• Komplotten

  Nu, när USAs ekonomi går allt sämre, behöver USA ett krig, ett krig som kan rädda ekonomin, det gjorde det under 40 talet och det måste det göra nu också. Iran anklagas för att ha anlitat en amatör för att utföra ett attentat mot den saudiska ambassadören, Saudiarabien har knappt öppnat sin wahabitiska käft, så nåt måste ju vara fuffens.

  USA spelar den sårade parten i detta drama, ett USA som öppet hotat med bombattentat och krig, som öppet erkänt att man skickat virus för att skada Irans datasystem, ett land som öppet erkänt att man deltagit i att kidnappa och lönnmörda vetenskapsmän och iranska medborgare, nu sitter de här och spelar de sårade?

  Jag finner det märkligt att någon som helst tror på USAs ord. Vill ni veta sanningen sök upp fakta om vetenskapsmän och attentat i Iran senaste 3-4 åren.

   

4 Responsesso far.

 1. zulqarnain skriver:

  LOOOL
  Vad kan man säga!
  Det är så sjukt att det inte är sant, jag förstår inte om dem vill ha krig varför startar dem inte?
  Varför denna katt och råtta lek, alla vet vad USA vill ha så lika bra och köra på vi är beredda.

 2. Bahlool skriver:

  Sen det de gjorde nu är så löjlgit kasst..de borde göra det mera trovärdigt 😛

 3. zulqarnain skriver:

  Akhi
  ta en titt på sida och kolla videon om hur den iranska Europa kännaren lägger upp det hela
  Till och med DN anser att det är osannolikt och att det är hämtad ur en holywood film.
  Anledningen till att gjorde så dåligt var att lite information gick förlorat mellan Mossad och Hillary, man har ju bråttom nu alla Usa allierade förlorar sina ämbeten och man är rädd att den sista personen kung abdullah försvinner med resten av asen. sen självklart ska vi inte glömma att kung abdullah ville vara med i leken och vi vet vad wahabi intelligens betyder, Israeler kan denna bit men Abdullah var tvungen och lägga sig och Iran slapp en nyare version av 9/11 och Saddams mas förstörelse vapen. Iran får nöja sig med en nyare version av fast and furious loool

 4. Magnus Persson skriver:

  George Bush sa rätt en gång när han sa fel… ”Our war of terror”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up