Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Polanski och pedofileri

Skrev det här några veckor sedan men orkade inte fullborda det, publicerar det så att jag har något publicerat idag..annars är jag kvar på min ”sparlåga”..:

När man diskuterar ämnet islam, Muhammed eller muslimer, så dyker alltid upp anklagelsen om att muslimer vördar en pedofil. All logik, alla bevis alla lexikon förklaringar, hjälper inte. Vi muslimer älskar pedofiler och pedofileri är del av vår tro. Ok låt oss anta att det stämmer.

Problemet jag har är att vi har kändisar som Roman Polanski, en kostnär, en regissör en stor sådan. Han låg över 30 år sedan med en 13 årig flicka. Har folk tagit avstånd från honom? Nej.

Har man tagit avstånd från hans filmer? Nej. Man belönade honom med en oscar istället. Jag som person ogillar vissa företag, vissa personer, vissa varor och vissa länder. Om jag belönar dessa personer genom att tala med dem eller om jag belönar dessa företag genom att handla av dem eller om jag köper dessa varor eller handlar eller åker till vissa länder, då är jag en hycklare, inget mindre. Hur kommer det sig att miljoner sett Polanskis filimer även efter att han flydde USA för att fly anklagelsen om pedofilbrott? Miljoner som ogillar pedofiler är alltså hycklare..

Borde inte alla ta avstånd från honom, hans konst och hans filmer? Om någon begår brott mot naturen, brukar vi bojkotta dem, varför inte bojkotta honom?

12 kommentarer

 1. Rog 30 oktober 2009

  Det är många genom åren som bojkottat honom, av ngn anledning så är det vänsterjournalister som alltid höjt han till skyarna. Säger en del detta.

  Hans filmer har aldrig visats i de filmföreningar jag är med i, de kommer heller aldrig att visas. Om du kollar bakåt i kulturtidningar så är det ALLTID en stor grupp som tar avstånd från honom, hans konstnärskap och handlingar. Men återigen, det är alltid någon liten batikhäxa som vurmar för hans frihet. Samma batikhäxa och vänstertok värnar väldigt mycket om muslimer och deras sjuka företeelser.

  På vissa mediainstitutioner på många universitet visas inte hans filmer, de tas inte ens upp. Guess why.

  Ja Muhammed var pedofil Istället för att bara säga motsattsen, kasta upp lite bevis kring det hela. Ett fint bevis på hans pedofili och förkärlek för att idka sex med barn, tordes väl vara khomeni som talade varmt om samma sak, och gärna lekte med flickor som var så unga som 5 år.Skulle då detta vara en lögn? Inte alls. Finns väl nedteckat av han själv i brev. Varför ansåg han detta vara tillåtet. Ja den dyrkan många muslimska män har för Muhammed. Han är ju sedd som den perfekta mannen och hans gärningar ska kopieras för att hylla denne barbariske barnknullare. Kunde Muhammed, så kan vi.

  Nu är detta inte sett som pedofili i menaländerna, det är bara lite kultur. Detta visar väl på hur rutten den muslimska kulturen är, och hur den helt saknar respekt och humanism.

 2. Bahlool 30 oktober 2009

  Denna rog glömmer att vänster inte styr Oscarsgalan, för herr Polanski fick en Oscar 😛
  Denna rog verkar ha glömt att jag som shiamuslim har boken han syftar på som tillhör Khomeini, och där finns inte denna lögnaktiga anklagelse hehe..men Rog vet ju mera 😉
  Roligt att han som vanligt försöker provocera med anklagelser. Suck. Om du rabblar upp osanning tillräckligt länge och tillräckligt ofta, då blir det till sanning 😉
  Stackare..

 3. Rog 30 oktober 2009

  Du glömde rasist, islamofob och allt annat du spyr ur dig. Det är många vänstermänniskor som är iblandade i Oscars. Vet du vilka som bestämmer, röstar och avgör vilka som ska ha priset?

  shia bla bla bla. En muslim är en muslim. Det säger ni själva, och så säger er pedfilihandbok.

  Anklagelser på vilket sätt? Refererar till islam…vilket du väl vet.

 4. Bahlool 30 oktober 2009

  Ja när du anklagar muslimer för att ha en specifik kultur är ju inte rasism/islamofobi 😉
  Som sagt du får gärna visa mig boken från Khomeini, och nej i det här fallet är inte muslim en muslim. Det är därför det är så farligt med psykopater som dig, som driver hemsidor fyllda av hat utan att ens kunna basic islam..mkt farligt.
  Så oscarsgalan och hollywood stödjer pedofileri..därilband du som tittar på filmer gjorda i Hollywood 😉

 5. Rog 30 oktober 2009

  Säger mannen som sprider hat emot judar haha Vilken clown du är

 6. Bahlool 30 oktober 2009

  Ja, det är därför jag skriver om judar som delar med sig av plats i sina synagoger åt muslimer, därför jag skriver om judar som jag tycker är bra skådisar, det är ju därför jag skrivit om hur judar fått hjälp av muslimer..därför jag skrivit om och belyst artiklar av judar emot sionismen..du är så blåst att det är skrattretande 😛

 7. Darius 31 oktober 2009

  alltså! jag sa TILL DIG!!! sluta slösa din tid på den där parasiten ROG! hans hjärna är lika stor som en min lille brors bollar! han är en av få som inte förstår hur världen fungerar 🙂

  iaf. orka bli anklagad när man ”gifter” sig med någon genom att rädda dennes liv och sedan bli kallad pedofile! HAHAH FAIL människor 🙂

 8. Bahlool 31 oktober 2009

  men Darius vem ska jag annars skratta åt om inte den här killen 😉

 9. Rog 31 oktober 2009

  Nu tycker jag ni är för tok för snälla. Darius kom igen Vräk ur dig lite redigt hat istället. Du är så vacker när du gör det. Det blir ännu vackrare när clowen bhklåål håller med dig

  Våga vara stolta och visa vilka rasister och människohatare ni egentligen är. Eller håller ni tillbaks av rädsla för något? Ni behöver inte vara rädda, ni har ju Allah som skyddar er.

 10. Pennan 01 november 2009

  Gillar Roman Polanski´s arbeten. Har inte satt mig in i denna pedofelihärva, har för mig att han sagt att han inte visste om hennes ålder. Skulle inte förvåna mig, tänk Tracy Lord´s historia när hon lurade hela sexindustrin med ett fejkat idkort. Har läst någonstans att så gott som varenda rulle blev indragen därefter.

  En annan regisör som jag blev förbannad på var Sam Raimi. Har flera av hans rullar, hela Evil Dead serien som jag har sätt om och om igen många gånger. Under kriget mellan Israel och Libanon gick han ut med en stor reklamannons om att Hizbollah var terrorister och hyllade IDF. Hade då tanken på att sälja mina rariteter på ebay och skänka pengarna oavkortat till Hizbollah 🙂 Men det blev tyvärr inte så. Jag såg hans senaste film Drag Me To Hell, där framkom en rasism mot zigenare, en verklig steriotypisk bild och smuttkastning. Det är lite konstigt att de, romerna inte reagerar?

  Hursomhelst, det är mycket man bör bojkotta filmväg om man ska vara strikt. Det klingar arabfobi i många rullar och sketen propaganda utan sitt like. Tankade ner en rysk film, men tyvärr så var den otextad och på ryska. Filmen handlade om Ryssland då de var i krig med Sverige, intressant? Jo, det var anledningen till att jag ville se den, en skildring från ett annat perspektiv.

 11. Bahlool 01 november 2009

  Romerna är inte så organiserade..allt handlar om att skrika högt hahah…jag har inga problem med att han låg med henne för hon har själv sagt lägg ner åtalet..och var hon med på det så ser jag inga problem med det, men ville påvisa det hyckleri som finns bland västerlänningar i sin syn på islam och Profeten Muhammed s.a.w

 12. St. Augustin 01 november 2009

  Som jag förstått det var det ingen riktig våldtäkt utan frivillig sexuell relation, det innebär att den är olaglig MEN moraliskt godtagbar. Därav finns det ingen anledning att ta avstånd från Polanski.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *