Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Fattigdom i USA

US Census Bureau Confirms Rising Poverty, Falling Incomes, And Growing Numbers Of Uninsured.

Jag har i några år hållit reda på fattigdomen i USA. På min gamla blogg skrev jag en gång om att det var runt 11% av USAs befolkning som levde under fattigdomsgränsen. Något år senare var det runt 12% och nu är man uppe i 13.2%.

Ett land som slösar bort över 500 miljarder US dollar på vapen, har var tionde som lever under fattigdomsgränsen. En president som försöker förbättra sjukvården för de allra fattigaste, angrips och bekämpas. Vart kommer detta att sluta? När kommer USAs befolkning att vakna upp?

38 kommentarer

 1. Allah Akber 16 september 2009

  Får vi se lite nuffror på siffror i muslimska länder med? För att göra statsen till din fördel får du räkna med Dubai mer än en gång. Med tanke på de bilijoner saudifamiljen drar sin, så har ALLA feta etagevåningar och kör merca?

  Sudan måste vara ett av de rikaste länderna väl i det islamska riket. Deras otroliga överskott på välfärd är ju helt otroligt.

  För att inte tala om andra muslimska samhällen som flödar av rent vatten, mediciner, bra bostäder och bra familjeplanering. Hurra för dig

 2. Bahlool 16 september 2009

  Vad har andra länder med USA att göra? Att jämföra fattiga länder med världens rikaste land visar på hur depraverad du blivit..suck.

 3. Bahlool 16 september 2009

  du får gärna berätta vad du jobbar med, och hur du har hjälpt samhället..var det inte du som var hemlös? Inte hade dator? Försökte bränna upp dig och andra? När jobbade du senast? Ja juste…kasta sten i glashus är ni duktiga på ni smårassar 😉

 4. Allah Akber 16 september 2009

  Är det ditt svar?
  haha

  Inte för att det har med något att göra. Lysande sätt att försöka undvika ämnet.

  Hur jag hjälpt samhället?
  Ja du, har haft jobbat heltid från jag var 15 tills jag var runt 28 eller så. Sen vacklade min hälsa. Visst har jag gått på sjukbidrag. Vilket jag för övrigt till och med betalade skatt på. Vad har det med ngt att göra?
  HUr fick man en dator, ja man skaffar sig en inkomst kanske. Det borde du väl veta. Kredit och debit borde du känna till som företagare.

  Försökte bränna upp mig själv, svar ja. Ingen annan. Intressant att du tar upp min sjukdomsbild, för vad har den med ngt att göra? Tror du jag skäms eller att du kan skrämma bort mig? E det detta som är den vänliga sidan av muhammed du upprätthåller nu. Är det den sanne musslan i dig som kommer fram?

  Kasta sten i glashus? Har jag anklagat ngn mussla för att gå på bidrag eller ens utnyttja ngt system? Nej jag har bara kopplat koranen till verkligheten. Vilket borde göra dig asglad. För min blogg visar ju att islam agerar i samhället Du borde vara överlycklig över alla slaffsfilmer och bilder som finns där. Det bevisar ju allt du tror på, eller har du helt plötsligt avsagt dig Allah?

  Förstår inte hur du kan lyfta in rasism. Tidigare idag blev jag kallas nasse. Finner det högst roligt. Jag måste verkligen suga som rasist eftersom jag stödjer ANC, jag stödjer läkare utan gränser, plus en massa andra frivilliorganisationer som hjälper massa människor världen över.

  Den enda kopplingen jag har till nassarna är de inlägg jag gjort som kopplar islam och nazismen. Men detta är felaktig fakta eller?

 5. Bahlool 16 september 2009

  Du skämmer ut dig själv utan min vän roger 🙂 Du gör misstaget att tro att det du gör är att visa hur Islam är när det du visar är hur en viss grupp som kallar sig muslimer är..stor skillnad. Jag skulle kunna göra värre saker än det jag gör nu men jag tycker verkligen med hela mitt hjärta synd om dig. Du är sjuk och behöver verkligen hjälp.

 6. Allah Akber 16 september 2009

  ”Jag skulle kunna göra värre saker än det jag gör nu ”

  Oj då, nu försöker du verkligen skrämmas. thihi

  Så du påstår att det är en sjukdom att kritisera illdåd gjort i islams namn? Har du stöd för detta påståendet från koranen eller annan helig ”vetenskaplig” text från musselriket?

 7. Bahlool 16 september 2009

  Vad ska man kunnagöra mot dig? Du är självmordsbenägen och har inga vänner (jag var nog den siste vännen du hade) du är bitter och fylld av hat. Du kan inte skadas, dödar man dig gör man dig en tjänst, slår man dig blir du bara en ännu större belastning för oss, talar man emot dig, så får du bara onödig uppmärksamhet.
  Se på hur du talar, du tror du är rolig eller smart när du försöker håna mig och du vet det funkar inte..när du skickade mig till Thorbjörn klarade han inte irritera mig, tror du att du klarar av det? Skärpning 😉
  Du får gärna kritisera illdåd gjorda i islams namn, frågan är bara hur smart är du? Är du smart försöker du se varför dessa illdåd och vem som gjort dem och om de verkligen har något med islam att göra, men du brinner av hat och då struntar du i sanningen och föredrar bara att sprida dina små försök att svartmåla islam. Tyvärr är det som att sparka på en liggande person, du och alla andra smårassar lyckas med smålögner, stöd till israel och usa och att sprida hat..wow..stor skillnad mot wahabiterna 😉

 8. beirut 16 september 2009

  HAHA

 9. Allah Akber 16 september 2009

  men puttinutti. Nu tar du väl ändå i ända nerifrån tårna.

  Uppenbarligen måste min närvaro här vara störande för dig Eftersom du undviker ämnet och ger dig enbart in på personangrepp. Detta brukar tyda på att man inte har något ämne direkt att försvara.

  Men sanning är väl ändå inte ngt som islam någonsin agerat inom. Så det där vill du inte ens gå in. För du vet inte vad sanning är. Du har en bok du bygger ditt liv på. Vi andra i den riktiga verkligheten, i den världen där man inte får ha sex med småbarn elle rider på en Buraq. Här finns det både sanning, vetenskap och kunskap. och för att citera Sheikh Yusuf al-Qaradawi :

  ”De har blivit bättre genom kunskap, genom teknik och genom styrka. De har blivit överlägsna oss genom arbete. Vi hade öknen framför våra ögon, men vi gjorde ingenting med det. När de tog över, blev de det till en grön oas. Hur kan en nation som inte fungerar göra framsteg?”

  Ja precis. Hur kan något fungera utan framsteg? För uppenbarigen går det inte att ha ett fungerande samhälle byggt kring enbart religion.

  Sen att du blandar in att jag skulle stödja israel Det är ju bara befängt. De ligger på samma idiotlista som resten av arabvärlden. Enda skillnande är att jag har en uns mer respekt för dom. Då de sällan är akademiskt oärliga. Vilket islam varit genom hela historien. Israel har allt sin beskärda del dom med. Men de ligger miltals från musslorna. Sen så byggde de icq nätverket med. Stor respekt på det. Vad har muslimerna gjort för feta tjänster som man kan använda över nätet och som revolutionerar vårt sätt att kommunicera?

  Vi skippar stora frågom om vad för positiva saker islam gjort för samhälle och stat. För det är ju bara att se i de länder där islam växer hur det ser ut. Eller är det rasism och islamofobi att se misären ?

 10. Bahlool 16 september 2009

  Som jag redan sagt, när du var någorlunda normal tog du inte till dig skulle du ta till dig nu? Du medgav själv att du inte visste något om islam eller muslimer..Om jag ger dig belägg (som ajg gjort ofta) skulle du ändra åsikt? Knappast…boken du som hävdar ligger till grund för mitt liv har jag tyvärr bara hunnit öppna under Ramadan på ett helt år..så insatt är du 😉
  Gå ta din medicin och gå främj lite mera fruktan, lite mera hat, lite mera okunskap 🙂 Du är en svikare och en sjukligt besatt person, jag sa det då jag säger det nu, jag kan bara tycka synd om dig och önskar dig välgång :))) Du och wahabiterna har bara en skillnad, de tror på gud du gör inte det…

 11. beirut 16 september 2009

  Diskutera med en okunnig och du blir slagen, och med en kunnig och du slår honom…..

  Personen är tragisk… Låt honom Bahlool, i slutet förlorar han på sina fördomar… Helt emot Islam samtidigt som muslimernas antal och betydelse bara blir större och större i Sverige. Blir inte förvånad om statsministern är muslim om 10 år. Universiteten är fulla av muslimer, flertalet kvinnor med slöja. Vi är en viktig del av Sveriges framtid, då du tar sjukpenning kommer vi vara utbildade och aktiva i samhället. Jag tror Ali och Muhammed blir lika vanliga som anders om 10 år….. Lika bra o bli van nu du som skriver med hat, snart kanske du hör adhan, böneutropen från en moske nära dig.

 12. Allah Akber 16 september 2009

  Återigen personangrepp. Du kan eller vågar inte tänka, eller svara på de frågeställningar som uppkommer med kritik emot islam. Finns många anledningar. Kognitiv dissonans, hjärntvätt, okunskap osv.

  Du har än så länge inte lyckas med att visa några som helst framsteg i den muslimska världen Så då får jag med andra sitta med fördomen att det är sandhögar. Så problemt är då mitt eftersom du inte kan leverera infon?

  Mer underbar logik ala islam.

  Du skriker att det som finns på min blogg inte är islam, men så bra. Visa detta då. Du kan ju ta bort innehållet, gör detta islam rumsren? Bara för att du vill censurera bort ngt som inte passa din världsbild, så försvinner väl ändå inte problemet?

  Återigen så borde du vara asglad över innehållet på bloggen. För den visar ju inte vad islam är, men ändå sitter du och försvarar möget? Nu hänger jag inte alls med. Hur vore det om du tog och funderade kring dina tankegångar lite.

 13. Bahlool 16 september 2009

  Du är så blåst så det är skrämmande…du skriver på din blogg att det är exempel på islam, nu säger du att det ju inte är islam och att jag försvarar möget..du borde skämmas över att du är så här. Må Allah hjälpa dig..

 14. Allah Akber 16 september 2009

  Ännu mer personangrepp. Är det återigen den snälla muslimen som kryper fram.

  Men vänta lite här nu. det är DU som säger att det inte är islam. Jag använder dina egna ord. Det kan du väl ändå inte kasta tillbaks på mig. Nu börjar jag förstå hur du och andra musslor skapar er verklighet. Ja Göta Petter vilket skämt.
  Om du läser ”Om sidan”. Så står det en förklaring där varför jag valt att säga som jag gör om islam, varför jag låter ALLA muslimer falla in under begreppet islamister. Du har garanterat inte läst denna sidan. För det var så mycket enklare att attackera ”islamofoben” och rasisten” istället för att se helheten.

  Men det är svårt att se helheten med en begränsad kunskapsbild..

 15. Bahlool 16 september 2009

  Ja du har rätt..du har svårt att se helheten med din begränsade kunskapsbild…fortsätt må dåligt..fortsätt bränna dina broar..fortsätt ljuga..fortsätt hata…

 16. Allah Akber 16 september 2009

  oki Vad är lögn på min blogg. Sker inte saker i Allahs namn, ja eller nej?

  Brydde du dig ens om att gå in på sidan jag talade om på min blogg? Tror inte du ens orkade anstränga dig. För det är så mycket enklare att sitta där du sitter och leva på en fördom. Du skrev själv en gång att den största faran för islam är muslimer själva. Vilket du precis har bevisat.

 17. Bahlool 16 september 2009

  Jag går inte på sidor som din, jag var där några gånger och äcklades av ditt hyckleri och dina försök att svartmåla alla muslimer och religionen islam.
  Jag ska ge dig lite information och som vanligt kommer du inte att ta till dig dem.
  Du skriver om dåliga muslimer.
  Jag skriver om dåliga muslimer.
  Varför klarar jag av att analysera bakomliggande orsaker, om det är väst, om det är att dessa muslimer följer vissa ideologier eller om de har något kriminellt uppsåt. Jag tar upp legitim motståndskamp och jag tar även upp terror och olaglig kamp.
  Jag ger inte islam skulden, ändå talar vi om samma personer. Hur kommer det sig?

  Du talar om personangrepp..när du tar dig ett namn som Allah (för att försöker provocera och håna) eller kallar oss muslimer för musslor, är inte det personangrepp? Du är som en 5 åring, du gråter över att jag kallar dig saker som du bevisat att du är, men samtidigt tar du dig rätten att håna, kalla öknamn och tom säga att vi är parasiter. Ett begrepp som alltid använts innan man utrotat en grupp ( i Rwanda kallade man tutsierna för kackerlackor, innan man högg ihjäl dem)
  Jag ser ingen vits med att diskutera med dig. Du är inte kapabel att diskutera med respekt eller fakta, eller så är du ovillig. Sak samma.
  Jag är en hemsk muslim som önskar dig lycka till hela tiden i din kritiska situation, ja du har rätt..du föredrar ju att folk går ner till din nivå och det irriterar dig att det inte funkar med mig 😉
  Du kan kalla dig för Allah, men jag har som tur är en funktion att ändra ditt namn :=)
  Gå håll Robin Shadows och andra galningar sällskap..ni och wahabiterna och takfiris har som sagt allt gemensamt förutom tron på Allah…

 18. Allah Akber 16 september 2009

  Nu fick du chansen att se vilket syfte min blogg har. Tog du den. icke Du valde den lätta vägen. I mångt och mycket så skapades bloggen tack vare dig och din kritik emot vissa grupperingar inom islam Hade du ansträngt dig en anings mer så hade du insett detta.

  Men det är lättare att krypa ner i skägget och skrika islamofob då man inte förstår.

  Ja det mesta inom islam är parasitbeteende, de historiska fakta, som vi andra läser i tex NE (Nationalencyklopedin), eller andra historiska källor pekar på detta. Islam lägger en nation eller stat under sig, suger ut den och allt som är av värde, kallar man sitt egna. Detta är en form av parasitbeteende vill jag påstå. Tyvärr men så är verkligeheten Att du inte vill se detta. Trist. För den enda som skulle gynnas av att acceptera snedstegen i islams namn är du själv, och milijoner andra moderata muslimer. Som skulle se er religion i helt annan skepnad, och jag är helt övertygad om att denna nya skepnad skulle stärka er tro och utövande.

  Jisses så islamofobiskt av mig att förespråka en friskare tolkning av islam och dess historia. Ngt som skulle gynna alla praktiserande friska muslimer

 19. Allah Akber 16 september 2009

  Har väl inte direkt gråtit över dina angrepp. Det visar ju bara snarare på din lust att fötrycka och mobba. Det är det som är den snälla sidan av islam?

 20. Bahlool 16 september 2009

  Du går runt runt…jag gförklarade att hade jag inte velat vara snäll hade jag gjort värre saker..och nu börjar du ställa samma frågor och antaganden igen 😉

 21. Allah Akber 16 september 2009

  whohoo Nu kom hoten igen. Är det inte märkligt att nu muslimer måste ta till sådana metoder då saker inte passa er?

 22. Bahlool 16 september 2009

  Du har som sagt problem med psyket..jag förklarade att jag inte kan hota med något våld som helst, det skulle inte leda någonstans..så varför lär du dig inte förstå vad folk säger istället?
  Gå sprid lite mera dynga om islam..du slösar bort vår tid 🙂

 23. beirut 17 september 2009

  Killen är inte seriös va?
  Nej det kan han inte vara.

 24. Allah Akber 17 september 2009

  Låt oss säga så här efter dina fina påhopp.

  Vem lever efter en illusion och leva med en illusion anses vara en psykis åkomma. Du eller jag? vem tror på flygnade hästar? Du eller jag?

  beirut

  Vad i mina påstående är fördomar? Att muslimska länder håller på att gå under eftersom ingen produerar något,är detta en fördom? Att människor blir halshuggna på min blogg är detta en fördom? Att muslimer säger kafirs om icketroende, elllr så fint som baloo säger, ”fiender” är detta en fördom?

  Jag undrar vem det är som har fördomar?

