2 Responsesso far.

  1. Sarah skriver:

    Vad löjligt. Inlägg av den här karaktären får verkligen inte shiiter att verka bättre. Och att du dessutom tar upp det gång på gång, varför? Uppenbarligen bara för att ”röra om i grytan” och skapa ilska bland sunnimuslimer.

    Eftersom Islam säger att ett barn bara blir mahram till modern och hennes egna barn om det ammats minst 5 tillfällen och är UNDER 2 ÅR GAMMALT, så är uppenbarligen denna ‘fatwa’ rent skitsnack och används förmodligen enbart för att sprida runt lögner. En vuxen man har passerat 2 års-gränsen för länge sen…

  2. Bahlool skriver:

    Fatwan är saudisk därmed wahabi, så det är inte samma princip som sunnis har. Utan denna fatwa gäller vuxna. haditherna i sunni böckerna talar om vuxna män, som föreslogs dricka en kvinnas bröstmjölk, något som bekräftades av flera wahabi muftis. Så löjligt är lagen, löjlig är fatwan, inte att man upplyser om det bisarra med wahabismen.
    Vad har shiaislam eller shiiter med saken att göra? Det här handlar enbart om wahabismen och saudiarabien..du verkar ha fått shiamuslimer på huvudet 😉 lugna ditt hat kära du..och läs vad inlägget handlar om istället för vad du vill det ska handla om?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up