Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Söt liten flicka..

Hittade på måfå en tjejs olika youtubefilmer, däribland filmer om hennes resor till Irak, hennes tal på engelska och några av filmerna handlar om hennes släktingar som läser Koranen eller talar om den tragedi som drabbade Ahlul Bayt, Profetens heliga familj som han uppmanade oss att följa såsom vi följer Koranen. Här läser en 9 årig liten tjej upp en vers ur Koranen. Rekommenderad att se några av filmerna som handlar om resan till Irak.

2 kommentarer

  1. cecilia 12 september 2009

    vad heter youtubekanalen?

  2. Bahlool 12 september 2009

    tror om du klickar på tjejen så ser du på toppen youtubekanalen, bahrainigirl eller nåt sånt..hon har en massa olika liknande inlägg osv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *