Press "Enter" to skip to content

Citat – Tillbedjan

Ifall jag tillber Dig på grund av min fruktan för helvetet, så sätt mig i den. Ifall jag tillber Dig på grund av mitt hopp för att komma till paradiset, håll mig borta ifrån den, men ifall jag tillber Dig på grund av Din blotta existens, så ber jag Dig att inte avhålla mig från Din evinnerliga skönhet.


If I worship you out of fear of hell burn me in it,if I worship you out of hope for paradise exclude me from it,but if I worship you for your very existance ,please dont keep me from your everlasting beauty

Imam Ali (a.s)

4 Comments

 1. Jasmin
  Jasmin 23 januari 2011

  Nu har jag följt din blogg under lång tid broder Bahlool.
  Jag jublar varje gång du uppdaterar och förbättrar layouten på bloggen. Tycker att denna gång har du lyckats bäst 🙂
  Gratulerar

 2. Bahlool
  Bahlool 23 januari 2011

  oh Jas!!! länge sen!!! tack för de sköna orden. Hoppas du mår bra och hoppas det var fint i Egypten?

 3. Bahlool
  Bahlool 23 januari 2011

  hehe..mesakeen..men kul att han kan “arabiska” inte sån tunisisk dialekt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *