Press "Enter" to skip to content

Professor konverterar efter att ha besökt Imam Hussain a.s.

German University Professor Embraces Islam at Imam Hussain’s Holy Shrine / Photos.

Efter att en professor besökt Imam Hussains a.s. grav i Kerbala, kände han en sådan “skön” känsla att han konverterade till islam. Även 1400 år efter sitt uppror, så spelar Imam Hussains a.s öde, ande och kamp en stor roll för många människor.

Enligt professorn Harald Schneider, eller Hassan, som han nu kallar sig, så överensstämmer shiaislams tro och tankar med det han alltid trott på. Jag återfann min tro på grund av imamernas budskap, uppoffring och lidande och dessa budskap attraherar även de högutbildade.

4 Comments

 1. Rasul
  Rasul 22 januari 2011

  Al-hamdu lillahi rabbil ‘alamin!

 2. baqer alasadi
  baqer alasadi 22 januari 2011

  Mashallah

 3. jan
  jan 23 januari 2011

  masallah!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *