3 Responsesso far.

 1. E skriver:

  Svar på din kommentar: jag har bott hos min familj i ca 9 månader nu o bara träffat han några gånger. Jag vet inte varför jag ens träffat han. Du vet ”ah men det min man de kan va så”, man tänker så konstiga saker o blir typ van :s
  Men nu har jag bestämt att avsluta oss, inshaAllah.

  Svar på andra kommentaren: tyvärr har jag inte fb men ska nog skaffa det igen, isf så
  skickar jag mitt namn till dig 🙂

 2. R skriver:

  Det är just detta du borde syssla med Bahlool. Säker på att du skulle vara jätte duktig på att hålla sådana argumenterande tal. Vi är i behov av fler unga som Mehdi Hassan, någon som kan föra fram en bild av verkligheten, och sanningen till mänskligheten. Någon som verkligen kan stå på sig!

 3. Bahlool skriver:

  hahaha inshallah 😛 har jobbat med föreläsning på youtube i snart 1 år utan att publicera nåt 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up