Change

This entry was posted in Bilder säger mer än tusen ord and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Change

  1. Linus says:

    Hej!
    Finns det Sufimuslimer i Sverige? (Helsingborg lr Skåne?) Isf, är dessa välkomna till de vanliga moskéerna? Har de egna församlingar? Hur ses de av andra muslimer i Sverige? //Född Kristen och intresserad av Sufism

  2. Bahlool says:

    Sufi finns i sverige, inga jag känner till i hbg men om du har fb, så kan du skriva till mig så kanske du kan få lite namn som har mkt såna kontakter..annras sök på MOhammed Omar på fb han är sufi och har mkt sufi kontakter..bara wahabis som är emot sufi…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>