5 Responsesso far.

 1. confused skriver:

  salam, Jag undrar om du stödde den egyptiska revolten?
  För där ingår ju också wahaibiterna eller hur? är det då inte en sorts tayfie om du står med egypten men inte syrien..för att syrien stöder sayed hassan nasrallah betyder det inte att man ska glömma folket heller som mördats brutalt.
  Jag skulle uppskatta om du gav din åsikt och förklarade mer. Jag själv ville inte att bashar skulle falla men efter att få höra hur folket brutalt mördas och förtrycks så började jag sakta men säkert ändra ståndpunkt..kände att jag var orättvis då jag tänkte mer på politiska samt religösa skäl.

 2. Bahlool skriver:

  wsalam wal ra7ma
  Jag stödde Egypten och jag stödjer syriernas rätt att opponera sig mot Bashar och att välja en annan ledare, men i dagsläget är det så att skillnaden mellan Egypten och Bashar att Egypten är allierad med ISrael medan Bashar är emot Israel. Vidare har du salafiterna i Syrien som stöds av Saudi, USA och Qatar, dessa är i sin tur allierade med Israel.
  Om du letar lite på det jag satt upp och andra på youtube, så ser du att de som revolterar i Syrien är mkt annorlunda än dem som revolterade i Egypten. Faller BAshar kommer vi se ett större blodbad än det vi sett hittills, ta nu senaste tidens självmordsattacker hur många sådana såg vi i Egypten?. Är Bashar brutal? Utan tvekan, och det är en av grunderna varför jag också kritiserat honom, men om jag ska välja mellan pest och kolera..så väljer jag just Bashar…

 3. confused skriver:

  tack för svar,
  dock så ser vi ju redan ett blodbad i dagsläget i Syrien. Tror du inte vidare att även wahabiterna kommer få ett mycket större inflytande nu i Egypten?
  Jag som person tror inte att Bashar kommer falla, dock så ser jag ett innebördes krig snart i Syrien .

 4. Bahlool skriver:

  Jo och deras inflytande ökar i egypten..men vad är lösningen? Om man stödjer wahabiterna så stödjer man även stora problem som kommer drabba landet och området..och om man stödjer bashar stödjer man en tyrann..

 5. Ihsan Magman skriver:

  E det nån som dödar i Syrien så e de de jävla terroristerna. Bashar kommer aldrig att falla. Wahabia kommer att falla en efter en under soldaternas skosula

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up