4 Responsesso far.

 1. marzieh skriver:

  Hej:
  Jag heter Marzieh o är kompis sedan 20 år med Marie Johansson . Jag känner mig så glad att genom henne jag lärde känna din blogg. Ord kan inte beskriva mina känslor över hur stolt jag är när jag läser dina texter(särskild med min dålig svenska)…… Jag som är muslim tror att alltid är intressant att höra Islam från andra muslimer speciellt från andra länder. Jag själv har några blogg på Persiska o nyligen har börjat skriva o översätta Maries inlägg på ena av dem . Jag till o med rekommenderade mina kompisar särskild ungdomar så som mina barn som är född o uppväxt här i Sverige att läsa dina inlägg. Jag ska bara tacka dig för din stora insats, allt som du gör. Jag ber för dig o önskar dig allt bästa i livet…(Amin)
  Hälsningar
  Seyedeh Marzieh

 2. Bahlool skriver:

  Wal hej, kära syster tack för de vänliga och kärleksfulla orden, om du är vän med henne är du min vän och jag är tacksam att ha fått lära känna dig genom Marie.
  Khuda hafez

 3. marzieh skriver:

  Det bara rinner tårar när jag lyssnar o tittar på denna klipp. Jag är själv Seyedeh o när Moharam närmar sig mitt hjärta fylls av sorg automatisk…..Tack för att du har lagt dessa fina klipp o jag bara gråter…………
  Jag bara undrar du som inte kan persiska hur själv upplever när du tittar på dessa?
  varifrån kommer du om jag får fråga? Svara om du vill.
  tack

 4. Bahlool skriver:

  jag lyssnar på turkiska, persiska och urdu talande latmia, själva känslan i deras ord berör. Jag är född i Irak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up