6 Responsesso far.

 1. nattavigdor skriver:

  tycker du att 7 människors liv är ett skämt? då är det bog sorgligt att vara du

 2. Bahlool skriver:

  om du är för blåst för att förstå sammanhanget, yttra inte dig?

 3. Miranda skriver:

  Kunde inte sagt det bättre själv. Idioter är de hela högen. Och ännu värre idioter som läser tidningarna och tror på deras bullshit.

 4. Nina skriver:

  Du har helt rätt i det du säger. Israel och Amerika dödar dagligen men varken DN eller någon annan öppnar käften. Inte för att oskyldiga ska behöva dö. Oavsett religion eller ras men DN går i sionisters led. Iran har inget att vinna för att döda några turister. Israel är hatat av 500 miljoner araber och många kan tänkas göra något sjukt som detta.

 5. Inte konstigt att det i Burgas skrivs mer om. Många svenskar är i Sunny Beach och media går ut med att det kan vara en svensk som gjort det.

 6. zulqarnain skriver:

  Snälla om Iran ville ge igen efter att Israel dödar våran vetenskaps män så väljer de inte turister, kom ihåg en sak när Irans underrättelse tjänst som var nybildad och inte hade tillräckligt med resurser fick order att döda 13 Saudiska högt uppsatta tjänstemän efter att man hade avrättat 13 vanliga pilgrimmer i Saudiarabien så valde man 13 ambassadörer.

  Om Iran bestämmer sig för slå ut israeliska mål så blir det inte mindre än försvarsministern och presidenten men just nu sitter de och väntar och skiter fullständigt i några turister.

  Ärligt talat tror ni bara att det är endast Iranier som hatar israeler? världen hatar dem till och med svenskar på mitt jobb pratar på ett sätt att jag inte vågar ens drömma om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up