• Kurder skjuter ihjäl araber i ett rasistiskt illdåd

  En grupp studenter från Kirkuks högskola berättar ” fred vare med er, i samband med kurdiska flaggans dag tog vi elever vid kirkuks högskola ner den irakiska flaggan och hissade den kurdiska flaggan i dess ställe. Detta inför ögonen på chefen för högskolan Dr.Behram ” . Högskolan hyser många arabiska elever i de interna klasserna.

  De flesta av dessa elever har flytt från stridigheterna och har erbjudits plats på universitetet, de bor ca 100 meter från högskolans huvudbyggnad. Dessa elever hissade i sin tur den irakiska flaggan och skanderade ”Vi offrar vår själ och vårt blod för dig Irak”
  De kurdiska eleverna besvarade detta med stenkastning och nidramsor där de kallades araberna för ”Baathtister , hundar och ISIS anhängare ”.

  När kurdiska milismän kom till platsen med lätta och medeltunga vapen började de skjuta skarpt mot eleverna. Tjugotal skadades och två dödas av de arabiska eleverna en var en första års civilingenjörsstudent från Diyala och den andra kom från Salman Pak .

  Allt detta inträffade under uppsikt av högskolans chef som inte tillkallade ordningsstyrkorna . Den enda närvarande styrkan var den kurdiska milisen.

  Därefter togs den irakiska flaggan ner, som de arabiska eleverna hade placerat på taket till internklasserna och bytes till en kurdisk flagga trotts det tragiska händelsen som kostade två studenter livet. En intensiv utbredning av de kurdiska miliserna på Kirkuks gator de skjuter skarpt utan att bli tillrättavisade av säkerhetstyrkorna som befinner sig i Kirkuks.

  Än en gång är frågan, om dessa apor vill ha blod, så ska de få blod. Barzani och hans apor vill ha en självständig stat och tror att IsraHell och USA ska stödja dem och rädda dem men har de glömt historien? Har de glömt när de sålde sina mödrar för att kyssa Saddam som behandlade dem som smuts?

  Fatoma M.

  kurder 1 kurder 2

  Post Tagged with , , , , ,

8 Responsesso far.

 1. Din mamma skriver:

  Flytt tillbaka till Irak om du brinner så mycket för dem. Du behövs inte här i Sverige. Kerkuk tillhör Kurdistan och folket där har rätt att ha sin flagga. Du kallar kurder för apor, undrar vem liknar apa mest, kurder eller araber? Vem är trögaste befolkningen på jorden? Är inte det araber? Säg nu vad du vill folk vet vad och hur kurder o araber är.
  Lycka till med din tanke och dina kunskaper

 2. Bahlool skriver:

  Hahah ditt gatubarn, jag slänger i alla fall inte stenar på mina systrar som vissa andra 😉 Är det inte ni apor som hävdar att ni inte har några andra vänner än bergen? Det säger allt om vem som är trögaste befolkning, ni hyllar Turkiet som mördar andra kurder lol..det bara är bevis för er låga intelligens..

 3. KURDO skriver:

  DIN ARAB JÄVEL JAG FATTAR INTE HUR TRÖGA NI ÄR VÅR STÖRSTA FIENDE JAG VET INTE VARFÖR MEN KALLA OSS INTE APOR ANNARS SÅ VET NI VAD HÄNDER JÄVLA GORILLOR OCH KURDISTAN KOMMER ATT BILDAS DIN ARAB DU TROR ATT USA SKA LITA PÅ ER NI SOM ÄR SÅ JÄVLA HUNGRIGA. DET SKA BILDAS KURDISTAN DET ÄR PLANERAT DIN KELB.

 4. Bahlool skriver:

  När en apa lär sig använda versaler…suck

 5. Soran Kerkoki skriver:

  Om din mammma inte är hora kom till Rinkeby eller ge mig din adress ja ska knulla din mamma och alla arabers mammor so å som Kurdiska Peshmerga styrkor gör me smuts araber!!!

 6. Bahlool skriver:

  Så du tror att alla mödrar är som din? Lol roligt 😉 Hedersmord är det enda ni apor är kända för 🙂

 7. greatstream skriver:

  Det är just sådana kommentarer som får oss att ta flera steg tillbaka. Inlägget är väldigt bra och jag kan se vilken inställning du har Bahlool men varför använda ordet apor?

 8. Bahlool skriver:

  Jag anser att alla som vill splittra Irak, mördar irakier, bekämpar Irak, är apor. Varför är det nåt fel med det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up