• Sharon och Hitler

  Vår käre Statsminister från det Moderata partiet, Carl Bildt, har en tendens att stödja allt som har med IsraHell att göra. När massmördaren Ariel Sharon dog, så valde Carl Bildt att visa sitt förakt för offren för massmördaren, genom att hylla Sharon:

  carl bild

  Ariel, var en massmördare som sedan 1950-talet mördat och skadat och fördrivit hundratusentals människor:
  sharon

  Om vi utgår ifrån att man kan och ska stödja en massmördare, för att han inte skadar mig och enbart skadar dem jag ogillar, i det här fallet kristna och muslimer som är palestinier, så borde det inte finnas nåt problem med att tillämpa likadana ord som Bildt, om en man som Hitler?
  hitler 1

2 Responsesso far.

 1. Ördög skriver:

  Å andra sidan hyllas en år 632 e.Kr. avliden epileptisk kamelfösare, en notorisk bedragare, rövare, mördare, krigsherre, slavdrivare, pedofil och våldtäktsman än i vår upplysta tid som ”profet” av över en miljard människor.

 2. Bahlool skriver:

  Det är därför du borde gått ut skolan min son, då hade du lärt dig lite historia istället för att sprida myter. Men som sagt, är man rasist och islamofob, så har man inte mkt hjärnceller eller kunskap och det är därför såna som du, hyllar Sharon och Hitler och andra massmördare. Fy vad äckligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up