Bahlool

Festival 3-7-2011

Sååå trött..men idag kom V förbi..jag lovade höra av mig på söndag..men idag är jag så trött..stängde tom tidigare lol..ser för många man känner..lärt mig mycket av festivalen..men nu hållerjag på falla i sömn..måste uppdatera VIP bloggen om V, mina festivalbravader..oh juste

En tjej som hade köpt langos, ville ha servett av mig, jag sa nej, då började hon tjafsa, så gick hon till sina vänner några meter därifrån och boom, hon tappade sin langos..jag log, då kom hon tillbaka och jag, provokativ som jag är, svarade det var roligt på frågan varför jag skrattade..hon tyckte jag var allt annat än trevlig då frågade jag varför jag skulle bry mig om någon jag inte känner?

Då tog hon den tappade langosen och slängde den mot en soptunna i närheten av mitt bås och skrek din mat suger..med tanke på att hon inte åt min mat utan någon annans, who cares..jag dog av skratt..sen stack hon därifrån.

Intervjuades av Radio (se länk på FB), brukar alltid klaga på att alla idioter kommer till tals, men den här gången var det den här idioten som fick yttra sig om festivalen och miljökontorets agerande..Loool lyssnade på det nu (kl är 6 och jag tänkte på det) och fy fan vad jag låter dum..drar ut på orden..vad fan är det här för jävla svenska!!! och nu är jag ”pastaförsäljaren *** ***”  ahahahahah

Jag är trött, och alla som kommer tycker om maten, att jag har en otrlig energi som dansar runt och skojar och har mig..men då och då får även jag fnatt och då irriterar jag idioter..och det kändes skönt att hon förväntade sig att jag ska ge servetter och att hon fick ett nej…sånt är hon väl knappast van vid..

Sömn…oh älskade sömn…

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *