• Tunisien – Ingen Allah Ingen mästare

  En film, ”Ingen Allah – Ingen mästare”, som hädar mot islam, har blivit till startskottet för kampen om Tunisien – ifall landet ska ha en mera religiös islamisk prägel eller ifall landet ska fortsätta gå i diktatorn och mördaren Zine al abidin bin Alis fotspår.

  På en biograf hade man visat kortfilmen, och då verkar det ha uppstått en hätsk stämning, då muslimer, tagit till stenar för att krossa rutorna på biografen.

  Just wahabiterna/salafiterna verkar vara mest högljudda i Tunisien nu, och om jag kan min historia bra, så kommer det leda till två saker 1) Att de tar makten med våld eller 2) att de beter sig så fult, att människorna kommer vända sig bort från islam, pga wahabiternas illdåd.

   

One Responseso far.

 1. Zheng skriver:

  watch?v=qNLqQ2cN-PA&feature=player_embedded

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up