4 Responsesso far.

 1. Nabil skriver:

  Var femte kvinna? Really?

  Det låter för extremt för att vara sant! Vi har inte många år kvar på den här jorden…

 2. 777 skriver:

  I Egypten- ett muslimskt land (ännu läskigare) är det i genomsnitt varje timme kvinnor blir sexuellt ofredade eller utsatta för våldtäkts försök visade en undersökning några år sedan. 52 000 fall årligen visade en annan undersökning

 3. 777 skriver:

  ”Ibland tar islamofoberna upp att de som våldtar och trakasserar kvinnor i väst, är muslimer.” ” Idioterna förstår inte att det är lite motsägelsefullt att kalla dem muslimer, när de knappast är troende. ” hahah kände mig som en islamofob precis.
  Bra inlägg men jag tror att det finns andra orsaker bakom det här som fattigdom och att många inte har råd att gifta sig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up