Press "Enter" to skip to content

Slakten på shiamuslimer fortgår

WGME 13 :: News – International News.

Slakten på shiamuslimer, en företeelse som pågått i 1400 år, fortgår. Än en gång samlas miljoner för att minnas Hussain bin Alis a.s, död. Då han stred mot sin tids tyranner, ledarna för det “muslimska” riket, som hade vanskött det, spridit fitna, ljugit, och bedragit. De som förändrade religionen för att passa deras syften.

När de går för att minnas Hussain a.s, så vet de att det kan vara sista gången de ser sina nära och kära, men de känner inte fruktan utan enbart sorg. För vår slogan, jag önskar jag vore med dig oh Hussain, den besannas idag, när vi går för att offra oss.

I Pakistan mördades dagligen shiiter, då de minns Hussaina. I Jemen mördades 4, i Irak förgiftades de sörjandes mat, sköts de och bombades. Sådan är vår vardag, då våra kära och nära ger sina liv, allt för att inte svika vår tids Imam. Offren är inte alltid shia muslimer. I attacken mot shiiter, i länder som Pakistan, leder ofta till att sunnis blir mördade, då de skyddar shiiterna eller så är de personer som tittar på eller som är i närheten.

 

 

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *