Press "Enter" to skip to content

Den omänskliga judiska staten

Israel ville hålla Gaza nära kollaps – DN.SE.

Hitler använde sig av denna metod, att bojkotta eller sätta ett område under embargo, för att svälta ut dess befolkning. Israel erkänner att man höll Gazaområdet, med 1.5 miljoner invånare, nära kollaps.

När en människa ser sina nära och kära mördas eller lida under något embargo, vad kommer man att göra då? Sitta och se på dem hur de lider eller ta till vapen för att i alla fall dö för dem? Än en gång visar den judiska staten att den lärt sig mycket av nazisterna och än en gång är omvärlden tysta. Så Israel har försökt förnedra och straffa ett folk, enbart för att de ”röstade” fel..

Bojkotten av Israel måste få full fart. Annars kommer Israel att fortsätta förstöra livet för miljoner oskyldiga.

3 Comments

 1. Adelina
  Adelina 05 januari 2011

  Tack för svaret! Jag försöker så mycket som möjligt, med att ha mp3 på jobbet med Koran eller föreläsningar och så. Men det är svårt att man aldrig kommer i kontakt med det i och med att det finns ööverallt.

 2. Ördög
  Ördög 05 januari 2011

  Jag köpte israeliska paprikor idag. Gott.
  Hittade tyvärr inga ”palestinska” produkter att låta bli att köpa, men jag valde naturligtvis spanska apelsiner i stället för citrusfrukter från den enligt Pedofetens (pbNuh) läror styrda terror- och skurkstaten Marocko.
  Bojkotta på!

 3. Bahlool
  Bahlool 05 januari 2011

  och du vill berätta det här för att?..Det är klart du stöjder en stat som är omänsklig..du är ju en äkta demokrat som vill gott 😉 Ingen fara..inget händer Israel..hahaha sure..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *