Press "Enter" to skip to content

Kurder rensar ut araber och turkmener från Kirkuk

Sedan några år har jag följt ett antal bloggar som belyser Iraks situation, en av dem skriver i dagarna om en annalkande folkräkning och inför den har den kurdiska underrättelsetjänsten fortsatt den fördrivning av turkmenter och araber som man hållit på sedan Saddam Hussains era. Man försöker göra sig av med så många ickekurder som möjligt, för att få kontroll över denna stad, som man anser ska tillhöra en framtida kurdisk stat.

I många år har man nu fått stöd av Israel i form av träning och vapentillförseln, detta visar hur effektiv kurderna har blivit. De använder sig av liknande hot som de som Israel använt sig av mot palestinierna, samtidigt ser de till att Irak förblir i kaos, en stark regering i Bagdad kan förstöra planerna. En svag regering är en gudagåva, därmed kan man öka takten på sina planer. Irak har sedan runt 7 månader ingen regering, då det är bråk mellan de två största blocken, samtidigt har kurderna de viktiga röster som dessa två block behöver.

Det makabra i sammanhanget är att presidenten av Irak, en kurd, själv har underlydande som arbetar i denna underrättelsetjänst. Samtidigt som han spelar att han är president i Irak, så skickar han ut sina män som fördriver araber och turkar. Hoten är enkla, flytta härifrån eller dö. Kort och koncist.

Framtidens inbördeskrig, börjar i Kirkuk. Kirkuk är även en stad som simmar i olja, därmed är den av stor intresse för alla som slåss om oljan. Folkräkningen är fastställd till slutet av oktober, och ju närmare vi kommer desto fler irakier får se sig tvingade att ta till vapen eller att slängas ut ur staden. Kurderna har sannerligen lärt sig en hel del av Saddam och Israel..

McClatchy blog: Inside Iraq.

46 Comments

 1. Ibrahim
  Ibrahim 11 oktober 2010

  Hej Bahlool,

  Jag vill börja med att säga att du är väldigt duktig på det du gör och skriver passionerad om ämnen som många inte vågar sig på. I en tid som denna och i en värld som blir allt mer orättvis behövs mer personer som dig för att tillsammans kämpa om lika värde trots religion, ras och etnicitet.

  Men i ett ämne som du ibland tar upp ser jag att du blir partisk och många gånger saknar rätt kunskap, och det gäller kurderna.
  Du skriver idag att kurderna i många år fått hjälp med införsel av vapen från Israel??
  Varifrån får du det och på vilka grunder?
  Jag vill tvärtom upplysa dig att Saddam Hussein var den som samarbetade med Israel och USA och inte kurderna.
  Kurderna var det folk som fick utstå terror, levde under kränkning av araberna och fråntagna sina mänskliga rättigheter till den grad av det kurdiska språket förbjöds?

  Du skriver om kurder och jämför de med palestinier och judarna;
  Jag vill säga en sak till dig min vän, och det är att kurderna är omnämnda i skrifter från flera tusen år innan kristus och bott på den mark som tillhör de idag.

  Du skriver om Kirkuk och avhysningen av araberna för en planering av en framtida kurdisk stat;

  Har du glömt bort hur Saddam “arabiserade” kirkuk genom att skicka upp araberna där de tvingade familjer med våld att lämna hus och liv. Detta är något allmänt känt och går ej att förneka. Dessa som du kallar för terrorister vill ha tillbaka sina hus och hem. Du kan väl roa dig genom att försöka luska fram hur mycket kurder det bodde i kirkuk innan 80 talet och efter Saddams terror.
  Istället för att skriva nedlåtande om ett folkslag som kämpat igenom så mycket orättvisor, ( tex halabja, där det fortfarande föds barn med utvecklings störning till följd av gaserna ), så tycker jag att borde tänka om och istället önska de en stat som plåster på såren.

  Samma människor som kastade ut kurderna från staden blir nu utkastade själva. De vill ha tillbaka sina hem och deras liv dessa människor tog ifrån de!
  Man kan absolut göra det på ett snyggare sätt men vet inte sjutton hur det hade känts om samma sak hänt en själv.

  Någon kommer tar ditt hem, kastar ut dig och dina barn på gatan. Du får leva i misär och förtryck.
  Men det kommer en dag då du får din rättighet tillbaka och får då chansen att kasta ut ockupanterna.
  Allah är stor!

  Tack

 2. Bahlool
  Bahlool 11 oktober 2010

  Hej du.
  Faktum är att israels stöd till kurderna är fakta, inte något jag hittar på och har belysts överallt på nätet. Du behöver bara söka en enkel sökning på kurder, israel och du får rätt många källor och artiklar.
  http://www.americanfreepress.net/html/us__israel_operate_in_iran.html
  http://www.globalpolitician.com/26112-iraq-kurds-israel-kirkuk-oil

  Israel’s clandestine relations with the Kurds were officially acknowledged in 1980 by Menachem Begin, the prime minister at the time. He confirmed that Israel had sent the Kurds not only humanitarian aid but also military advisers and weapons. Even today, the state-owned Israeli communications company Bezek transmits broadcasts on behalf of the Kurdish democratic Party in northern Iraq every evening.

  http://www.dangoor.com/72page30.html

  http://atheism.about.com/b/2004/06/25/israel-and-kurdistan-whats-the-connection.htm
  http://en.wikipedia.org/wiki/Israeli%E2%80%93Kurdish_relations

  Det täcker rätt bra vilken relation israel och kurderna har, jag har skrivit om det här förr, då man tränat kurderna efter 2003

  Det är faktum att Saddam jobbade åt väst inget att bestrida.
  Ja de har bott där i tusentals år, vad har det med saken att göra? Jag bryr mig inte ett skit om nationalism.

  Har du glömt bort hur Saddam ”arabiserade” kirkuk genom att skicka upp araberna där de tvingade familjer med våld att lämna hus och liv. Detta är något allmänt känt och går ej att förneka. Dessa som du kallar för terrorister vill ha tillbaka sina hus och hem. Du kan väl roa dig genom att försöka luska fram hur mycket kurder det bodde i kirkuk innan 80 talet och efter Saddams terror.

  Så du menar du vill att kurderna ska bete sig som Saddam? 30 år och mer år sedan begicks illdåd mot kurderna. de som driver ut araberna och turkarna nu är inte de som äger husen.

  Istället för att skriva nedlåtande om ett folkslag som kämpat igenom så mycket orättvisor, ( tex halabja, där det fortfarande föds barn med utvecklings störning till följd av gaserna ), så tycker jag att borde tänka om och istället önska de en stat som plåster på såren.

  Plåster på såren? Hur kan jag vara för en kurdisk stat när jag avskyr nationalismen och önskar ett förenat mellanöstern? Och vad ska då hända med kristna, araber, turkmener? Du och jag vet att kurderna skulle rensa ut landet på dem, så nej du, jag föredrar att kurderna är irakiska medborgare och följer landets lagar. Man behöver faktiskt inte ge alla som vill ha, en egen stat, det gäller araber och det gäller kurder i lika hög grad.

  Någon kommer tar ditt hem, kastar ut dig och dina barn på gatan. Du får leva i misär och förtryck.
  Men det kommer en dag då du får din rättighet tillbaka och får då chansen att kasta ut ockupanterna.
  Allah är stor!

  Nja, om de har bevis för att de blivit utkastade av dessa familjer, så kan de vända sig till domstol..att ränna runt och hota folk till livet hör terrorister itll, det hör till rövare och det hör till sådana som Saddam, än en gång, varöfr försöker kurderna efterlikna Saddams hejdukar?

 3. Bob kelso
  Bob kelso 11 oktober 2010

  ibrahim. “Vi haaaar ingen laaand” / Kurd.
  en av några saker som jag kände för att kommentera för skojs skull

 4. Ibrahim
  Ibrahim 12 oktober 2010

  Hej igen,

  Det du skriver är helt nonsens.
  Å ena sidan skriker du ut ditt hat mot saudiarabien och andra muslimska länder för att sedan vilja en ha en förenat mellanöstern. Du motsäger dig själv.
  Googla skriver du, snälla lilla, googla vad fasiken som helst och du får upp nåt skit.
  Jag tror nog att du bara är sur för din president är kurd.
  En stat är kurderna värdiga och det är dess rätt. Alla som har en annan åsikt ser jag som rasister. Du är inte mycket bättre än SD när det kommer till ditt eget land.
  Så jag tycker att du ska lägga ner med kritiken mot SD.
  Håll dig till det du kan istället, för nu börjar du förstöra din blogg med saker du inte förstår dig på.
  Sen är det bättre att vänja dig vid att kurderna har samma rättighet som vilken arab som helst.
  Som sagt Allah är stor min vän.

 5. Bahlool
  Bahlool 12 oktober 2010

  Hej du
  Hur säger jag emot mig själv när jag inte tål vissa staters styrelse och samtidgt vill att mellanöstern ska förenas? Genom föreningen försvinner dessa staters dåliga styren..så nej, det är du som inte vill förstå tyvärr.
  Jag bryr mig inte ett dugg om han är kurd jude eller muslim, så länge han gör sitt jobb lol..men man kan inte vara president över ett land, och samtidigt skicka ut sina banditer för att fördriva människor. Så alla som inte håller med dig är rasister? Du är rolig…
  Mitt eget land? Jag är svensk medborgare, har inget annat pass än det svenska..så vad har jag för nytta av ifall Irak är i arabers eller kurders händer? Än en gång har du fel..fel….och återigen fel..Klart kurderna ska ha samma rättigheter som alla andra i landet..men därmed krävs det även att de ska följa lagen och ska dömas enligt lagen..om du hotar, om du är arab eller kurd, ska inte spela någon som helst roll..du borde inte bli sur för att man inte håller med dig i saker och ting..du ville ha källor, jag gav dig otaliga sådana..ändå börjar du babbla om att man kan googla allt..klart man kan googla allt..det är en sökmotor lol..

 6. Ibrahim
  Ibrahim 12 oktober 2010

  Hej vännen,

  Du behöver absolut inte tycka som mig men då tycker jag att man har en rasistisk inställning. Så som du tycker om SD. De tycker inte som dig heller. Jag är inte ute efter att förändra din syn på kurder, du får tycka vad fan som helst.
  Jag vill ge dig min syn på det som sker i kirkuk.
  Det är och förblir en kurdisk stad som irakiska terrorister tog över men som nu tas tillbaka. Rätt eller fel för sättet de gör det på vill jag ha osagt. De araber som nu blir utkastade var de som kastade ut kurderna.
  Tack för den här gången!

 7. Bahlool
  Bahlool 12 oktober 2010

  Så du är en rasist för du stödjer att man fördriver araber och turkar? bra å veta..Lol irakiska terrorister? Du vet väl om att din president i Irak är kurd? Är han terrorist också? Du vet väl om att dina kära kurder inte har något annat pass än det irakiska? Så de är terrorister?..suck..tror knappast att de som kastade ut kurder på den tiden är de som bor där nu..eller menar du att de är odödliga? det du talar om har skett i över 30 år..tror de som kastade ut kurder (och inte alla hus som de bebor var kurdiska)..det är skrämmande hur mkt hat och rasism du besitter..beklagar 🙁

 8. Ibrahim
  Ibrahim 12 oktober 2010

  Kom igen nu! Du förstår väl att jag menar irakier som stödde bath regimen i Irak och drev ut kurderna. Alla håller väl med att de var terrorister. Jag har absolut inget hat mot araber, turkmener, kurder eller någon annan grupp. Men jag påstår däremot att du har ett starkt hat mot kurder, ( och väldigt många andra grupper för den delen), som du borde försöka komma över. Följ din religion istället för att hata. Ingen annan förlorar på det än dig själv.
  Din president skulle nog inte gilla det. 😉

 9. Bahlool
  Bahlool 12 oktober 2010

  loooooooooool så låt mig förstå det här..jag vill att kurder och araber ska leva i ett och samma land..du försvarar fördrivning av turkar, kristna och araber..och det är jag som har hat i mig?..lol..Min president? Jag har en kung..lol verkar som om fördomarna om kurder stämmer in rätt bra på dig..du lyssnar inte, tänker inte och du läser inte..suck. Tacka gud att ingen förutom dina vänner Israel, är beredda att ge er ett land..inte konstigt så många kurder stödjer Israels mord på palestinier hehe..

 10. bashar
  bashar 12 oktober 2010

  Har kurdiska språket varit förbjudet att tala i Irak någon gång de senaste 30 åren?

 11. Bahlool
  Bahlool 12 oktober 2010

  Inte förbjudet att tala men förbjudet att lära ut om jag minns rätt..fram till 70 talet hade de egna tv och radiostationer men sedan började Saddam bekämpa kurder och shiiter till den grad att allt de höll kärt förbjöds eller bekämpades. Man måste tänka på att just kurderna haft krav som går emot allt som panarabismen (saddams ideologi) stod för, en egen stat och då inte bara nöja sig med “kurdiska” delar utan även arabiska, assyriska eller turkiska delar.
  Man får inte glömma att kurderna hjälpte turkarna begå illdåd och utrota assyrier och armenier i olika perioder och att då hävda att de själva är oskyldiga är befängt..

 12. Ibrahim
  Ibrahim 12 oktober 2010

  Förstår om att det kan göra ont i dig att du idag har en president som är kurd. Du är exakt den typisk bångsstyriga, odemokratiska arab som förstört Mellanöstern.
  Du har byggt upp en falsk fasad som människo rätts kämpen på den här bloggen, för att sedan i frågor om ditt land visa ditt riktiga jag och hur hatisk du egentligen är.
  Sen vill jag säga dig också att när Bush invaderade Bagdad så flydde araberna upp till Kurdistan. Där blev de väl omhändertagna av befolkningen. Varför gjorde inte araberna i Bagdad så när kurderna hade det som värst?
  Sen tycker att du ska hålla dig till ämnet och inte hoppa omkring.
  Återigen hävdar du saker som jag stör för och det tycker jag hör till i sandlådan.
  Må Allah smörja in ditt hjärta med kärlek och slipa bort ditt hat. Kurderna är nöjda i dagsläget med ett eget styre i de kurdiska provinserna och det är inte så att de står med plakat för en stat.
  Tror nog inte heller att det skulle bli några problem att få detta, och jag är säker att alla demokratiskt tänkande människor skulle bli lyckliga.
  INGEN mänsklig människa oavsett ursprung stödjer det Israel gör mot Palestina. Dra inte alla kurder över en kam. Det är sånt som är det rasistiska hos dig.
  Min vän hat leder till våld, våld har lett till hur det ser ut i Mellanöstern. Det kommer fortsätta vara så länge vi har personer som tänker som dig.

  Fred på jorden!

  Du får sista ordet min vän.

 13. zahra
  zahra 12 oktober 2010

  Bahlool Bahlool Bahlool…..
  Detta inlägg må ha varit det absolut sämsta du skrivit utan någon korrekt fakta. bra att du visade ditt rätta jag, vilket inte var positivt. Jag har vänner från kirkuk som behövt fly undan saddam och arabenas tortyr som idag återvänder till den mark som varit deras. Vart fanns vi irakier när kurderna var tvungna att fly? Vi levde i vårt bagdad som var ett paradis, medans runt hörnet dog barn och kvinnor. Så länge irakierna hade det bra under saddams tid så var det ingen som klagade. Det var inte kurderna som såg till att det blev som det blev i Irak, utan det var usa. Det är inte bagdad som irakier blir tvungna att fly ifrån utan det är kirkuk, det är kurdernas stad. Sen har irakier fått träda in i den kurdiska irak utan några problem den senaste tiden, hade vi den gästfrihenten för kurderna? Så lägg ner ditt snick snackande. Stå upp för mänskligheten inte bara för irakier och shia muslimer. Människan, Individen är viktigare än allt annat!!!

 14. Bahlool
  Bahlool 12 oktober 2010

  Så zahra, så källor (5-6 olika som jag tog upp) är utan fakta? jag tror du borde sätta dig vid skolbänken igen och läsa på vad som är skillnaden på riktig fakta och källor (som jag tog upp) och vad dina fanatiska kurdvänner säger. Vart vi fanns? Om du läser på något mera än hör en massa bull från dina “kirkuk” kurder, så ser du nog att den grupp i Irak som förlorat mest var shiiterna..men sånt går inte hem hos dig eller dem, för de har lärt sig en rätt stor del av sina judiska mästare. Det är faktiskt baghdad folk flyr ifrån..man räknar med drygt 2 miljoner internflyktingar..och en stor del pga kurderans terror i norra Irak. Att jämföra en demokratisk regering som kurderna har med Saddam visar hur illa det är ställt med dina kunskaper..så du klagar på Saddam men godkänner det kurderna gör nu? lol..big time lol..kurderna har ingen som helst laglig grund att fördriva människor…det är skillnaden som vare sig du eller dina kurdiska vänner vill eller kan förstå. Ska man bo i en rättsstat så tar man sin sak till domstol, inte till några banditer som hotar kvinnor och barn..för då är man på samma nivå som Saddams män och det är just vad artikeln belyser.
  Så sluta lyssna på dina vänner och gå till källorna jag gav istället?

 15. Bahlool
  Bahlool 12 oktober 2010

  Ibbe, orkar inte ens läsa det..mkt bla bla..nag nag osv..jag har gett dig källor..att du och kurderna vill bete er som Saddams folk är er ensak 🙂 puss och kram..

 16. zahra
  zahra 12 oktober 2010

  hahahaha… ditt sätt att bemöta riktig fakta är skrattretande. Du är en rolig filur du… Är det någon som är fanatisk så är det väl ändå du och ingen annan!! Du har tagit dina åsikter och diskussioner till en sandlåde nivå. Och jag har varken lust eller tid att lägga ner min energi på en kunskapslös person som du. Ska du visa folket genom din blogg att du menar väl och värnar om människor så gör det hela vägen och inte bara när det passar shia muslimer och araber. Har aldrig hört dig backa upp en annan nationalitet och religion förutom din egen, och du har mage att kalla andra för nationalister och fanatiker. Åk runt i världen och se vad som verkligen händer där ute istället för att sitta frenetiskt framför en skärm och ta din fakta från google. Jag har arbetat med olika organisationer och sett på riktigt den orättvisa som sker i världen och anser inte att jag behöver sätta mig vid skolbänken då min kunskap kommer från platser där det verkligen är oroligt och illa. Så lilla vän innan du hetsar dig kring kommentarer och folks åsikter öppna upp ditt hjärta och visa empati för alla som far illa. Du pratar förtvivlat om irakiska kvinnor som blivit tvugna att prostituera sig, har du glömt att det förekommer i andra länder? Är inte det lika viktigt? Borde du inte upplysa om andra orättvisor som sker i vår värld som varken har med din tro eller din etnicitet att göra. För inget liv är värt mer än ett annat oavsett vilken religion, etnicitet, kön man tillhör!!!!!!!!!! Du behöver inte ens svara på detta då du inte har något vettigt att säga!

 17. Bahlool
  Bahlool 12 oktober 2010

  Du har rätt Zahra..jag backar ju iranier..eftersom jag är iranier..jag har skrivit om en massa afrikanska folk, men jag är kanske afrikan inombords? Jag har skrivit om sunniter som behandlas illa i Irak..men jag är kanske en sunni in disguise? …Ja du har rätt..det är en sandlådediskussion med dig 😉
  Jag bryr mig inte om vad folk anser eller tycker om min blogg..hade jag gjort det, så hade jag ju gått ner till din nivå och stött ditt bullshit..
  ohhh..woow..du har jobbat med en massa olika orgnisationer? grattis? Så enligt dig eftersom jag skriver om irakiska kvinnor som behandlas illa, så måste jag skriva om 184 länder där de behandlas illa? hahah..så enligt dig, eftersom jag skrev om könssstympning i Egypten, då måste jag ta upp könsstympning i varenda land annars menar jag inte väl och kan inget 😉 suck..

  Är inte det lika viktigt? Borde du inte upplysa om andra orättvisor som sker i vår värld som varken har med din tro eller din etnicitet att göra.

  lol..eftersom det märks att du talar med allt annat än huvudet, så råder jag dig att leta lite i bloggen och så hittar du, saker som bestrider din tes..men det spelar ingen roll för dig, för som med de källor jag gav dig, kommer de saker du hitta att motsäga din tro och dina värderingar och dina åsikter och då kommer du hitta på en ny ursäkt att snacka dynga. Du vet inte vilka länder jag besökt och vad jag gjort och inte gjort 😉 men om du vill skryta om att du jobbat med en massa organisationer så fortsätt det..fakta talar emot dig och det dina vänner sagt och säger..vet inte vart du är ifrån och vad du är, och bryr mig inte, men kunnig, det är du verkligen inte.

  bara några inlägg tidigare ser man att jag skrivit om judar som är emot Israel..på vilket sätt är det påverkat av shia eller av min etnicitet?..som sagt..naqisatun aql we deen 😉

 18. Admin
  Admin 31 oktober 2010

  Din bahool idiot och terrorist
  Eftersom alla araber tittade på och hyllade saddam när han torterade och dädade kurderna, så jag är för att mycket bra samarbete mellan kurder och israel.

  En sak är jag säker på det att vi kommer i Kurdistan kassa ut alla araber och utrota deras idiotiska religion( islam).

  LÄNGE LEVA ISRAEL OCH KURDISTAN

 19. zino
  zino 08 november 2010

  Bahlool!! snälla rara vän. det fakta som tar upp borde bu ta lärodom av först innan du tar upp det här. För det första återvänder kurderna bara till sina hem. ( de tar inte andras) vilket var det araberna gjorde. För det andra varför är det fel om kurderna sammarbetar med Israel?
  Vem annars ska de sammarbeta med? turkar? araber eller iranier?? hallå vakna!!!

 20. Bahlool
  Bahlool 08 november 2010

  Ja för judarna samarbetar med kurderna för att de älskar dem lol..judarna tog arabernas land och nu tar kurderna assyriers, turkas, faijly kurders, turkmeners
  rätt kul att du bara talar om araber och glömmer alla andra folk som bor där och som kurderna fördrivit och fördriver

 21. zino
  zino 08 november 2010

  Majoriteten av Kurdistans befolkning är KURDER. Dessutom har de det väldigt bra där! De går fritt till sin kyrka. Läser assyriska i skolan samt att det är tryggt! och allt detta tack vare kurder.

 22. Bahlool
  Bahlool 08 november 2010

  Fel..vad du säger spelar ingen roll..jag gav källor och jag gav hänvisningar, om du och dina kurdiska nationalister vill höra på det örat,eller ej, det är inte min ensak

 23. zino
  zino 08 november 2010

  lägg inte då näsan i blöt då. Kan inte du din saak ta inte upp det. Du gör hela din befolkning en tjänst!

 24. Bahlool
  Bahlool 08 november 2010

  Gå tillbaka till din åsna 😉 Vill du komma med nåt, kom inte med din fascistpropaganda..kan lova dig att när du fortfarande diade din mammas bröst, så demonstrerade jag för Halajba och kurdernas kamp mot Saddam..men om du tror att jag ska vara tyst inför den utrensning som du och dina “peshmerger” gör mot araber, kurder, assyrier, kristna, kaldeera och yazidids, så har du kommit till fel ställe. Du och din fascism, du och din rasism, du och din nationalism har inget annat än hat och ignorans att komma med..”kurdistan” kommer aldrig att uppstå på Irakisk eller Iransk mark, det kan du vara helt säker på 🙂
  Inte konstigt du gillar skitlandet Israel, för de är brottslingar som du och dina hjältar..

 25. lina
  lina 10 december 2010

  jag läste det du skrivit nyss och jag älskade det. tanken på att kurder har tagit över Irak vill många inte acceptera men så är det. Irak,Turkiet,Iran och syrien tog över Kurdistan Pga: Oljan och nu är det över… väx upp ni som bara brinner bakom era datorer. ha lite kunskap och lär er istället för att hata. Long life kurdistan and iSRAEL.

 26. Bahlool
  Bahlool 10 december 2010

  Stackare :). Så ditt hat, om det vänds mot kurderna, kommer vara lika skönt att känna till? Stackare indeed.

 27. juden
  juden 22 maj 2011

  Vad försöker du med Balloo? Saddam Husseins historia, är för färsk för att en lite snor unge som dig skall kunna förtränga. kom inte och spela skådespeleri här. när du inte har svar på frågor. sen är det nya tider. Det är bara inse historian hinner i kapp er. Dessutom israel är ett land med en balle som sträcker sig över hela din arab land för att du skall kritisera.

 28. juden
  juden 22 maj 2011

  är kurd, men kan bära judens namn. för att de fruktan i era ögon

 29. Bahlool
  Bahlool 22 maj 2011

  Lol är du jude? Bergsturk? Apor får inte tala när deras herrar skriver 😉 så käften och ta på dig din gasmask din apa

 30. juden
  juden 22 maj 2011

  Du är en parasit, din smuts. sen med din vidriga äckliga avundsjuka som håller på äta upp dig inombords, hjälper inte en mask för att känna av den. dessutom vad det gäller ditt uttryck beskriver en förlorare. vi alla härstammar från apor, men jag skulle förnedra aporna om jag skulle säga ni härstammar från de.

 31. Bahlool
  Bahlool 22 maj 2011

  sure sure..därför du är den som är sur för det är min avundsjuka som äter upp mig hahahaha du kan gömma dig bakom en massa olika namn din fegis 😉 men jag vet vad för slags råtta du är :)))

 32. Arabjävel!!!! Äckliga semit Och Mongol jävlar!!
  Arabjävel!!!! Äckliga semit Och Mongol jävlar!! 25 maj 2011

  Bahlool snack inte ett dugg skit din jävla äckliga semitiska arab!! Vi kurder är ett urfolk som finns i vårt land och dör med självförsvar och hämnd mot alla kolonister över våran hemland Kurdistan. Varför vill araberna inte återvända tillbaka utanför Kirkuk. Det är inte kurder som gillar Sadam Husseins politik!! Om araberna inte gillar Sadams politik i Kirkuk skall dom helt enkelt återvända tillbaka till sina hem arab regionerna och absolut inte existera i kurdisk mark! Vi kurder är ett arisk indoeuropeisk oavsett islam som största religion, ett folk som alldrig kommer att vara araber ifall om Gud själv tvingar oss så blir vi alldrig araber iaf! Försöker Gud tvinga oss att vara arab assimilerade, tvingar vi Gud att assimimera sig till kurd, vi älskar Gud långt innan Gud kommunicerade med araberna Sedans Abrahams tid tillbaks till hurriterna som hjälpte Abrahams uppdrag emot semiterna när Gud stog bakom Abrahams mirakler framflr hurritiska kungen, den hurritiska kung blev tvungen och bekämpade de semitiska riken efter Abraham förklarade sin del som mesias när Gud stog bakom Abrahams mirakler. Semiterna ville var avundsjuka och ville inte att Abraham skulle vara den nya ledare trots att Abraham var mesias!! Ni araber kan inte svara för Gud idag. Jag älskar nationalism och rasism mot alla semiter som verkligen finns!!! Glöm inte att Gud hatar araber och alla människors synder skall tvättas över araber!! All världens smuts får araber som ett folk att stå ut med när vi olika nationer begår synder och sedan är araberna all smuts samling medans resten har det roligt!

 33. Bahlool
  Bahlool 25 maj 2011

  Men käre vän nyss hette du jude nu är du kurd..om araberna ska “återvända” från Kirkuk, varför återvänder inte du till dina åsnor och getter? Vad gör du i Sverige 😉
  Rofl om Gud tvingar er ? blir ni inte det? hahahaha
  Vet inte om du är kurd eller jude, men du gjorde min dag 😉

 34. Arabjävel!!!! Äckliga semit Och Mongol jävlar!!
  Arabjävel!!!! Äckliga semit Och Mongol jävlar!! 26 maj 2011

  Jag är en ny kille och jag skiter i judar som är lika semiter som fucking araber!! Din jävla äckliga arab har inget att göra i Sverige mer än att begå självmordbombnongar på gatorna i detta indoeuropeiska land som är vår kurdiska släkting! Sverige och Europa är balnd våra indoeuropeiska och ariska/iranska relationer! Jävla arab åsna vart vill du ta vägen? Åk hem till fucking semit arabvärlden och ha inget att göra i detta indoeuropeiska rike!! Zigernare är mer omtyckt än araber, de iaf tar inte självmords bombningar på gatorna! Jag hoppas att en ny Adolf Hitler skall sändad av Gud bara att döda araber i denna arisk indoeuropeiska rike i väst! Snart skall araber ta slut på denna jord! Gud hatar araber och alla folk som konverterar till islam slänger deras synder och smuts på er araber och det är vad Gud jämt upplever när Quranen är endast tillåtet på arabiska. Bara så du het! Gud hatade araber så mycket så att Gud blev tvungen att lära araberna med sin kraft, idag finns USA som knullar er tills jorden tar slut. Som sagt! Någon arabisering av kurder är helt oacceptabelt och ifall Gid tvingar os vara arab assimilerade tvingar vi Gud att assimilera sig till kurd. Arabernas rike under Mohammads existens var satans folk som Mohammad hade som sin värsta fiende.

  Glöm ej att det är fucking araberna som inte vill återvända från Kirkuk och de stöder Saddams politik för detta. Jag är här i Sverige för att jag verkligen vill tala sanning att jag inte stöder någon kolonism och dessutom vill jag säga att araber inte har något att göra i de indoeuropeiska nationerna, västvärlden ända till Indien är mima relation nationer och dina arab släktingar finns i arabvärlden. Jävla arab snart skall du förtjäna ett folkmord på araber i Europa och aldrig mer tala om något som är arabiskt!

 35. Bahlool
  Bahlool 26 maj 2011

  heheh psykfall 😉 enda kurder är kända för är att knulla sina åsnor och att ha hedersmord :PP puss på dig sötnos

 36. Arabjävel!
  Arabjävel! 26 maj 2011

  Inte är araber kända som värsta hedermördarna? Kurder dödar sina barn för att inte gifta sig med araber, kurdisk blod skall bara helt enkelt inte blandas med arabwr och hellre med en åsna. Araber använder åsnor som mest på denna jord, kameler och åsnor klarar inte av kurdisk miljö och därför används hästar. Det är araber som knullar kameler! Så snacka inte bara skit din jävla äckliga semit! Bara så du vet att det ärmaraber alla människor slänger orenhet och smuts genom att förlåta sig för Gud på arabiska. Tack Gud att jag inte är en äcklig semit! ÅK hen till arabvärlden och lämna mina släkt hos indoeuropeiska nationer och åk hem till din morsar fitta i arab nationerna!! Det är araber som begår sex med allt och vill förbjuda en massa över folk som Gud änns inte har sagt mer än det arabernas påståenden om Gud! Abraham lade inga egna regler till kurdiska folket när han stöddes av den kurdiska riket som Gud hjälpte honom med! ÅK bara hem till arab nationerna din jävla svin skalle! Äckliga semitiska kromosomer skall inte änns få existera på denna jord!!

  STOLT KURD!

 37. Arabjävel!
  Arabjävel! 26 maj 2011

  Zigernare är mer värda än araber, de iaf äcklar sig inte med självmord bombningar på gatorna!

 38. Bahlool
  Bahlool 26 maj 2011

  rofl mkt att vara stolt över..alla fall av hedersbrott i Sverige, begicks av er bergsturkar 😉

 39. Arabjävel!!!
  Arabjävel!!! 09 juni 2011

  Bergsturkar fanns ingen folk som erkände sig med kurdisk grund, det var araber som begick självmord åt GUD helt åtillåtet och sånr hände även i Sverige!! Hederamod är bra metod att hota er araber att vi kurder tillåter alldrig semitisk blood i våra rötter! Vi är endast indoarier och Indoeuroper. Att en bög som dig kommer förklarar vad som är sant om kurder hos indoeurpäopeiska nationer är bara genetisk fel, ala vet att våld och en massa skit härstammar från semiter. Att kurder begår hedersmord är inte indoeuropeisk fientligt, det är influenser som tydligt är arabiska och härstammar frän de onda semitiska riken!! Snacka inte skit om kurder din kamel knullare. Jävla äckliga semit!! Snart blir faschist partierna regerings erövrare och alla jävla araber och äckliga semiter skall försvinna från indoeuropeiska nationer! Inget indoeuropeisk land gillar semiter eller värst araber!! Judar är inget längre de semiter man jagade bort, men värst är det araber idag som måste försvinna med även arabisk DNA skall bara inte vara tillåtet din äckliga semit! Gud vill snart hämnas mot er araber! Gud kommer att tända eld på all olja som finns under arabisk mark och få araber alldrig överleva igen mer än slavisera er till all blod amerikanerna betalar olja till trots att oljan blev uppfunnen inte av araber!!!

 40. Mustafa-Türkmen
  Mustafa-Türkmen 11 maj 2012

  Viva kurder och turkmener länge leva kurdistan och turkmeneli =) snart resar vi bort äckliga araberna jävla ashertalaf folket 😉

 41. Bahlool
  Bahlool 11 maj 2012

  lol…märks att du fortfarande inte kommit långt från aporna 😉 inlägget handlar om att de tar bort turkmener, men du förstår inte sånt 😉 du är besatt av mig, så när jag knäckte dig sist räckte inte hahahah..fegis du vågade inte ens möta mig lol

 42. Kerkuklu
  Kerkuklu 08 januari 2014

  Kerkuk var , är och ska vara alltid turkmensk trots allt ,, tack Behlul ,,jag vet inte om du är från Kerkuk….
  Saddam kunde inte hålla Irak i hela sitt liv .. Hur kan kurder göra det… de förstår icke..

 43. Bahlool
  Bahlool 17 januari 2014

  Nej akhi jag är arab från Baghdad men jag hatar nationalismen överlag

 44. Bahlool
  Bahlool 17 januari 2014

  Hej min vän, jag är arab från Bagdad, bara det att jag avskyr nationalismen och önskar att Irak förblir intakt utan att delas eller splittras eller nåt inbördeskrig.

 45. Mustafa Türkmen
  Mustafa Türkmen 31 januari 2014

  Wallah bara Allah kan få bort oss från Kerkuk din efterblivena åsna Saddam försökte göra va som helst för att “arabisera” Kerkuk men han misslyckas som alla andra som hade försökt tidigare… Så länge stor Turkiet finns bakom oss så behöver vi Turkmener inte oroa oss Good bless the Turkish people and Bozkurtlar!!

 46. Bahlool
  Bahlool 31 januari 2014

  Lol det är inte jag som försöker få bort dig och dina åsneföräldrar, utan kurderna så du får fråga dig om Turkiet kommer skydda dig eller sina pengar 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *