• Ett oberoende Iran får inte existera

  Haaretz: Netanyahu vill kunna anfalla Iran – DN.SE.

  Efter att ha anfallit och förstört Afghanistan och Irak, efter att gång på gång slagit ned palestiniernas förhoppningar, efter att ha drivit Pakistan mot ett inbördeskrig, har USA och dess herrar i Israel, börjat vända sina blickar mot Iran. Ett land som utvecklas markant mot ett Industrisamhälle, där man dagligen kan skryta om nya upptäckter och utvecklingar av industri och teknik.

  Ett krig mot Iran närmar sig dagligen och vi bombarderas med myter om att Iran främjar terrorism eller att Iran försöker skaffa sig kärnvapen. Dessa myter hjärntvättar oss till den grad att vi verkligen börjat tro på dem.

  Iran är dock inget försvagat Irak eller ett Afghanistan styrt av tyranner. Iran är både militärt avancerat och det har en stolt historia, där USA och väst gång på gång blandat sig i och iranierna kommer inte tillåta en sådan inblandning igen.

  Varför kommer väst undan med denna krigshets?

  Post Tagged with , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up