• Grattis du är shia – så döööö

    Många döda i bombdåd i Irak – DN.SE.

    Än en gång briserar bomberna i Irak, än en gång är det oskyldiga som mördas, än en gång är det civila som är offren och än en gång sitter man där och förvånas, att någon verkligen har så mycket hat, att den kan ta ens liv, för att man har fel åsikt, eller fel värderingar.

    Jag får ont i hjärtat när jag tänker på att jag ska döda en fluga som stör mig, och det är en fluga som är mycket störig, så här har vi människor, som lever sina liv, som går till sina jobb, som skrattar och gråter och som lider som vi alla andra. Ett känt citat från Shakespear är, om du skär mig, blödar jag då inte? Om du bombar mig, dör jag inte då?

    Må Allah skydda och försvara alla stackare, de som lider under förtryck, om det är i Syrien eller Bahrain. Må Allah skydda och försvara alla svaga, om de bombas i Irak eller Pakistan. Ya Allah Ya Muhammad Ya Ali

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up