Press "Enter" to skip to content

Judar äger USA

Let’s be honest with ourselves, here, fellow Jews. We do control the media. We’ve got so many dudes up in the executive offices in all the big movie production companies it’s almost obscene. Just about every movie or TV show, whether it be “Tropic Thunder” or “Curb Your Enthusiasm,” is rife with actors, directors, and writers who are Jewish. Did you know that all eight major film studios are run by Jews?

En judisk sionist erkänner, för en gångs skull, att judarna inte bara äger USA utan hela medievärlden. Han talar om att judar brukar skryta om hur de har stora kända skådisar och konstnärer i världen, men att det nu är dags att erkänna att judarna äger media, att alla 8 stora filmbolag, ägs av judar, att judar äger USA för att USA var det enda landet som lät dem komma och ta över.

Han erkänner vidare att man försökt ofta stoppa de människor som spridit sanningen om att judar äger USA och media.

viaJews DO control the media | Elad Nehorai | Ops & Blogs | The Times of Israel.

One Comment

  1. Deras lögner kommer förr eller senare ifatt dom, många amerikaner har börjat öppna sina ögon och tröttna på att judarna ska styra deras land samt att deras stat skänker biljon belopp från deras skattepengar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *