3 Responsesso far.

  1. zulqarnain skriver:

    Inte nog med det så vet alla att det är Israelerna som står bakom detta men ingen säger något men man höjde rösterna när USA anklagade iran för att döda saudi ambassadören i USA där inga bevis fanns tillgängliga

  2. Bahlool skriver:

    Nu kom det fram att mossadagenter hyrt jundullah terrorister, i CIAs namn..fina vänner de är Israel och USA när de lurar varandra så där

  3. Haidar skriver:

    Någon amerikan i regeringen vet inte vem det var hade redan sagt i ett uttalande att dem ”ska” stoppa irans utveckling mm. Dem kommer inshallah aldrig lyckas och dem kommer få sitt straff från Allah subhanahu wa ta ala i den här dunya eller nästa akhira eller båda Inshallah!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up