• Önskar jag fick lukta på Ahmeds grav..

  När Fatimah al Zahra såg sin döde far, läste hon upp en dikt, som i korthet talar om hur det känns att mista sin käre far, där hon talar om att folk önskade de fick lukta på Muhammeds grav…Salam 3ala Ahlul Bayt!!!

   

8 Responsesso far.

 1. Bahlool skriver:

  skrev du nåt?

 2. S skriver:

  haha nej video kom det inte fram?

 3. Bahlool skriver:

  nope tomt, bjud in dina vänner till https://www.facebook.com/groups/391900064159890/ om du nu har vänner lol

 4. S skriver:

  heheh kan inte se länken för min fb är borta, men om det är gruppen Sveriges muslimer så blev jag själv medlem sen gick ur:p mina få muslimska vänner är tyvärr inte intresserade av sånt, försökte bjuda några till ett forum innan, de ville inte.

 5. S skriver:

  Felet ligger btw hos dig för jag kan se videon, jag länkade också en video på ett annat inlägg antar att den inte kom fram heller då? (inte för att de var vikitga)

 6. Bahlool skriver:

  nope kan inte se dem

 7. S skriver:

  Din blogg är cp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up