Press "Enter" to skip to content

Mousavi och Karroubi hånar Imam Hussain

Jag är en tålmodig människa, men jag tål inte två saker: 1) Saddams anhängare och 2) Ahlul Bayts fiender. Ahlul Bayt är Profetens heliga familj. I några månader har jag sett hur de ”gröna” fått bete sig som värsta svinen, och de har kommit undan med det. De hånar, häcklar och angriper. De utmålas i väst av sina allierade i väst för att vara fredliga, men jag har gång på gång visat att de är allt annat än fredliga.

Fredliga demonstranter bränner inte ner byggnader, angriper inte polisstationer och bränner inte upp motorfordon. Fredliga demonstranter kastar inte stenar, slår inte människor och ropar inte på mord. De som ligger bakom dessa saker är Mousavi och Karoubi samt deras herrar i väst. Två ledare som inte klarade av att förlora valen, så de kände sig tvungna att skapa kaos. Nu börjar man antyda att de flytt landet, bra, låt oss slippa se dem i Iran.

I dagarna sörjde 200 miljoner shiiter Hussains död, Hussain Profetens älskade barnbarn, mördades under Ashura i det nuvarande Irak. Här kommer en film som visar något man inte brukar se på västliga tevekanaler och något man inte får läsa om i tidningar. Vad mig anbelanger kan man skjuta alla de här svinen, för jag tål inte se dem förstöra Iran längre. Alla mina empatier och sympatier är borta.

Vill jag verkligen se de här få makten i Iran? Se även på de hundratusentals som strömmar ut på gatorna och stödjer den islamiska republiken.

Miljoner marscherar på Irans gator i protest mot terroristerna som störde Ashurafirandet. Det här är något som västlig media borde ta upp. Om vi säger oss vilja ha demokrati, borde vi inte fråga oss varför vi ska lyssna på några få tusen istället för på de miljoner som är för regeringen? Varför ska vi tro att den islamiska republiken kommer falla, när vi ser vilket stort stöd de har bland befolkningen?

Nej dessa människor är inga araber, såsom de rasister som hatar islam i Iran, sagt, dessa är iranier, stolta iranier, som älskar sitt land och sin regering. Ställ Mousavi och Karroubi inför rätta, de bär ansvaret för det våld och den förstörelse som dessa terrorister begått.

MKO

MKO erkänner att de delvis lett attackerna mot den Islamiska Republiken Iran. MKO en terroristorganisation som kämpade på Saddams sida mot motståndet i Irak och mot sina iranska landsmän, ansågs i många år vara en terrororganisation i EU, något man tog bort efter påtryckningar av lobbyorganisationer. Organisationen anses fortfarande vara en terrororganisation enligt USA, även då USA skyddat dem i många år i Irak.

Maryam Rajavi, ledaren för MKO

När nu även MKO erkänt att de skapat stor oro i Iran, då måste vi fråga oss, är det verkligen en terrororganisation vi vill ha vid makten? Vill vi verkligen stödja sådana här grupperingar?

22 Comments

 1. Rasul 31 december 2009

  Det mesta som gör mig arg att dom visar ingen respekt för Ahlibeyt och Imam Husseyn (a.s).

  dessa terorister måste avrättas punkt slut.

 2. Bahlool 31 december 2009

  De gör det med flit och de tror att hela Iran är på deras sida..dumb asses

 3. MammaMarie 31 december 2009

  Vad de sysslar med är ren och skär uppvigling, när de bland annat skriker att alla de miljoner som är med Imam Hussein är våldtäktsmän….??! Helt j-vla otroligt! Uppvigling är ju förbjudet i alla länder i väst, om jag inte tar helt fel? Varför skulle det vara upprörande om det är förbjudet i Iran?

 4. Josef 31 december 2009

  De iranier jag stött på i Sverige är kvalificerade som förrädare , de försöker skada och baktala Iran och islam i alla läger så att det nästan blir pinsamt att höra deras argument.
  De och kurderna i Sverige kommer bli landets undergång.

  Islam är en fredens religion.
  Saddam var en stor ledare.
  Hans bödlar gick ut med att han bad för sitt liv och visade rädsla inför galgen först. Videon visade tvärtom och vi såg ju att han fortfarande visade styrka efter flera års tortyr.

  Alla muslimer måste kämpa för fred.

 5. Bahlool 31 december 2009

  Håller bara delvis med dig, tror inte att Hussain var en stor ledare, han var knappast muslim heller så mkt muslimskt blod han dock hade på sitt samvete..

 6. parre 31 december 2009

  De gjorde exakt samma sak vid revoltuionen 1979, utnyttyjade alla högtider osv för att kunna dmeonstrera. Brände byggnader och skapde kaos.

 7. Beck 31 december 2009

  Josef: Att använda islam är fredens religion och hylla Saddam i samma stycke är förmodligen ett hån mot alla fredsälskande muslimer. Har du glömt bort att Saddam förklarade krig med Iran och att ca 1 miljon omkom i det kriget.

 8. Bahlool 31 december 2009

  Skillnaden är att de hånar Ahlul Bayt och de hånar Hussain och de hånar dem som sörjer Profetens minne..sånt gjorde ingen förrut..inte ens shahen vågade göra något mot Hussains minne. Det de gjorde såg till att de visade sitt rätta jag. Jag är glad åt att de var så få medan miljoner gick ut och stödde regeringen..så säg mig du som gillar demokrati Parre, vem ska vi lyssna på, majoriteten eller minoriteten?

 9. Josef 01 januari 2010

  Ville absolut inte håna när jag tyckte att Saddam var en stor ledare , men när jag såg avrättnings videon efter att jag hade läst det officiella pressmeddelandet att han vart rädd och bad för sitt liv så såg jag en stor ledare som inte böjde sig för bödlarnas hån och hot.
  Han läste trosbekännelsen upprepat utan darr i rösten.
  Han delade ut mat under hajj och umre enligt pilgrimer jag talat med.
  Att han ledde ett sekulärt land betyder inte att han var mindre/icke troende , jag tycker att hans meriter som förhöjd levnadsstandard och läs/skriv kunskap i Irak väger tungt.

  Kriget mot Iran och 1 miljon döda – som sagt han var en människa med brister även han.

 10. Bahlool 01 januari 2010

  Josef: Saddam torterade och mördade miljoner. Än idag söker folk i de undermarken fängelser som man misstänker han hade, efter sina släktingar. Kaoset i Irak, är på grund av honom. Han förstörde Iraks framtid. Att han visade mod är kanske sant, men varför gjorde han det? Min morbror sa några fina ord, han sa hade Saddam inte behandlat folket så illa, så hade USA aldrig fått en fot på irakisk mark. Folk var så trötta på honom. Han mördade sina släktingar,m han mördade oliktänkande, hans söner mördade och våldtog. Det är inga små brister.
  Att han sa trosbekännelsen betyder ingenting. Han trodde inte på Allah, att han spelade är en helt annan sak. Man skadar inte oskyldiga barn och kvinnor.
  Att han gav mat är en sak, det gjorde många diktatorer, men det är av mindre värde eftersom det är spel för gallerierierna.

 11. Musa 01 januari 2010

  Yazid o muawiya sa också trosbekännelsen, men det är väl så ni tänker, folk kan vara tyranner men så länge dom säger trosbekännelsen ska dom respekteras

 12. parre 01 januari 2010

  Många i Iran har tappat respekt för islam pga styret, tyvärr. Vem som har mest stödd idag vet jag inte. Men dem du påstår vara i majoritet är INTE majoriteten.

 13. Bahlool 01 januari 2010

  Bilderna visar klart vem som stödjer vad…du är en anhängare till Mujahedin Khalq inte sant?

 14. parre 01 januari 2010

  Nej, jag vet knappt vilka dem är. Vet att dem finns osv, men inte vad dem gör osv. Jag kan också leta upp en massa videos och bilder och ”visa klart vem som stödjer vad”.

 15. Bahlool 01 januari 2010

  Men parre det är ju det vi sett, filmer och rapportering som visar att allt och alla i Iran, stödjer kampen mot regeringen att alla är förtryckta att de enda som jobbar för basij är ”araber” osv…här kommer lite motvikt..miljoner inte några få tusen upploppsfanatiker

 16. husse 23 januari 2010

  saddam va en åsna!!!

  en som skrev koranen av sitt eget blod är inte en muslim!

 17. omar 26 mars 2010

  Mousavi och Karroubi kämpar för diskotek likaså kommunist kurder och väst kära iranier.
  men man ska inte dra alla kurder över en kam.
  har släktingar som blev shahid i revolutionen

 18. .. 09 juni 2010

  saddam modig? hur modig är man när man gömt sig i en grotta i flera månader och fått skäggutväxt lik tomtens men lite smutsigare.saddam var och förblir den fegaste och smutsigaste människan som levt. han lämna djupa sår efter sig som forfarande känns..den jäveln har inte något med islam att göra..må han brinna i hellvete .. och till alla som älskar han må ni hamna på samma plats som er store ledare 😉

 19. Bahlool 09 juni 2010

  hehe .. du låter lite bitter 😉

 20. .. 09 juni 2010

  jaja om bitter är att hata saddam så är jag den största ”bittra” människa som finns. halva min släkt är gone pga av den jäveln. Det som gör mig förbannad är att det kommer folk som inte har en aning om vad saddam är och sitter och snackar som om han vore någon martyr.

 21. Bahlool 09 juni 2010

  japp har själv sådana vänner..och jag har klargjort att det inte finns några som helst möjligheter till diskussion, saddam är ond, basta..finns inget att diskutera. Miljonetr lämnade landet, miljoner dog och miljoner hotas till livet än idag, pga honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.