11 Responsesso far.

 1. fearless skriver:

  Al salam 3alaik ya Imami wa sayedi, ya shahida karbala
  det finns inga fullkomliga ord som faktiskt kan beskriva kärleken till Imam Hussein, det finns aza, nashed o poesi, berättelser på otroligt många språk, men inget av de kommer kunna slå det hjärtat känner, för det är mashallah något helt obeskrivligt

 2. Bahlool skriver:

  Wallahi så sant, skulle förklara för en tjej en gång men hon förstod inte..tyvärr går det inte att beskriva eller förklara 🙂

 3. fearless skriver:

  indeed indeed..jag måste också tacka dig för inläggen om Ashura, speciellt om Muslim Ibna Akil, på det sättet kunde jag berätta lite om altet och förklara varför det är en sådan viktig månad för shiamuslimer PÅ SVENSKA, hade allt i huvudet på arabiska från föreläsningar o så, men blev så glad när jag såg dina inlägg, att jag äntligen kunde åtminstone ge henne en uppfattning..hon är en sådan hårding, men jag svär, hennes ögon tårades när jag berättade,så tack så mycket!

 4. Bahlool skriver:

  vem din lärare?

 5. fearless skriver:

  det berättade jag för min vän, men om jag får tillfälle någon dag att berätta det för någon av mina lärare gör jag gärna det

 6. Bahlool skriver:

  ahhh mashallah…har du sett mukhtarserien?

 7. fearless skriver:

  nej faktiskt inte, alla tycks ha sett den förutom jag x) vill verkligen se den

 8. Bahlool skriver:

  finns tom med svensk text nu, mkt bra serie sett den 2 gånger och sugen på se den nu igen

 9. fearless skriver:

  jaha nice o.o..vart kan man få tag på dom? nu när sommaren är här vill jag ha något awesome att stirra på förutom mina böcker 🙂

 10. Bahlool skriver:

  http://youtu.be/LQTOETDO2Qg

  så går du vidare därifrån

 11. fearless skriver:

  tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up