• Judar erkänner att sionister önskade förintelsen

    Förintelsemonument vandaliserat i Israel – DN.SE.

    Det som vissa ”konspiratörer” talat om, verkar ha även ha stöd bland judar; att sionisterna inte bara hoppades på att Hitler skulle mörda judar utan att man hade ett tätt samarbete med nazisterna för att få bort judarna.

    I dag får man läsa om hur polisen i det ockuperade Palestina, hittat hitler hälsningar och anklagelser, av judar, mot Israel, om att staten skapades av Hitlerkollaboratörer, och att ifall Hitler inte hade funnits hade man uppfunnit honom för att ge legitimitet för att skapa staten Israel.

    De enda som tjänat på judeutrotningen är sionisterna.

    Post Tagged with , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up