Press "Enter" to skip to content

Sunniter i Australien

Var i en grupp där shiiter och sunnis skulle skapa en demonstration mot hädelsen av Muhammed saw, men plötsligt brakade helvetet loss, när sunniterna började skriva, kuffar och dö, till shiamuslimerna. Raderades nåt, skrev 2 eller 3 andra nåt nytt. Så jag skrev det här på min fb:

 

So shias in Austrailia make a group to protest against the zionists who degrade our beloved Prophet saw..Wahabis join the group, atack the shias and curse them…and forget about the zionists. So i wonder..
1. Is hating the shias more important then defending the Prophet saw?
2. Who do the wahabis work for, when they divide, and split up the muslim unity?

Vill någon sunni förklara varför hatet mot shiamuslimer är större än kärleken för Muhammed saw?

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *