Bahlool

Lol…21-5-2012

Nu vill en kille, åka ända till Kiruna, bara för att träffa mig..när jag frågar varför han hotar mig, så säger han att han inte hotar..nej folk vill åka till Kiruna för jag är så rolig..Börjar bli tröttsamt med alla hot, kan de inte göra en lista? Glöm inte grabbar och tjejer, det är först till kvarn…

Jobbade från 9 till 22, däckade vid 23..och boom vaknade vid 3..HELLL NOOOO..:(

Idag blir det att åka in till stan, kl 850, handla, hem duscha, och tillbaka till jobb kl 11 senast…Bara för att vissa inte är de män, de menar sig vara…

Jag förvånas över att folk inte förstår vad verklig manlighet är..manlighet, är att ta hand om sin familj, sina nära och kära..men hur kan du tycka du är en man, när du sviker dem och stödjer dem som inte är ditt kött och blod?

Saknaden tär i mig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *