• Det tysta massmordet fortsätter

  Pakistani Shia ‘Nayyar Abbas’ Gunned Down by Wahabi Terrorists in Karachi.

  Än en gång har man mördat en shia ungdom i Pakistan, bara några månader tidigare, mördades den 22 årige Nayyar abbas bror, bara 26 år gammal och nu fick han följa sin bror i martyrdöden. Hans brott, han var shia, hans aktiviteter, var att han var medlem i scoutkåren.

  I Pakistan lever runt 25% av befolkningen med shiaislam som tro, de har förföljts i årtionden nu av terrororganisationer som riktar in sig på ledare, och förgrundsgestalter. Tyvärr lever sunniterna i ignorans, då de inte känner till det här och lever i tron att det är shiiterna som mördar sunniterna. Tsk Tsk Tsk

  Post Tagged with , ,

2 Responsesso far.

 1. miiim skriver:

  Kom igen yaaaaa bahlol. Läs lite om vad som händer i dammaj i Jemen just nu.

 2. Bahlool skriver:

  Har du länk?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up