• Bush och en Irakier

  En irakier går fram till president Bush och frågar: ””Min son tittar alltid på TV-showen Star Trek, och i den finns ryssar, svarta, asiater… till och med utomjordingar. Men aldrig några araber. Min son är mycket upprörd, och kan inte förstå varför det inte finns några araber i Star Trek.”

  President Bush ler, lutar sig närmare irakiern och viskar: ”Det är för att Star Trek utspelar sig i framtiden.”

  Post Tagged with , , , , , , , ,

5 Responsesso far.

 1. z skriver:

  Fyfan!!!! haha så tragiskt att jag verkligen skrattar just nu

 2. Zeinab jaber skriver:

  ibland är dina skämt underbara.. men bara ibland

 3. Bahlool skriver:

  hahahaha liar !! always always

 4. Zeinab jaber skriver:

  ne inte always. nu ska jag sova eller nåt av min tråkighet. gå och lägg dig internet förstör din hjärna

 5. Bahlool skriver:

  jobbar lol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up