Bahlool

R.I.P 27-12-2011

Inna Lillahi we Inna Leh raje3oon..över en natt förändras allt. X åkte idag till Irak och jag hade bestämt mig att följa efter..i natt..idag möter jag folk på stan och berättar att X mor dött..och han har inte ens hunnit fram till henne…Rabbi denna månad är en förbannelsens månad..jag ringer min mor för att tala ut, och då berättar hon att hennes faster dött idag..al baqiya fi allah..Nu måste jag ändra pl anerna :(

Jag vet inte hur jag ska handskas med detta problem..men månaderna Muharram och Safar, är hemska månader hos oss..i Safar fördes Hussains släktingar som slavar i det Kalifat, som styrdes av Yazeed..under denna månad mördades ett flertal Imamer..listan kan göras lång..Jag vill bara gömma mig nu och dö..

En lögnare kallar andra för lögnare..en hycklare kallar andra för hycklare..När jag sa åt några vänner, att vissa personer förändrats till det bättre..fick de ett leende på munnen och gav mig en konstig, bullshit syn. Wallahi människor förändras inte..samma lögner..samma svek..Tacka gud att jag valt att undvika dem..jag har blivit erbjuden saker som jag sett fram emot men vägrar, utav respekt för mig och dem..men de värdesätter inte det..som Koranen säger..Goda kvinnor för goda män och dåliga kvinnor för dåliga män..

 

One thought on “R.I.P 27-12-2011

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *