• Citat – Den förtrycktes bön

  Den förtrycktes bön

  Från Abi Abdillah (Al Sadiq a.s) som sade:

  ”Allahs budbärare sade, akta er för den förtrycktes bön; det klättrar över molnen och Allah, den Majestätiska, den mest Heliga, ser på det och säger, ”Res det upp så det accepteras,” och var försiktiga för en fars bön; för det är vassare än ett svärd.”
  From Abi ‘Abdillah (as) who said : ”The Messenger of Allah has said, ”Beware of the prayer of an oppressed; it climbs over the cloud and Allah, the Most Majestic, the Most Holy, looks at it and says, ”Raise it up so it is accepted,” and beware of the prayer of a father; it is sharper than a sword.”
  3 علي بن إبراهيم، عن أبيه، عن النوفلي، عن السكوني، عن أبي عبدالله (عليه السلام) قال: قال رسول الله (صلى الله عليه وآله): إياكم ودعوة المظلوم فإنها ترفع فوق السحاب (2)
  حتى ينظرالله عزوجل إليها فيقول: ارفعوها حتى أستجيب له، وإياكم ودعوة الوالد فإنها أحد من السيف.

  Usul al-Kafi, Vol.2, Page 509 Hadith Number 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up