, som svek sin tro, sina Ahlul Bayt, sin religion, för att fjäska in sig hos individer som är lika äckliga.

Iran förtrycker inte sitt folk. Khomeini gav shiiterna och muslimerna sin stolthet tillbaka. Han skapade al Qudsdagen, för de som hatar honom, palestinierna. Han stödde muslimernas kamp i Libanon och i Palestina. Du är inte värd namnet shia, du är en parasit som lever som du lär, fylld av lögn och svek.

Ingen shiamuslim talar illa om Khomeini. Den som gör det är lika blåst som dig och dina IQ befriade släktingar, de som sålde sin heder samma dag de fick dig. El La3na. Khomeini är hatad för att han stödde Hizbollah för att han stödde Palestina.

Om någon har problem med min text, shove it. Jag är inte på humör, sluta läs min blogg och gå läs någon annans dravel.

124 Comments

 1. Annika B
  Annika B 18 februari 2011

  Religionen äter er.

 2. Rasul
  Rasul 18 februari 2011

  “Ok, vi säger så att Allah har en viss storlek, vad är problemet med det, du inskränker inte på Honom eller Hans majestät eller förnekar att Han är med oss alla och stöttar oss osv.”

  Tack för att du bevisade det som jag säger! dvs att ni ger Allah (swt) attributer och förmänskligar honom!

  “Jogging is a quality of Allah almighty proven by Sahih Hadith”

  Sefat Allah by Alawi al-Saqaaf, page 232:

  “What could forbid us from believing that Allah performs jogging?”

  Fatawa al-Aqida by ibn Uthaimin, page 112:

  Allah jogging??? Astagfirullah!

  ÄR DET NÅN SOM BEHÖVER MER BEVIS????

 3. Adam
  Adam 18 februari 2011

  Janan nej det har jag inte, jag har trott på det Allâh har sagt i Koranen.

 4. Bahlool
  Bahlool 18 februari 2011

  hahahaha så Allah motionerar? Ska han försöka leva lite längre eller? hahahaha den var bra hahahahaha

 5. Musa
  Musa 18 februari 2011

  Annika B,
  Du är inte inne på arabförbundets officiella hemsida. Det ser ut som att du talar med de som styr arabvärlden och uppmanar dom till att skärpa sig. Varje arab vet vad som händer och är större än dina anklagelser och nedvärderande ord, oavsett val av uttryck, ex “perser finare än araber”. Citatet säger sitt.
  Detta är vanliga svenska ungdomar, med muslimsk bakgrund som diskuterar olika ämnen av intresse. Du kan lita på att dom har ett liv vid sidan om detta, och deltar aktivt i det svenska samhället. Istället för att diskutera fester och artister så är detta deras intresse och du som är så pro-demokratisk borde respektera det.
  Det som händer i Arabvärlden beror inte på att folk slaktar varandra pga av olika hadither, eller intresse av religionen. Det beror på att diktaturer som har all stöd från väst, förtrycker sin befolkning hänsynslöst. Sedan när folket reser sig så blir dom plötsligt frihetskämpar. Det är först och främst politiskt. Fattigdom och förtryck är mänsklighetens största fiende och det spelar ingen roll vem du tillämpar detta på, en arab, svensk eller sydamerikan, resultatet kommer att vara detsamma.

 6. Rasul
  Rasul 18 februari 2011

  he he 🙂

  “Allah almighty created Adam with his own two hands both of which are right sided”

  Al-Wajiz fi Aqidat Al-Salaf al-Saleh by Abdullah al-Athari, page 47:

  Allah (swt) has two right hands???

  Astagfirullah!!!

 7. Bahlool
  Bahlool 18 februari 2011

  hmm vart är tummen då Rasul 😉

 8. Heba al hussein
  Heba al hussein 18 februari 2011

  Det här dramat har hållit på i veckor nu.
  Och att du undviker ahlam och att ahlam undviker dig … är något som är mellan dig och henne. Är det inte så? Så varför lägger alla andra sig i? Är det kul eller intressant? Man får ont i hjärtat av allt det här.

 9. Annika B
  Annika B 18 februari 2011

  Musa

  Du hävdar precis som Bahlool att eländet i arabvärlden beror på västvärlden allena.

  Jag delar den uppfattningen till den delen att västvärlden har gynnat och underhållit olika despoter och detta är naturligtvis ett oanständigt agerande av västvärlden.

  Dock delar jag inte uppfattningen att muslimerna helt och hållet är prisgivna åt denna situation och att ni skulle vara handlingsförlamade på grund av detta. Att västvärlden har kunnat skaffa sig denna position hos er beror på att ni är fattiga och efterblivna, på samma vis som indianerna var fattiga och efterblivna och även samerna var fattiga och efterblivna. Är man fattig och efterbliven så löper man risken att någon starkare kommer och tar plats i förarsätet.

  Nu säger ju Pippi Långstrump att den som är stark också måste vara snäll och det vore ju bra om så vore fallet, men den starke är inte alltid snäll utan har också egna intressen att bevaka.

  Bästa metoden att undvika starka parter som vill dominera är att själv vara stark och det är här jag ser problemet hos muslimerna. Ni är så upptagna av era riter att ni saknar kapacitet att samtidigt utbilda er och organisera er och religionen gör er dessutom fatalistiska, ingenting spelar någon roll för det är ändå Gud som råder. Och resultatet blir att ni blir svaga och då blir ni överkörda av den vite mannen, ni formligen ber om det.

  Västvärlden håller inte på några hemligeter om vägen till framgång, tvärtom.

  Västvärlden formligen skriker ut att “gör som vi, så här gör man, och ni kommer att bli starka” och muslimerna vare sig hör eller förstår eller vill. Kan själv, blir responsen, men det visar sig ju hela tiden att er metod inte ger någon som helst framgång. Ni kan äta hur lite fläsk som helst, dricka hur lite alkohol som helst, ni kan be hur många gånger som helst varje dag och ni kan gifta er med kusiner hur mycket som helst. Ingenting av detta ha visat sig leda till framgång, ändå fortsätter ni, sannolikt övertygade om att det någon gång skall ge utdelning. Eller?

  Religionen äter er och den kommer att leda till elände i den process som nu försiggår i arabvärlden.

  När tyrannerna är borta så kommer ni med sprudlande glädje att börja slå ihjäl varandra utifrån tjafs om er heliga skrift, för det går ju att skilja på sunni och shia.

  Och ni kommer att vara lika fattiga och efterblivna även om 20 år.

 10. Bahlool
  Bahlool 18 februari 2011

  Allena? nej du..det har inte Bahlool eller MUSa hävdat..

 11. Annika B
  Annika B 18 februari 2011

  Bahlool

  Ge mig då exempel på vad muslimer alldeles själva skulle kunna göra bättre än vad man gör det idag.

 12. Bahlool
  Bahlool 18 februari 2011

  Hur menar du? i vilket sammanhang?

 13. Annika B
  Annika B 18 februari 2011

  Vad som helst som får muslimerna att ta sig ur sin fattiga tillvaro som inte består i att anklaga den vite mannen för sitt elände. Något ni kan göra alldeles själva utan att be oss om lov.

 14. Bahlool
  Bahlool 18 februari 2011

  Det är det vi försöker göra nu 😉 Det är det vi försöker göra men som bestraffas av väst 😛

 15. Annika B
  Annika B 18 februari 2011

  Återigen så hänger allt på den vite mannen? Har jag hört det förut?

 16. Bahlool
  Bahlool 18 februari 2011

  Återigen kan du inte läsa…

 17. Musa
  Musa 18 februari 2011

  Annika, hade vi varit tillräckligt upptagna med att verkligen och genuint följa vår religion så hade du fått se vad styrka innebär.
  Allt ditt prat är roligt med tanke på vad som händer i arabvärlden just nu, och du kommer att vittna stora förändringar från detta stolta folk. Du tror att en muslim bara ska be utan att utvecklas på andra planer men jag inser hur okunnig du är om Islam. Din okunnighet är mest uppenbar i denna bloggen, där ett par ungdomar diskuterar trosfrågor och du drog direkt slutsatsen att dessa inte gör något annat, och att alla araber och muslimer följer detta exemplet. Jag undrar vem du är som är så framgångsrik för att du inte tillbringar 20-30 minuter om dagen till bön? Visa oss gärna dina framgångar så ska vi se ifall det inte finns någon muslim som utför sina böner men är mer framgångsrik än dig. Bara så du inser så är det främst dessa personer som utför bönen som lyckades slänga ut diktaturerna och är på väg att visa dig och världen vad araber är kapabla till.

 18. Annika B
  Annika B 18 februari 2011

  Musa

  Mina observationer berör inte enskilda individer, jag ser mönster som präglar stor befolkningsgrupper. Om jag är miljonär eller fattiglapp, spelar det någon roll gällande mina observationer om den muslimska världen? I Sverige har vi tillägnat oss ovanan att lägga större vikt vid vad en fattig människa anser än vad en rik människa tycker, den fattige anses ha högre moralisk halt enbart utifrån sin fattigdom. Märkligt.

  Min önskan är inte att ni skall bli kvar i denna eländiga fattiga och efterblivna tillvaro som råder i muslimska länder idag, varför skulle jag vilja det? Vinner jag något på att mängder av muslimer känner sig undanskuffade av västvärlden? Knappast.

  Precis som i ett vanligt samtal så har man störst utbyte om detta sker mellan grupper eller individer som har någorlunda liknande kompetens, annars blir det obalanserat och inte särskilt givande för någondera parten.

  Idag är den muslimska världen alltför upptagen av sina religiösa böjelser och detta leder till problem.

  Jag vill att den muslimska världen skall begränsa sin religiösa lidelse och istället inrikta sig på att göra tillvaron här på jorden till en angenäm tid – att istället sikta på ett paradis på andra sidan är att spela högt.

  Många mekanismer som skall vara på plats för ett gott liv är kända och praktiserade. Det är inga märkvärdigheter men det är viktigheter.

 19. Bahlool
  Bahlool 18 februari 2011

  Annika, faktum är att det blev på mode att bli muslim runt 30 år sedan, innan dess försökte man efterapa västs nationalism, det ledde till misär och fattigdom, nu ser vi i Iran att man utvecklar vetenskapen och utbildnignen markant, allt i Islams namn.
  En omvandling sker inte över en natt

 20. Musa
  Musa 18 februari 2011

  Precis, tack för ditt svar.
  Många muslimer som är praktiserande och lägger ner tid på bön som endast upptar 20-30 minuter per dag, och är mycket mer framgångsrika än vad du någonsin kommer vara. Dessa är antingen läkare eller ingenjörer, forskare och dylikt och bidrar till att förbättra världen. Därmed så föll din hypotes om att praktiserande av religion är ett hinder för utveckling, vare sig det gäller välfärden, teknik eller dylikt. Det beror snarare på fattigdom, förtryck och orättvisa. Det sker förhoppningsvis ändringar och du kommer att vittna vad muslimer är kapabla till.
  Du är inte heller ett gott föredöme för “icke-praktiserande” med dina rasistiska uttalanden. För 1400 år sedan uppenbarades vår Quran som sade att alla människor är lika värda, oavsett ras, och den bästa är den som är mest gudfruktig. Så kom inte hit och lär oss om vad vi ska göra, öppna ditt sinne istället och släpp dina fördomar och rasistiska åsikter.

 21. Hussein
  Hussein 19 februari 2011

  Salam alaykum Bahlool. Jag håller med dig om det du skrev om Ahlam. Hon är inte värd namnet libanes. Jag kommer själv från Libanon, och jag älskar Iran och Hizbollah.

 22. Bahlool
  Bahlool 19 februari 2011

  Wsalam habibi, jag vet hon är en skam för Libanon. Jga har tyvärr mött många sådana skam senaste tiden och alltid är det tjejer. Hizbollah höjde vår heder och vår stolthet i världen, utan dem hade araberna än idag fått utstå skam att de inte klarade av sionistskiten Israel. Må Gud skydda dig, din familj, Hizbollah, Nasrallah och Libanon azizi

 23. Skaparen
  Skaparen 23 mars 2011

  Sluta upp med att attackera råttor och dom som tycker om råttor,samt dom som har Råttan som signatur.
  Gud har skapat alla varelser,även råttor människoråttor råttvänner och även människor som har Råttan som signatur. I Hinduism är alla råttor heliga och fridlysta,och dom anser att alla varelser har lika mycket värde. Råttor har lika mycket värde som människor,och alla så är vi värdefulla djur. Jag är liberal kristen och tror på Gud,men inte på kristus.Jag är sekulariserad och jag tror på liberal ateism. Hinduism är den mest kärleksfulla och liberala religionen som finns,och den är dessutom mest sekulariserad av alla religioner.
  / Råttvän

 24. Bahlool
  Bahlool 23 mars 2011

  Sorry, ska försöka låta bli 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *