Press "Enter" to skip to content

Judar pissar på Jesus

I lagen finns det olika passager som förbjuder eller straffar människor från att förtala eller ärekränka människor, levande som döda. Lagen säger så här:

3 § Den som smädar annan genom kränkande tillmäle eller beskyllning eller genom annat skymfligt beteende mot honom, dömes, om gärningen ej är belagd med straff enligt 1 eller 2 §, för förolämpning till böter.

Är brottet grovt, dömes till böter eller fängelse i högst sex månader.

4 § Förtal av avliden skall medföra ansvar enligt 1 eller 2 §, om gärningen är sårande för de efterlevande eller den eljest, med beaktande av den tid som förflutit sedan den avlidne var i livet samt omständigheterna i övrigt, kan anses kränka den frid, som bör tillkomma den avlidne.

Dessa paragrafer i lagen är rätt klara, du får inte förtala eller begå någon gärning som är sårande för de döda och deras efterlevande. Tyvärr anser man i väst inte att detta gäller religiösa personer, personer som många anser vara mera värda än ens egna familjer. Vi har ju ofta sett hur man försöker provocera muslimer och islam överlag, genom att håna och häckla Profeten Muhammed, eller kvinnor med slöja och burka. Man försöker jämföra Profeten Muhammed (s.a.w) med en hund eller en gris, vetandes att dessa två djur anses vara orena i islam och därmed är det inte ett angrepp mot Muhammed i sig, utan mot Muhammeds anhängare och ättlingar.

Larry David

I USA är det inte mycket annorlunda, men där är det mera judar som angriper kristna och profeten Jesus. I teve ser man nu Larry David, en känd judisk komediant, pissa på en tavla av Jesus. I Sverige hade man Ecco Homoutställningen, där man utmålade Jesus som homosexuell, visandes sitt kön. Ateisterna tar sig många friheter, judarna tar sig många friheter. Låt oss nu tänka oss ett annat scenario:

Jag tar bilder av döda judar i Auschwitz och pissar på dem? Låt oss anta att jag skrattar åt dessa personers öden? I Danmark och Norge är det i lagen förbjudet att häckla landets flagga. Så om jag tar och pissar på dessa länders flaggor, då begår jag ett brott.

Imam Ali hörde en gång talas om anhängare (shia) som svor åt hans fiender, han sa åt dem svär inte åt våra fiender, för då kommer de och deras anhängare svära åt oss. Profeten Muhammed har liknande hadither som säger håna inte andras gudar, för då hånar de vår Gud. Denna respekt återfinns i islam för andra religioner, varför kan man inte återgälda den? Behovet av att provocera och irritera är genant, det är ovärdigt och visar att vår självkontroll, vår självrespekt och vår så kallade omtanke om andra, inte finns.

En känd vers ur den heliga Koranen lyder, oh ni otrogna, vi tror inte på vad ni tror på och ni tror inte på vad vi tror på, på slutet så ser man att Allah säger, ni har er tro och vi har vår tro. Folk må ha en tro där de ogillar Profeterna Jesus och Muhammed, men varför vara så här otrevliga och vanvördande? Ni behöver inte tro på dem, men måste ni angripa dem på detta skamliga sätt?

Larry David Blasted for ‘Curb’ Episode Where He Urinates on Jesus Painting – FOXNews.com.

För en tid sedan hånade man och skämtade man grovt om Jesus på israelisk tv, här ser man att detta inte är något som bara teve håller på med utan att det är något befolkningen själva också gör. På slutet hör man att en person säger att man har rätten att håna Jesus, för man är jude…

Den förra videon handlar om dessa här skämt på israelisk teve

44 Comments

 1. MammaMarie
  MammaMarie 06 november 2009

  Fy vad äckliga dom är… ja dom är judar – och därmed allsmäktiga. Bra inlägg.

 2. DZ
  DZ 06 november 2009

  Ja, judiska skämt vet man ju hur dom är..men..vad har David Bowie med det här att göra?

  Någon som vet?

  undrar
  DZ

 3. Bahlool
  Bahlool 06 november 2009

  fattade inte det heller faktiskt, men han verkar ha varit med varje gång de hånade Jesus

 4. DZ
  DZ 06 november 2009

  Kollade Bowie på Wikipedia. På “Politik” har man det här:

  “Politics

  In the 1970s Bowie caused controversy for some radical political comments, saying that Britain could benefit from a Fascist leader and that Adolf Hitler was ‘the first super-star’. Such comments were a major source of motivation behind the “Rock Against Racism” group.

  In September 2007, he made a contribution of $10,000 to the NAACP for the Jena Six Legal Defense Fund to help with legal bills of six black teenagers arrested and charged with crimes related to their involvement in the assault of a white teenager in Jena.”

  Det var allt. Kanske det är detta med Hitler, en känslig fråga för judarna, det vet vi ju!

  hälsar
  DZ

 5. Bahlool
  Bahlool 06 november 2009

  tack för infot måste vara det, för i nästan varje film jag ser som handlar om judar och israel/sionister så skriks det nazis nazis åt folk..så ja ett mkt känsligt ämne

 6. PeterSingerFanboy
  PeterSingerFanboy 08 november 2009

  Ni är medvetna om att hån mot jesus är ett offerlöst “brott”?

 7. Bahlool
  Bahlool 08 november 2009

  Offret är väl respekterad av miljarder människor..
  Flaggan är också i vissa länder skyddad i lagen. Vissa byggnader är skyddade i lagen. Vissa maträtter är skyddade i lagen, men en helig person är inte det..

 8. PeterSingerFanboy
  PeterSingerFanboy 08 november 2009

  Jo, jag förstår det, men man respekterar trots allt en mytisk karaktär som inte är bevisat att han ens existerat. Vad vi vet kan Jesus ha varit en kvinna, transa, gay vad som helst.
  Lite som att håna Sokrates.
  Jag älskar många av hans idéer, men det är knappast utom tvivel att han existerat… Du ser inte mig gå och bli upprörd om någon får för sig att skämta med “honom”.

  Om jag skulle pissa på en kitschig målning av en k-stämplad byggnad. Var skulle offret finnas? Hävdar du att målningen i serien verkligen är en korrekt avbildning av Jesus? Och var det riktig urin? Nej, get real..

 9. Rog
  Rog 08 november 2009

  Men Muhammed var väl lite värre. Han bara inte pissade på döda. Han satte på dom med.

 10. Bahlool
  Bahlool 08 november 2009

  peter hur är det med dem som beskrev honom och som menade sig ha sett honom? Miljarder har följt Jesus påbud, hur många tror du känner till sokrates i Afrika eller i Sydamerika? Hur många tycker att sokrates är helig? Du får gärna skämta om mig jag om dig, men jag drar gränsen vid där folk anser en person är helig. Jag tycker att många av de religioner som finns är besynnerliga, men jag visar dem respekten att inte håna dem.
  själva handlingen är ju förnedrande..det är ju en provokation. Ta på dem som ogillar islam, man försöker slänga grishuvuden på mark som ska stå till grund för moskeer, man avbildar Profeten som gris eller hund osv..det är ju inte så att det verkligen var en gris eller en hund som Proeften hade på sig, nej, men symboliska attacker, på samma sätt är det “oriktiga” urinet en provokation.
  Så om jag pissar på gravarna tillhörande döda människor, är det ok för dig eller inte? Vad tror du folk tycker om saken? Folk blir galna när någon pissar på en flagga..och det är verkligen obetydligt hehe

 11. Bahlool
  Bahlool 08 november 2009

  Det detta psykfall hävdar, handlar om när Profeten Muhammed lade sig i graven till sin älskade fru Khadija. Det anser denna sjuke människa är att sätta på de döda. Det är sådana här individer som styr och sprider “information” om islam och muslimer. Suck.

 12. PeterSingerFanboy
  PeterSingerFanboy 08 november 2009

  Nja, du blandar ihop mig med någon som är patriotisk tror jag… Pissa du på så många flaggor du vill, rör mig inte i ryggen. Och att pissa på gravar. Antar att det går bra så länge du inte exponerar dig för folk som inte vill se en naken man på toaletten. Hemsk upplevelse kan jag tänka mig.

  Vill nog påstå att fler människor i världen har följt Sokrates än Jesus, då han var långt före Jesus (idéerena) samt att mycket tyder på att både Jesus och Muhammed (vad som nu är historiskt korrekt) snodde mycket från de härliga grekerna. Sokrates är trots allt en av hörnpelarna i hela västvärldens (och även andra delar) etik-filosofi. Jag drar ett streck när människor skadas i verkligheten och inte i fantasin. Dvs, kastar någon grisblod på dig, illa. Kastar någon grisblod på en tavla av Sokrates (min profet), so what? En symbolisk akt gjord på en mytisk gestalt har i mitt tycke inget offer.

 13. Bahlool
  Bahlool 08 november 2009

  Du låter inte logiken tala utan du låter din ateism tala 😉
  1. Jag syftar på länders lagar, som förbjuder och bestraffar att du hånar respektive lands flagga eller “institutioner”.
  2. Jag har inte mött någon som tyckt att Sokrates var helig. Du måste göra skillnad på vissa saker. Om ingen tycker att Jesus är helig, så visst låt folk pissa på tavlan, men hela skämtet gick ut på att håna, på samma sätt när man provocerar muslimer. Om ingen tror på Muhammeds religion, så ok låt folk göra vad de vill, men alla de här sakerna är provokationer för man vet att man kommer såra folks känslor. Rätt konstigt att man väljer att göra de här sakerna då, när man vet att folk tar illa upp…

 14. PeterSingerFanboy
  PeterSingerFanboy 08 november 2009

  “Folk blir galna när någon pissar på en flagga..” Lät mer som personlig nivå, men ok. Klart man ska följa lagen. Min personliga åsikt är iaf att pissa på.

  Sokrates är lika helig för mig som jeusu är för dig. Skillnaden är att jag inte tror att han/hon var sänd av någon gud utan var en av de människor i historien som fått oss dit vi är idag. Jag kan ju lika gärna hävda att ingen egentligen tycker att Jesus eller Muhammed är heliga utan använder detta för att få makt.
  Jag är inte alls övertygad om att det är särskilt mycket sårade känslor inblandade och vem säger att det var intentionen? Har du sett showen? I kontexten var det inte Jesus man hånade utan den tron och det ständiga sökandet efter “mirakel”.

 15. Bahlool
  Bahlool 08 november 2009

  Så frågan är varför är det lag på att det är förbjudet att håna flaggan men inte en helig person?
  Är det inte lite koonstigt?

  Nope, Sokrates är inte ett dugg helig för dig. Finns ingen som ser honom som profet eller som gud eller som en person att vörda. Jag tycker att Muhammed och jesus är heliga, jag visar dem respekt när jag talar om dem och jag välsignar dem, hur ofta välsignar du eller skickar du hälsningar över Socrates?
  Så vi återgår till frågan, vad skulle dessa judar tycka om man pissade på gravarna tillhörande de som mördades i holocaust? Vad skulle de tycka om man pissade på den heliga klagomuren?

 16. PeterSingerFanboy
  PeterSingerFanboy 08 november 2009

  Det är inte förbjudet att håna flaggan i sverige, om det är det i andra länder är deras sak. Och nej, om jag ska spekulera löst kring ämnet så är ju en stat trots allt verklighet, så att håna en nation drabbar iaf riktiga människor. Detta är inte min åsikt utan spekulation om ifall jag skulle välja.

  Vad är skillnaden i helighetsgrad menar du? Visst, jag ser honom inte som profet eftersom jag inte tror på profetior, men du kan inte anklaga mig för att inte vörda minnet av honom och ta hans arv på allvar. Där står ord mot ord. Jag tänker nog på Sokrates iaf en gång i veckan om inte mer, men naturligtvis pratar jag inte med honom, det vore barnsligt och önsketänkande så klart. Varför tala med någon som helt uppenbart är död? Vem säger att “tala med profeter” skulle vara mer värt än att hylla och upprätthålla Sokrates tankar?

  Hur ska jag veta det? För det första har jag inte hittat något om att L.David skulle vara troende jude, så att attacken skulle vara från “judiskt” håll är ogrundad. Återigen, kontexten. Man gör sig dum om man ser den episoden som ett påhopp på Jesus och två jättereligioner…

 17. Bahlool
  Bahlool 08 november 2009

  Tro och dessa personer är verkliga för oss..bara för att du inte tror på dem gör inte dem mindre verkliga. Döda saker, nationalism är alltså verkliga? 😛 Rätt kul vilken världsbild folk har. Problemet är ändå att jag inte hånar vad som är heligt för dessa personer (flaggan) men det jag tror på hånas…

  Ingen säger att det är mera värt, men skillnaden är ändå att vi anser Jesus och Muhammed vara heliga, vi anser dem vara högre än våra egna familjer osv. Så varför inte låta oss tro på våra “amsagor” ? Varför inte låta oss vara ifred? Varför finna ett sådant jävla behov av att håna, provocera och bråka med oss? Se det ur en objektiv synvinkel, vem är det som tvingar på den andre sina värderingar? Folk är rädda för religinens försök att tvinga på andra sina värderingar, men i verkligheten är det ni som tvingar på oss era värderingar. Vill du tro på sokrates, varsågod..men låt de personer jag anser är heliga vara det för mig. Du kan ju bli glad åt att pissa på ett träd eller en sten om du vill..

  Nope man gör sig inte dum om man tycker det är ett påhopp, för det är så det känns för de som tror på Jesus. han behöver inte vara troende, men flera fall jag tog upp visar att det här är många judars syn, att de kan ta sig rätten att håna andra (sa en kille själv på youtube)
  Försök du håna något judiskt 😉 hört talas om antisemitism? 😛

 18. DZ
  DZ 09 november 2009

  Ang “flaggskändning” finns lite info här:

  http://www.konsten.net/narbild/flaggan.html

  Det vanligaste sättet att väcka förargelse i dag är ju inom konsten. Ecce Homo-utställningen i Uppsala Domkyrka av fotografen Elisabeth Ohlson Wallin har redan nämnts. Där framställs Jesus i olika sorters homoerotiska sammanhang. Givetvis väcker sådant anstöt.

  Såväl kristendomen som islam är missionerande religioner, dvs man söker aktivt värva anhängare från icke-troende och få andra att konvertera till den egna tron. I gengäld tycker nog jag att man då får acceptera ett aktivt ifrågasättande också. Men naturligtvis finns det en gräns. Var den går kan bara fastställas i praktiken genom att varje “skändning” prövas av människans eget samvete. “Gör mot din nästa vad du vill att hon ska göra mot dig”, tycker jag är en god kristen devis, allt för lite tillämpad i världen i dag.

  Sedan beror det naturligtvis också på i vilket samhälle det hela utspelar sig. När icke-judiska religioner parodieras i Israel, en statsbildning där judendomen premieras och de som tillhör en annan religion och kultur diskrimineras på många olika sätt, finns anledning att notera detta!

 19. Bahlool
  Bahlool 09 november 2009

  Du sa något mkt bra där DZ, gör mot nästa vad du vill hon ska göra mot dig. Jag ser ingen vits med att håna någons helgedom eller håna någon eller något som anses vara heligt för människor.

 20. PeterSingerFanboy
  PeterSingerFanboy 09 november 2009

  B, Såg nu att du skrivit om Ohlson-Wallin också. 1, Hon gjorde det inte för att håna någon. 2, Hon är själv mycket troende, så kalla henne inte ateist. Hur kan man ta anstöt av att Jesus skulle kunnat vara gay? Finns inga bevis om motsatsen.

  Håller inte med om att endast tro gör något verkligt. Utan bevis är allt möjligt och varken du eller jag lever i en sådan verklighet, så varför skulle religionen vara särskild? En så stor maktfaktor som religion, som dessutom grundar sig på sägner, måste naturligtvis skämtas om. Varför tror du så många skämtar om religion? Inte är det nåt hat mot muslimer eller judar, nej det är ett sätt att bemöta uttalanden som saknar grund och som därför inte kan bemötas av annat än satir och skämt.
  Vem TROR på att flaggan har magiska krafter, skapat allt och hör vad vi tänker och ska döma oss efter döden?

  Varför inte låta er vara ifred? Därför att så fort något skämtas med som kan anses som heligt ska detta förbjudas och man hotar gärna med våld från många håll också. En åsikt som saknar starka bevis, men som gör starka utlåtanden och är en maktfaktor i samhället ska självklart kritiseras av oliktänkande. Antar att du känner lika inför tex USA?

  Hur kommer det sig att jag inte känner att kreationister “bråkar med” och “sårar” mig som Darwinist när det skämtas om “kroko-ducks” och “allt-kom-från-inget”? Antagligen för att jag är tillräckligt säker på min ståndpunkt och kan backa upp det med hela vetenskapens samlade bevis. För övrigt är Darwin och Sokrates endast “heliga” för mig för vad de faktiskt lämnat efter sig till världen i form av att bana väg för nya upptäckter och nya sätt att se på världen. Att stöta och jämföra idéer och teorier är vad som får vårt samhälle framåt och i det ingår naturligtvis kritiskt tänkande.

  Jag bjöd dig att ta del av avsnittet och själv bedöma om det i kontexten var hånfullt mot Jesus. Har du sett programmet?

 21. Bahlool
  Bahlool 09 november 2009

  B, Såg nu att du skrivit om Ohlson-Wallin också. 1, Hon gjorde det inte för att håna någon. 2, Hon är själv mycket troende, så kalla henne inte ateist. Hur kan man ta anstöt av att Jesus skulle kunnat vara gay? Finns inga bevis om motsatsen.

  Med tanke på vad biblen, Koranen och den stora majoriteten av lärda inom religionerna säger, så är homosexualitet inte accepterat. Hon hånar Jesus gestalten, en person som sägs vara Gud och gud enligt kristendomen (vad som än svenska kristna säger) är emot homosexualitet. Jag såg henne tala i Existens, och hon verkade verkligen inte vara för religiös eller troende.
  Saddam sägs också ha varit troende 😉
  Vad är det för resonemang? Finns inga bevis om motsatsen? Finns inga belägg för att tro att han var bög. Du menar bara för att det inte finns bevis för att du mördade någon, så ska man per automatik anta att du är en mördare?

  Varför inte låta er vara ifred? Därför att så fort något skämtas med som kan anses som heligt ska detta förbjudas och man hotar gärna med våld från många håll också. En åsikt som saknar starka bevis, men som gör starka utlåtanden och är en maktfaktor i samhället ska självklart kritiseras av oliktänkande. Antar att du känner lika inför tex USA?

  Ni måste vara jävligt tråkiga om ni anser att man måste såra folks känslor. Finns så mkt att skämta om och ändå väljer man det heliga. Du kan ju förklara för mig varför fransmannen jag skrev om, blev bojkottad för han gav ett pris till Faurisson. Inget heligt där, ändå tog folk illa upp och ändå dömdes han till böter och ändå stoppades hans show..Finns några personer som är heliga och vissa heliga böcker, kan ni inte hitta ågot annat att skratta åt? jag hånar inte handikappade, inte heller svältande (jag har sett ett antal klasskompisar som gjort både och).
  Jag tror det skulle passa lite med barmhärtighet och medkänsla i den ickereligiösa världen. Så enligt dig är det ok att mobba? Att håna? Att skämta om allt och alla?
  Varför sammanblandar folk kritik med hån? Att kritisera är inte samma sak. Du får gärna kritisera min tro, med fakta, med logik, med belägg, i diskussion, men varför håna?
  Vad menar du med att jag känner likadant inför USA?

  Hur kommer det sig att jag inte känner att kreationister ”bråkar med” och ”sårar” mig som Darwinist när det skämtas om ”kroko-ducks” och ”allt-kom-från-inget”? Antagligen för att jag är tillräckligt säker på min ståndpunkt och kan backa upp det med hela vetenskapens samlade bevis. För övrigt är Darwin och Sokrates endast ”heliga” för mig för vad de faktiskt lämnat efter sig till världen i form av att bana väg för nya upptäckter och nya sätt att se på världen. Att stöta och jämföra idéer och teorier är vad som får vårt samhälle framåt och i det ingår naturligtvis kritiskt tänkande.

  Jag bjöd dig att ta del av avsnittet och själv bedöma om det i kontexten var hånfullt mot Jesus. Har du sett programmet?

  För du är inte troende på samma sätt, som en religiös person. Du håller inget för heligt 😉
  Du är en rätt smart kille, du måste väl förstå skillnaden på jesus och sokrates, på heligt och på vetenskap? Vi lever efter ett visst system där vi anser att Allah finns, att Profeten Muhammed och Jesus är heliga, att Koranen är helig. Vill du kritisera? Be my guest (du och jag har nog inte sett lika på något och det är väl ett sätt att kritisera?) men hur skulle det vara om du satt och hånade? Du ser ju såna ateister som Roger mm..vars hela liv går ut på att håna, smäda, och kalla muslimer för pedofiler, musslor osv. Tror du verkligen att det är ett sätt att diskutera på? Enligt din logik är det han håller på med kritik 😛 Så är inte fallet, det han försöker är att provocera och problemet är att jag är tillräckligt gammal för att inte låta det beröra mig. Andra muslimer är inte lika “lugna”
  Som sagt i alla kulturer och i alla länder finns det något du inte får håna eller smäda, i vårt fall är det Muhammed, Jesus, Koranen. Varför känna detta tvång att ändå gå och håna dessa heliga saker?

  Jag har inte sett avsnittet, sökte på det på youtube den dagen men pga copyright hade man tagit bort det.
  Spelar det någon roll om jag sett det? En kille (som jag alltid tyckt var tråkig) tar sig rätten att pissa på en tavla föreställande Jesus. Varför tar judar illa upp när man målar hakkors på deras gravar? Borde ju också anses som “skämt och kritik”.
  Lol jag förvånas över att du inte kan få in det här i skallen…bara för att du inte håller något för heligt till den grad att du tillber det, så betyder inte det att du ska sätta dig över oss andra. För det här är inget annat än just mobbning av de religiösa..ett ateistiskt förtryck.

 22. PeterSingerFanboy
  PeterSingerFanboy 09 november 2009

  “Finns inga bevis om motsatsen? Finns inga belägg för att tro att han var bög. Du menar bara för att det inte finns bevis för att du mördade någon, så ska man per automatik anta att du är en mördare?”

  Inte riktigt samma sak, då det inte är något brott att vara homo. Inget fel i det heller enligt fotografen, alltså ingen medveten provokation. Mycket tyder ju på att Jesus om han funnits åtminstonde var i garderoben, men som sagt det är tolkningsmöjligheter som ligger öppna för alla.
  Att andra känner sig provoserade är inte hennes fel. För ävrigt har jag läst boken om hela händelsen, kommer inte ihåg vad den heter nu, men där framgår att hon är troende och alltså inte ute efter att trycka till sin egen tro. En tro är just en tro, tolkningsbar och personlig.

  “Ni måste vara jävligt tråkiga om ni anser att man måste såra folks känslor.”

  För det första är jag varken komiker eller offentlig, så jag har inte så mycket med varken Ecce Homo eller Lary David att göra. Jag råkar bara tycka att båda är mycket duktiga på vad de gör och i båda fallen är jag stensäker på att intentionen inte var att såra. Sällan det är så när det kommer till humor och konst, även om gränser testas så klart.
  Känner inte till den där fransmannen så väl, men han verkar vara en rätt shady typ. Orkade inte läsa allt om honom på wik, då jag har haft mycket annat jobb. Återkommer i den frågan.

  Jag tror att humorn ligger i (för mig iaf) att så många av oss dyrkar något som saknar några som helst bevis och tror på en belöning efter att vår egen hjärndöd. Förstår att du inte tycker det är kul då du tror på det på riktigt, men du kan ju iaf se att det inte är samma sak som svältande barn. För övrigt kan en komiker så klart skämta om svält och anant elände, men då ugår det oftast från komikerns egen otillräcklighet. Det är helt enkelt kul att påpeka de absurda företeelserna i världen just för att de är absurda. I avsnittet med Jesus är ju skämtet att kvinnan som äger huset som han lånar toaletten på tror att en droppe urin som stänkt på en tavla av Jesus är en tår. Dessa saker förekommer hela tiden runt om i världen och är ju ganska komiska, Maria på toast mm.

  jag kan vända på det åt dig; Varför sammanblandar religiösa skämt med hån?

  USA, makt i världen. Religion, makt i världen. Wall Street, makt i världen. Läkemedelsindustrin, makt i världen. Allt är inte dåligt med något av dem, men de får tåla skämt, kritik, satir mm.

  “Du håller inget för heligt”

  Nej, naturligtvis inte. Jag är övertygad om att det inte existerar något som kan kallas heligt. Iaf inte i din kontext. För mig är yttrandefrihet, gyllene regeln, god mat, internet mm “heligt” på så sätt att jag anser det vara några av de saker som gör livet meningsfullt och får mig att gå upp och vara god mot andra.
  Jag anser att billiga påhopp vara onödigt, där håller vi med varandra. Men om nån vill kalla darwin idiot eller inte rör mig inte personligen.

  “Så är inte fallet, det han försöker är att provocera och problemet är att jag är tillräckligt gammal för att inte låta det beröra mig. Andra muslimer är inte lika ”lugna”

  Ok visst han kanske vill provocera, men man låter sig också bli provocerad. Som du skriver själv ställer du dig över det. Varför ska inte alla göra det`?

  Klart du får tycka han är tråkig (även om du har fel 😉 Men du har misstolkat hela kontexten som avsnittet befann sig i. Så det är samma sak att säga Judeslakt i miljoner, som att en stänk urin RÅKAR hamna på en tavla av Jesus? Att hålla något så heligt (utan bevis) att det inte tål att skämtas om är inte ett sunt beteende.

 23. Bahlool
  Bahlool 09 november 2009

  Inte riktigt samma sak, då det inte är något brott att vara homo. Inget fel i det heller enligt fotografen, alltså ingen medveten provokation. Mycket tyder ju på att Jesus om han funnits åtminstonde var i garderoben, men som sagt det är tolkningsmöjligheter som ligger öppna för alla.
  Att andra känner sig provoserade är inte hennes fel. För ävrigt har jag läst boken om hela händelsen, kommer inte ihåg vad den heter nu, men där framgår att hon är troende och alltså inte ute efter att trycka till sin egen tro. En tro är just en tro, tolkningsbar och personlig.

  Enligt islam är det ett brott 😛
  Om fotografen är troende och om hon är kristen, så borde hon veta vad kristendomen och biblen och de kristna över hela världen säger om homosexualitet..men på programmet Existens så kunde man se att hon menar att man kan provocera och utmana allt 😛 så tror det är en medveten provokation.

  För det första är jag varken komiker eller offentlig, så jag har inte så mycket med varken Ecce Homo eller Lary David att göra. Jag råkar bara tycka att båda är mycket duktiga på vad de gör och i båda fallen är jag stensäker på att intentionen inte var att såra. Sällan det är så när det kommer till humor och konst, även om gränser testas så klart.
  Känner inte till den där fransmannen så väl, men han verkar vara en rätt shady typ. Orkade inte läsa allt om honom på wik, då jag har haft mycket annat jobb. Återkommer i den frågan.

  Jag tror att humorn ligger i (för mig iaf) att så många av oss dyrkar något som saknar några som helst bevis och tror på en belöning efter att vår egen hjärndöd. Förstår att du inte tycker det är kul då du tror på det på riktigt, men du kan ju iaf se att det inte är samma sak som svältande barn. För övrigt kan en komiker så klart skämta om svält och anant elände, men då ugår det oftast från komikerns egen otillräcklighet. Det är helt enkelt kul att påpeka de absurda företeelserna i världen just för att de är absurda. I avsnittet med Jesus är ju skämtet att kvinnan som äger huset som han lånar toaletten på tror att en droppe urin som stänkt på en tavla av Jesus är en tår. Dessa saker förekommer hela tiden runt om i världen och är ju ganska komiska, Maria på toast mm.

  Han får gärna skämta om sin egen tro eller sin egen härkomst. Varför ogillar vi mobbare i skolan men gillar dem i komedier? Han får gärna skämta om hur judar vill slå in skallen i någon vägg i jerusalem, eller om gasade judar, han får gärna skämta om Moses som går upp för ett berg eller talar med en brinnande buske, men det är mellan honom och hans religion/folk, det ögonblicket han pissar på Jesus (eller antyder att han pissar på Jesus) det är då han gick över gränsen. Ditt problem är att du tänker med ateistskallen 😉
  Tro mig, jag var en riktigt sarkastisk människa men man ska inte provocera i onödan 😛
  För det här är inte skämt utan det är hån. Skämt är när man talar om en präst en rabbi och en imam, hån är när man besudlar bilden av en helig person, när man använder sig av sex för att vanvörda den eller det som är heligt.
  Jag har själv dragit skämt om präster och imamer, det är något helt annat..

  USA, makt i världen. Religion, makt i världen. Wall Street, makt i världen. Läkemedelsindustrin, makt i världen. Allt är inte dåligt med något av dem, men de får tåla skämt, kritik, satir mm.

  Jag tror det är inget problem med att skämta om religion i sig, men det blir ju värre när man hånar de troende eller det de tror på.
  Vem har inte skrattat åt Jay Lenos skämt om präster och skandalen med barnen de låg med eller ahmed the dead terrorist? Problem blir det när man går ett steg längre och hånar hela tron. Som sagt man skulle aldrig våga göra så mot judarna pga stämplen antisemitism 😉

  Ok visst han kanske vill provocera, men man låter sig också bli provocerad. Som du skriver själv ställer du dig över det. Varför ska inte alla göra det`?

  Klart du får tycka han är tråkig (även om du har fel 😉 Men du har misstolkat hela kontexten som avsnittet befann sig i. Så det är samma sak att säga Judeslakt i miljoner, som att en stänk urin RÅKAR hamna på en tavla av Jesus? Att hålla något så heligt (utan bevis) att det inte tål att skämtas om är inte ett sunt beteende.

  För att vi alla inte är likadana, se på er ateister, finns psykfall som Roger, som förföljer sina motståndare, skriver skit om dem, försöker med olika glåpord håna och ekämpa dem och sen har du ateister som dig 😉 alla ä rvi inte lika…
  Jag har sett hans serier på tv 2, tråkig som bara den. Finns många som tycker att judeslakten inte skedde och de menar att bevisen som finns för holokaust är osanna, betyder det att det helt plötsligt är ok att håna dessa döda då? Det är ju så du tänker när du menar att för att det inte finns bevis (något du hävdar och något vi inte håller med om).
  Många får höra att deras mödrar är horor, de tar illa upp, även om det inte finns bevis för att de är horor..ska det betyda att det är ok att säga så om deras mödrar?

 24. PeterSingerFanboy
  PeterSingerFanboy 09 november 2009

  “Enligt islam är det ett brott”

  Jojo, men tur att vi befinner oss i Sverige då 😉
  Det är helt enkelt inte sant. Anledningen är att man anpassat sin tro efter moderna värderingar och således finns det många kristna runt om i världen som inte anser att homos och äktenskapsbrytare ska straffas. Du vet att det är så. Visst, hon var säkert medveten om att bilderna skulle kunna provocera, men det var inte grundtanken utan handlade om hennes egen uppgörelse som lesbisk och kristen.

  “Varför ogillar vi mobbare i skolan men gillar dem i komedier?”

  Därför att en mobbare ger sig på nån som är svagare. En komiker ger sig (oftast) på nån som är starkare. Om man skulle dra det till sin spets skulle man kunna säga David mot hela den kristna OCH muslimska världen i detta fallet… Och som sagt det är främst David själv som blir bortgjord i tv-serien, men det vet man bara om man faktiskt SETT den… Ditt problem är att du tänker med fundamentalistskallen 😉
  Jag tänker med sekulära skallen. Alla ska kunna skämta om alla religioner. Grejen är att det inte skämtas jättemycket om religion. Jag som både är intresserad av religion och stand up ser det. Dock är den här sjukt rolig:
  http://www.youtube.com/watch?v=u9bk4_SRcwE

  “Problem blir det när man går ett steg längre och hånar hela tron.”

  Eh, nej. Inget problem. Varför det? Absurda, otroliga saker framställs i religionens namn och det är så mycket vidskepelse inblandat att det gott får tålas att skämtas om. Men, som sagt, där har vi lite delade meningar.

  “För att vi alla inte är likadana, se på er ateister, finns psykfall som Roger”

  Jojo, men jag säger ju att hans sätt att agera är (nästan)lika fel som om en muslim mordhotar en tecknare… Så mitt påstående kvarstår.
  Menar du att bevisen för förintelsen är lika få som de för Jesus? Eller Gud, eller Allah, eller Rha? Kan du hänvisa till ett emiriskt bevis för Gud? För övrigt var det nästan lika många icke-judar som dog under nazismen, dessa hör man sällan någon förneka.

  “Många får höra att deras mödrar är horor, de tar illa upp, även om det inte finns bevis för att de är horor..ska det betyda att det är ok att säga så om deras mödrar?”

  Om en komiker säger att någons mamma är en hora i en roll på film/tv, så ja. Varför inte?

 25. Bahlool
  Bahlool 09 november 2009

  Jojo, men tur att vi befinner oss i Sverige då 😉
  Det är helt enkelt inte sant. Anledningen är att man anpassat sin tro efter moderna värderingar och således finns det många kristna runt om i världen som inte anser att homos och äktenskapsbrytare ska straffas. Du vet att det är så. Visst, hon var säkert medveten om att bilderna skulle kunna provocera, men det var inte grundtanken utan handlade om hennes egen uppgörelse som lesbisk och kristen.

  Lol, som sagt moraliska värderingar och lagar förändras genom tiderna 😛 Du borde kanske rösta på SD så att muslimer inte får något att säga til om sådana här lagar 😛
  Tror du inte att majoriteten av världnes kristna är emot homosexuella?

  Därför att en mobbare ger sig på nån som är svagare. En komiker ger sig (oftast) på nån som är starkare. Om man skulle dra det till sin spets skulle man kunna säga David mot hela den kristna OCH muslimska världen i detta fallet… Och som sagt det är främst David själv som blir bortgjord i tv-serien, men det vet man bara om man faktiskt SETT den… Ditt problem är att du tänker med fundamentalistskallen 😉
  Jag tänker med sekulära skallen. Alla ska kunna skämta om alla religioner. Grejen är att det inte skämtas jättemycket om religion. Jag som både är intresserad av religion och stand up ser det. Dock är den här sjukt rolig:
  Eh, nej. Inget problem. Varför det? Absurda, otroliga saker framställs i religionens namn och det är så mycket vidskepelse inblandat att det gott får tålas att skämtas om. Men, som sagt, där har vi lite delade meningar.

  Nja, i dagens värld är de religiösa de som är svaga..tittar man på hur de häcklas, angrips, hur deras tro försvåras och bekämpas (slöjförbud, moskebyggförbud, korståg mot muslimska stater, dumförklaring av de troende osv)
  Så om någon är svag, så är det de religiösa..
  Faktum är att jag sett otaliga stnadup om religion får nog minst en länk i veckan lol..men det finns och bör finnas gränser *;)
  Många tycker att det är absurt med judeutrotningen, men det är straffbart i vissa länder att ens forska i det..varför? Så hur förkarar du upplyste ateist detta 😉
  Tror den västerländska världen lider av storhetsvansinne..bara för att religionen här är på tilbakagng, så tror man att man kan förtrycka de religiösa, och förtryckta det är vi lol..jag får aldrig sex bara för jag är muslim 🙁

  Jojo, men jag säger ju att hans sätt att agera är (nästan)lika fel som om en muslim mordhotar en tecknare… Så mitt påstående kvarstår.
  Menar du att bevisen för förintelsen är lika få som de för Jesus? Eller Gud, eller Allah, eller Rha? Kan du hänvisa till ett emiriskt bevis för Gud? För övrigt var det nästan lika många icke-judar som dog under nazismen, dessa hör man sällan någon förneka

  Nästan? Lol..hur ofta ser du en muslim hitta på och ljuga och dra alla över en kam? Hur ofta ser du en muslim tala respektlöst till dig? Har jag någonsin försökt provocera dig här? Kan berätta att när jag var lite yngre så brukade folk ta in mig i olika sammanhang bara för att jag var så duktig på att håna och “knäcka” folk, men man kommer till en punkt där man inser att vare sig du eller jag tjänar något på att bete oss som djur.
  Roger är hemskare, för han skapar hat och han skapar provokationer..Jag kan säga så här, om man är så blåst att man hånar och smädar vissa personers helgedomar eller heliga personer, då får man fan skylla sig själv om man blir ett huvud mindre. Rätt eller fel spelar då i det sammanhanget mindre roll. På samma sätt skulle inte jag gå runt med en massa pengar och guld kl 2 eller 3 på natten i ett mörkt område, för då utmanar jag ödet.
  Man hånar för man tror man kan komma undan med det eller för man tror att man blir känd..visst lek den leken 😛 men när man bränner sig ska man inte klaga 😉

  Vi har diskuterat religionen förr. Frågan jag ställer mig är varför det är i lag förbjudet att ifrågasätta just judeutrotningen? Du kan ifrågasätta hur många som mördades av Hitler eller Stalin, men inte hur många judar lol..(det här gäller då i vissa länder och inte i Sv).
  Hur många miljarder har inte just judar fått för att deras släktingar eller folk mördades 60 år sedan? Hur många svarta har fått pengar för att de förslavades? Hur många muslimer har fått kompensation? Jag tycker du ska öppna upp ögonen för hur världen ser ut 😉 Ifrågasätt religionen och ifrågasätt islam, men varför är det hemskt att ifrågasätta juadar eller judendomen och holocaust?
  Så komiker har specialrätter att säga horor till vissa personer? wow..men du vet om att det kan kallas för ärekränkning? 😛 Tror du och jag inte kommer nånvart min vän 😉 Jag vet att dina resonemang inte har mkt logik i sig och är snudd på hyckleriska :PPP När jag ser att man hånar judeutrotningen eller judar på samma sätt som de judar jag tog upp gör med muslimer och kristna, då kan vi snacka om rättvisa 😉

 26. PeterSingerFanboy
  PeterSingerFanboy 09 november 2009

  Eh, jag vet med säkerhet att inget av de stora partierna är mot homosexuella, så varför skulle jag rösta på SD pga denna fråga? Ja moral förändras genom vår mognad som ras, vi lär oss av historien. Håller du med?

  Vad spelar det för roll ifall majoriteten är emot? Hon är lika mycket kristen som någon annan och har rätt till sin åsikt.

  Hur går det ihop med att de religiösa är de svaga? Majoriteten i princip alla länder är religiösa. Tror du blandar ihop att vara ateist med sekulär. Grejen är att religion har tappat sin makt i samhället, men alla är lika fria att vara religiösa.
  Vi har trots allt religionsfrihet i Sverige, vilket ger dig rätt att ha din religion, men också att vi ska ha frihet från religion när det kommer till lagen.
  Jag vet inte varför det är förbjudet att forska i judeutrotningen i vissa länder, lika lite som jag vet varför det är förbjudet att arbeta på en söndag (Norge) eller döpa en nallebjörn till Muhammed. Jag tycker man ska forska så mycket man vill i andra världskriget för att få en så sann bild som möjligt och jag är övertygad om att det görs. Är inte själv jätteintresserad av just andra världskriget men finns ju många andra.

  Vad jag vet frodas religonen i tex USA. Många, många länder i Europa har också en hög siffra vad gäller religion.

  Nä jag håller inte med dig. Om du blir rånad på ditt guld skyller jag naturligtvis på rånaren. Jag kan hålla med om att det är att utmana ödet, men ingen har rätt att råna bara för att chansen finns. Lika lite har någon rätt att ta till fysiskt våld för att denne känner sig kränkt. Men visst, jag provocerar inte för provocerandets skull, inte med någon meningsmotståndare.
  Ja, inte vet jag varför judeutrotningen inte får förnekas, antagligen är de rädda att något liknande ska hända igen, vad vet jag? Jag håller som du vet yttrandefrihet högst på min lista och ser inget problem i att förneka förintelsen. Visst ser man okunnig och dum ut ställt mot all historisk fakta, men du får säga vad du vill.

  Igen, det är inte samma sak att ifrågasätta historia som är så väldokumenterad som förintlsen som de religiösa texterna, som dessutom strider mot modern vetenskap. Jag kritiserar inte muslimer utan sanningshalten i alla religioner. Du blandar ihop mig med någon som vill skydda judar? Jag känner inte en enda jude, vet inte mycket om Larry David förutom att han är ateist

  http://www.atheistnation.net/video/?video/01509/atheist/larry-david-on-religion/

  och den enda jag egentligen försvarat är en kristen (och Sokrates).

  Angående horor:
  Jag menade naturligtvis i fiktion, som tv-serien är. Jesus är trots allt en mytisk person.
  Om du går till bibeln som fakta för hans existens kan jag visa många motsättningar där.

  Ha det!

 27. Bahlool
  Bahlool 09 november 2009

  Eh, jag vet med säkerhet att inget av de stora partierna är mot homosexuella, så varför skulle jag rösta på SD pga denna fråga? Ja moral förändras genom vår mognad som ras, vi lär oss av historien. Håller du med?

  Vad spelar det för roll ifall majoriteten är emot? Hon är lika mycket kristen som någon annan och har rätt till sin åsikt.

  SD är emot muslimer, muslimer är emot homosexualitet 😛 Om SD har rätt och sverige får en “sharia” befolkning, då kommer man nog att ändra lagarna pga denna stora minoritet 😉

  Vad är du för demokrat? Majoriteten är ju emot homosexualitet 😛 Borde inte det spela roll?

  Hur går det ihop med att de religiösa är de svaga? Majoriteten i princip alla länder är religiösa. Tror du blandar ihop att vara ateist med sekulär. Grejen är att religion har tappat sin makt i samhället, men alla är lika fria att vara religiösa.
  Vi har trots allt religionsfrihet i Sverige, vilket ger dig rätt att ha din religion, men också att vi ska ha frihet från religion när det kommer till lagen.
  Jag vet inte varför det är förbjudet att forska i judeutrotningen i vissa länder, lika lite som jag vet varför det är förbjudet att arbeta på en söndag (Norge) eller döpa en nallebjörn till Muhammed. Jag tycker man ska forska så mycket man vill i andra världskriget för att få en så sann bild som möjligt och jag är övertygad om att det görs. Är inte själv jätteintresserad av just andra världskriget men finns ju många andra.

  Ja när man ifrågasätter burka, slöja, omskärelse, när man tänker på att förbjuda vissa religioner (SD och deras anhängare menar ju att muslimer inte är anhängare av en religion utan att de är som nazister lol)

  Mytisk person för dig 😛 men för oss är han ju inte mytisk tycker du inte att, för fredens och samvarons och respektens skull, att man då kan låta bli att vanvörda hans tavla på det viset?
  Biblen är fylld av felaktigheter därför är jag muslim 😉

 28. PeterSingerFanboy
  PeterSingerFanboy 09 november 2009

  Även om vi skulle få en majoritet som vill döda bögar kommer detta inte hända då det strider mot de mänskliga rättigheterna. Demokrati fungerar inte så att allt som har majoritet blir lag. I en demokrati har även minoriteten en röst så klart. Antar att du vet detta redan…
  Jag förstår inte kopplingen alls. Om jag röstar på miljöpartiet kommer detta inte leda till att homosexuellas rättigheter skjuts undan. Verkar som du fått SD-noja.

  Omskärelse på spädbarn är klart man får ifrågasätta. Burka också som även ifrågasätts från muslimskt håll. Precis som man kan ifrågasätta maskering i andra sammanhang. Att sedan gå från att ifrågasätta till ett förbud är en annan sak.

  Nej, han är objektivt mytisk. Dvs det finns inga empiriska bevis för Jesus. Lika lite som det finns empiriska bevis att koranen är guds ord. Därför det kallas “tro”.
  Jag säger som många andra före mig, man måste kunna skämta om allt.

  Koranen har många felaktigheter precis som bibeln när det kommer till moral… Men här stöter vi bara fram och tillbaka.

 29. Bahlool
  Bahlool 09 november 2009

  Jag avskyr SD 🙂 Men jag vill inte döda Bögar, lol har för många bögvänner..men finns andra aspekter med homosexualitet som inte faller mig i smaken (annan diskussion i guess).
  Ifrågasätta ja men vi har förbud i vissa länder och förbud som verkligen utförs också..det är en kampanj mot de troende. VAd har du med saken att göra ifall jag har slöja eller ifall jag vill omskära mig eller mina barn att göra?
  Så du har läst koranen?

 30. PeterSingerFanboy
  PeterSingerFanboy 09 november 2009

  Så du hoppas inte att Sverige ska lyda under Sharia? För enligt hudud är det väl dödsstraff på homosexuella handlingar? Eller vad är straffet?

  Tja, när det kommer till barnen kan man ju tycka att de borde få välja själva, barnkonventionen och så vidare. Man avlägsnar något i onödan som medför onödig risk. Inte mina åsikter egentligen men en anledning. Burkan ser jag som ett problem då du inte kan identifieras, medan slöja så klart är upp till var och en.

  Jag har läst koranen, ingen kul läsning men läst den. Inte arabiska “äkta” versionen dock 😉

 31. Bahlool
  Bahlool 09 november 2009

  Enligt hudud är det dödsstraff om du hittar 4 vittnen..hur ofta har du sex inför 4 vittnen..jag skrev ett inlägg om min syn på den stat jag vill leva under, men får se om jag orkar skriva klart detnån gång. Jag är för sharia men sharia är allt, hur vi bemöter varandra, hur vi beter oss när det gäller business osv..
  Problemet med homosexualitet är att det måste basuneras ut på något sätt..man är inte bara en vanlig person som har sex, som du och jag, utan man måste fira det och man måste skryta om det och man måste acceptera det annars är man “bakåtsträvande”..
  Vems version läste du? Zätterströms eller den nyare versionen ?

 32. PeterSingerFanboy
  PeterSingerFanboy 10 november 2009

  Betyder det att du stöder dödsstraffet för homohandling?

  Skulle vara mycket intressant att läsa! Du kan väl dela upp det i delar annars?

  Nja, håller inte med dig, jag menar alla minoriteter har ju sina firanden och homosexuella har ju varit en förföljd minoritet under rätt många år… Inte vill vi gå tillbaka till det. Gaydebatten har vi haft förr och där kom vi inte fram till något annat än att vi tycker olika…

  Zetterstéens översättning.

 33. Bahlool
  Bahlool 10 november 2009

  Det är en lite äldre översättning, den nyare är bättre men tror ändå att Koranen inte är något för dig din fanatiske ateist 😉
  Jag är splittrad när det gäller homosex, ibland är jag för dödsstraff ibland är jag för att det inte ska tillåtas i det fria men att folk får göra vad de vill i hemmet. Adoption är jag dock strikt emot. Jag ser det som att man propagerar för homosexualitet. Priser som ges till dem som är positiva till homosexualitet (hur ofta ser du priser för oss vanliga heterosexuella :P)
  Har heterosexuella något liknande gayparaden?

 34. PeterSingerFanboy
  PeterSingerFanboy 10 november 2009

  Hehe, nä inte den bästa bok jag läst, det får jag erkänna. Men så klart ett viktigt dokument som alla borde läsa, ska skaffa mig den nya versionen också.

  Heterosexualitet är ju i majoritet av de två, så inte behöver vi manifestera våra rättigheter. Du har inte sett heterosexualitet vara utsatt för hatattacker direkt? Men om intresset fanns för en straight parad finns väl inget som hindrar? Parader kan ju vara trevligt.

  Fint att du iaf är splittrad. Kanske finns det hopp ändå 😉

 35. PeterSingerFanboy
  PeterSingerFanboy 10 november 2009

  Jsg har läst om up your alley förr och vad jag förstår så är den för båda straight och gay. “the world’s largest BDSM fetish and leather event”
  Det där om man är gay och gillar BDSM eller straight är nog 50/50, eller vad tror du?

  Jag skulle hävda att det är mänskligt att vara splittrad i många frågor, många moraliska val är allt annat än självklara.

 36. Bahlool
  Bahlool 10 november 2009

  Jo man har väl olika preferenser 😛 men jag gillar inte de bilder som visar hur djuriska människor blir för att få uppmärksamhet, spelar ingen roll om man är straight eller homo, att stå och suga av varandra mm, hur ofta ser du det på festivaler till hetero?

 37. PeterSingerFanboy
  PeterSingerFanboy 10 november 2009

  Nä, men finns många situationer när människor uppför sig sämre än djur. Där ligger religiösa ganska bra till också ibland.
  Var på festival i sommar och råkade se ett hetero par ha sex ute. Jag tycker inte heller detta är ok, men kan ta det. Det är trots allt inte särskilt vanligt förekommande.

 38. Bahlool
  Bahlool 10 november 2009

  hehe 50 år sedan vågade folk knappt kyssas utanför 😉

 39. PeterSingerFanboy
  PeterSingerFanboy 10 november 2009

  och det var bra?

 40. Bahlool
  Bahlool 10 november 2009

  japp tycker jag väl, varför inte behålla det privata privat?

 41. PeterSingerFanboy
  PeterSingerFanboy 10 november 2009

  Mm… precis som kvinnliga frigörelsen. In med den i köket!

 42. Bahlool
  Bahlool 10 november 2009

  Ja det är ju frigörelse från slavjobb när man hånglar och knullar ute i det fria ;=)

 43. Vuko
  Vuko 13 april 2012

  Är så trött på judarna att det alltid ska vara så synd om dom fortfarande
  Dom kan driva med andra om allt annat men om man säger något om dom ?
  Ja då jävlar …dom värsta jävlarna är ju dom
  jag är inte troende tror inte på jesus med dom som gör det ska nog hata judar mer än jag tex
  Det stora problemet är att dom om inte styr Amerika så kommer dom göra det snart
  Men tro nu inta att jag är rasist !
  Vi säger så här då får jag välja vem jag vill umgås med jude eller muslim ?
  valet är ganska lätt det blir en jude fast jag skriver väldigt negativt om judar här
  är bara så less att det alltid ska vara så synd om dom
  Man börjar tro eller ana varför nazisterna just gav sig på judar så hårt ????????????
  hur kan ett folk ha sådant hat mot just en folkgrupp ?????????
  Har dom sig själva att skylla ? ägde dom för mycket såg ner på hårt arbtetande tyskar ?
  något att tänka på !
  var jag själv kommer ifrån ?var jag är född ?
  ja det får nu gissa Europa är det i alla fall
  sen räcker det med att ge muslimerna mer i Europa åk till dom försök att få något av dom i deras land …..lycka till med det
  hatar dom mig så hatar jag dom
  Ko im jebe mater……….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *