• Muslimsk bön – I bibeln

  I Bibeln kan man hitta några passager, som talar om för oss hur Jesus bad till Allah. Om man jämför detta med hur muslimer idag ber, så ser man att det är vi som hållit oss till Isas a.s (Jesus) budskap, medan de kristna förändrat och förvrängt allt.

  ”Going a little farther, he (Jesus) fell with his face to the ground and prayed.”
  -Matthew 26:39
  ”Come, let us bow down in worship, let us kneel before the LORD our Maker.”
  -Psalm 95:6


  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=JSCPJt14UZI’]

One Responseso far.

 1. Thomas skriver:

  Nej da, vi kristna har inte förändrat och förvrängt allt. Det är fel av dig broder att kritisera andra religioner när du själv tar upp positiva nyheter om att kristna får skydd av muslimer o.s.v. i länder där det råder diktatur. Samtidigt som du angriper vår religion? Förklara gärna. /thomas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up