Press "Enter" to skip to content

Ögonvittnesskildringar från terrorattacken mot Ships to Gaza

Mehmet Kaplan anlände idag på Arlanda och där höll han en konferens. Inför ett stort pressuppbåd förklarade han vad som skedde på båtarna och när han och författare som Henning Mankel berättar om vad som skedde, kan man inte annat än fördöma Israel och dess agerande, ett agerande som kostade drygt 19 människor livet.

Staten som tog sig rätten att fördriva palestinierna. Staten som tog sig rätten att vilja sälja kärnvapen till apartheidens Sydafrika, staten som lönnmördar människor på främmande mark, staten som tog sig rätten att bomba Gaza, denna stat tog sig rätten att angripa civila människor på internationellt vatten. Det är rätt makabert att denna stat ränner runt och skriker att Iran är en fara för omvärlden, de här bilderna vi har fått se, siffrorna på de döda visar och den attityd som uppvisas klargör att det finns en fara för omvärldens och omvärldens medborgare – Israel.

Mehmet Kaplan: De betedde sig som pirater – DN.se.

Bli först att kommentera

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *