4 Responsesso far.

  1. Bahlool skriver:

    jo då men har lite svårt att tro på det ‘:P

  2. fearless skriver:

    varför då? alla som kan läsa arabiska ser ju att det står det baklänges. Dessutom är det logiskt, för att kom ihåg att en av de viktigaste marknadsförarna till Coca Cola var Frank Mason, om du inte redan vet vad en ”mason” är och tillhör så kan jag kortfattat berätta att masoner (med andra ord de man även kan kalla illuminati) är de som förbereder inför Al Dajals återkomst, som hemliga meddelanden på världens mest konsumerade dryck, i medier, dolda tecken i filmer m.m. och de har tyvär lyckats väl hittils.

  3. Bahlool skriver:

    För att det är lite väl bra gjort, jag menar man måste tom ändra texten för att man ska se det är la muhammad la allah…sånt ska inte behövas om det är gjort med flit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up