 25. Bahlool 17 september 2009

  Nope, han är vad man kallar ett troll…han gillar att provocera (han är ateist) och han var min vän men fick något anfall någon tid sedan och sen dess har han gått på korståg mot islam med mkt skitsnack..

 26. Bahlool 17 september 2009

  Jag tar inte mediciner mot mina illusioner…Jag tror på att det finns utomjordingar, inte heller dem har jag sett. Muslimska länderna håller på att gå under? Lol…Du kan inte ens bestämma dig…Iran är nära att nå kärnkraft, av egen kraft..men de får inte eftesom väst inte vill ha muslimer som har den kunskapen…Malaysia är ett av de såkallade nya ekonomierna i Asien, de är muslimer. Dubai har över 200 miljoner besökare om året på sin flygplats..ja du har rätt det är hemskt…Turkiet är en av de ekonomier som växer starkast..problemet som de muslimska länderna har är dina och andras fördomar som stoppar dem från att utvecklas..ni lägger embargon, hotar, och sprider desinformation för att skrämma upp folk…det är sånt du försöker med din blogg 😉
  Alltså du är som en barnunge du verkligen fortsätter med ditt skit även när man förklarat för dig hur det ligger till..Du menar att islam bär skulden för att några bli halshuggna, vi har förklarat för dig att ifall islam bär skulden så skulle 1.5 miljarder muslimer halshugga folk inte några få promille..men sånt ser du inte..enligt den logiken är du ansvarig för vad någon svensk mördare gör..är det så? Bär du och Sverige skulden för vad en viss brottsling gör? Nej..då tycker du att han är ensam skyldig för sitt beteende…men i fallet med islam skyller du på islam. Över 1 miljon shiamuslimer har mördats i Irak, ändå har de varit för det mesta rätt lugna, om vi är såsom du hävdar, våldsamma muslimer, så borde väl dessa shias släktingar gå och mördar människor hej villt? Om det vore som du säger, då hade inte våra lärda utfärdat religösa dekret som förbjuder sådana aktioner…
  Du är väl en kafir om du är otrogen…kafir betyder otrogen..du tror inte på Allah, då är du en kafir så what? Vad ska man annars kalla dig? Troende?…
  Du har fördomarna men ett erkännande kommer inte…du lever i en värld där islam är fienden och jag tror du innerst inne vet att islam inte är så som du försöker beskriva den..men du försöker provocera för att du såg lite för mkt ateistisk propaganda på youtube..men så funkar det kanske med andra och du vet att det inte funkar med mig 😉

  Du har inte ens den mentala kapaciteten att förstå det så degenererad är du nuförtiden. Du borde skämmas över att du vill sprida fördomar, hat och hätska uppgifter. Vad är det för skillnad på dig och en wahabi? Du vill väl också utrota ”parasiterna”? Vill inte du få bort ”musslorna”? hela ditt språkbruk tyder på en människa som bär så mkt bitterhet att det är skrämmande..

 27. beirut 17 september 2009

  Bahlool, ser du inte att ni upprepar exakt samma saker hela tiden, varför inte bara blockera han från att kommentera?, Han kan säga vad han vill eller tro att han hade överhanden i diskussionen, se bara till att hans långa, repeterande inlägg inte tar så mkt plats i din blogg, man orkar knappt läsa kommentarer längre. Du svarade honom flera gånger helt i onödan, som Imam ali säger, diskutera med en okunnig/fördomsfull och du förlorar alltid,

  så varför slösa sin tid?

 28. Bahlool 17 september 2009

  En hund som skäller bits inte Beirut..sa åt honom att han repeterar samma saker och att jag inte har tid att skriva samma saker om och om igen 😛 Men det är roligare att dissa honom 😉
  Jag läser inte hans kommenterar bara skumamr lite hahaha…

 29. beirut 17 september 2009

  HAHA, han är riktig komedi. Kan tänkta mig att han sitter hemma hela dagarna på datorn och för sitt okunniga, fördomsfulla krig mot Islam.
  Muslimhatare, du inser väl att vi som svarar på dina förolämpningar är muslimer och har universitet/högskola på dagarna. Därmed är vi en större tillgång till Sverige än dig. Ifall regeringen, av ngn anledning, skulle vara tvungen att utvisa ngn av oss hade du åkt ut med huvudet före mig och bahlool.

 30. Bahlool 17 september 2009

  lol han försökte få socialbidrag men ingen gav honom det…han ska ta mediciner men vägrar..och hela hans natur går ut på att hata religiösa personer..men just islam har han hat för att han började umgås med några SD idioter..

 31. beirut 17 september 2009

  Aaa. Jag hoppas att han vaknar ngn dag. Hat är inte bra för ngn..
  Skickade mail till dig.

 32. Bahlool 17 september 2009

  ok Brorsan ska titta på det 😛

 33. beirut 17 september 2009

  tack… såg nu hur många stavfel….ajaa..

 34. Bahlool 17 september 2009

  Hehe Mousa, alltid blir det några fel 😛

 35. beirut 17 september 2009

  haha…

 36. saladin 17 september 2009

  SKA TA MEDICIN?
  Finns det ett domslut mot mig någonstas jag missat? Lithium är ngt man äter frivilligt. Lithium är ngt man tar för en åkomma kallad bipolärsjukdom. Googla det. Fast klart det är farligt. Det kan ge kunskap, hemks tanke.
  Har inget med Dårar, galningar osv att göra. I din värld kan jag förstå att det bli så. Men det blir nog lätt så då man har en extremt liten världssyn.

  Umgås inte med en endaste person som är SD. Dock massa socialdemokrater som av ngn lustig anledning är muslimer även dom. Detta var märkligt.

  Till beirut så kan jag ju säga att jag har många år på universitet och högskola. Kommer faktiskt ta och fortsätta mina studier där. Finner det mentalt stimulerande att studera. Man får läsa mer än en bok.

  Muslimhatare? Inte alls. Dock kritisk till de extremister som anväder islam i onda syften. Trodde även bahlool här var emot dom. Men tydligen inte. Så att påstå att han är en snäll, moderat muslim måste vara helt uppåt väggarna. Då han nu helt plötsligt tycks förespråka allt vad Wahabismen är. Märkligt kille den här bahlool, han vänder och vrider saker för att bevisa ehhhh vad?

  Varpå allt annat strunt du har om mig i detta inlägg och andra. Så kommer jag fundera på att skicka det vidare för gransking. Du sparar inte direkt på krutet då du påstår att jag skulle vara sinnessuk, psykiskt instabil osv.
  Det vore lite som om jag fick för mig att du var pedofil. Du dyrkar ju en sådan profet. Det går inte sticka under stolen, hur mycket man än vill, att Muhammed var pedofil, och att detta med barnsex är extremt utbrett i muslimska länder. Fördom? Lögn? Va fan, det står ju i koranen. Eller ljuger boken då e kafir läser den?

 37. beirut 17 september 2009

  Jag beklagar ditt tillstånd och hoppas du blir frisk.
  Men inse att du är en muslim hatare. Ifall du betonat att du endast syftar på wahabi-anhängare så hade du skrivit det. Istället dyker du upp här och ger ifrån dig nedvärderande kommentarer om muslimer, kallar dig allahakbar, osv.
  Du ger dig på muslimer, muslimska länder och muslimernas profet. Quranen nämner ingenting om det du påstod. Islams profet var inte heller gift med en 9 åring, vilket jag skrev om innan. Hadithen är inte sann då den som skildrade den var en känd lögnare, och vi förlitar oss bara på quranen som 100% sann, så den hadith som går emot quranen räknas som falsk…
  Vi som diskuterar med dig är muslimer som antingen studerar eller arbetar, väl integrerade i svenska samhället. Alla muslimer jag känner är också det.
  Kom ihåg att varje människa är din broder i religion eller like i mänsklighet. Döm inte folk och länder som är fattiga utifrån deras ras eller religion, fattigdom har ingen identitet och förstör vilket samhälle som helst. Det hjälper inte när väst sätter upp diktatorer som får styra så länge landet förblir fattigt och outvecklat så att väst kan ta ländernas resurser.

  Hat är inte bra för dig, så fråga dig själv vart vill du komma?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *