• 15 årig pojke misshandlad tills han bad om att få dö

  Men 15-åringen förnekade att han uttalat några trollformler. Något som inte hjälpte. Istället intensifierades misshandeln, nu med hans systers hjälp.

  Under flera dagar torterades den unga pojken med hjälp av knivar, pinnar, metallstänger samt en hammare och en mejsel, skriver BBC. De två vuxna slog till och med sönder kakelplattor mot hans huvud. Till slut bad han om att få dö och dränktes i ett badkar.

  viaTorterade och mördade pojke för att driva ut onda andar – DN.SE.

  Jag fascineras av sådana här nyheter..I Kongo Kinshaasa ser man sedan en tid en ökande form av häxutdrivningar där barn, för det mesta hemlösa barn, anklagas för att ha onda andar i sig. Man torterar dem och mördar dem ofta för att få ut de onda andarna.

  Nu finns ett antal sådana fall i Europa, i artikeln nämns en pojke på 15 år som besökte sin syster i London, och där misshandlades han av sin syster och en 28 årig man, för att man ansåg att han hade onda andar i sig. Misshandeln pågick så länge, och var så hemsk, att pojken bad om att bli dödad för att befrias från sitt lidande.

   

  Post Tagged with , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up